Po škrtech další posily. Kadani pomůže Zabloudil, a co Hotěk?

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

19. srpna 2019, 16:47

Adam Bagar

Prvoligová Kadaň po víkendových škrtech hlásí další změny v nově tvořícím se kádru, k týmu se připojili útočníci Matěj Zabloudil a Michal Hotěk. Trhači o tom informovali na svých webových stránkách.

Dvacetiletý Matěj Zabloudil, který v letošní přípravě dostal šanci zabojovat o smlouvu v Hradci Králové, pomůže Trhačům už v úterním zápase proti Chomutovu. „A po tomto utkání je ve hře návrat zpět do extraligového kádru," informuje Kadaň.

Zabloudil oblékal její dres už v uplynulé sezoně. Začal ji v druholigovém Hodoníně, ale už po sedmi zápasech se přestěhoval. Za Drtiče zapsal dva body za gól a asistenci, Trhačům ve 14 duelech pomohl třemi trefami a dvěma nahrávkami.

Foto: Daniel Kubelka, hokejkv.cz

S týmem se od pondělí chystá také stejně starý Michal Hotěk, který to zkoušel už v Benátkách nad Jizerou. Nyní jej zkouší Kadaň. Pokud by uspěl, v Chance lize by si zahrál premiérově. Za muže zatím sbíral starty jen ve druhé lize v barvách Sokolova.

Poslední juniorskou sezonu si zpestřil 23 druholigovými starty, pěti góly, deseti asistencemi a pomohl Baníku k postupu. Karlovarské juniorce potom 38 body (20+18) ve 28 zápasech, nejpovedenější bylo jeho sedmibodové vystoupení na Hané.

Aktuální kádr SK Trhači Kadaň

Brankáři:
Oliver Štěpánek, Adam Wolf, Jan Mičán, Petr Galuška.

Obránci:
Jakub Trefný, Michael Foltýn, Daniel Novák, František Gajdoš, Daniel Poizl, Jan Klodner, Lukáš Popela, Filip Eliáš, Tomáš Hajič, Jakub Sysel, Lukáš Chalupa, Cedric Delmarche, Adam Šilhán.

Útočníci:
Lukáš Klíma, Jaroslav Kůs, Ondřej Šulek, Zdeněk Zabloudil, Jan Müller, Patrik Prymula, Dominik Řepík, Miroslav Kuba, Martin Dubský, Josef Rindoš, Jakub Planý, David Homer, Ondřej Bláha, Ivan Vorobjov, Štěpán Čech, Jan Kanický, Matěj Zabloudil, Michal Hotěk.

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz