Plzeň prodloužila trápení Sparty, série Vítkovic trvá. Piráti loupili v Brně

Foto: Jan Pidrman, piratichomutov.cz

20. prosince 2017, 20:19

David Jahoda

Všech čtrnáct týmů Tipsport extraligy bylo po reprezentační přestávce v akci! Vítkovická série trvá dál, v napínavém šlágru kola přehráli Oceláři Mountfield. Plzeň se v pauze oklepala z debaklu od Hradce Králové a přehrála trápící se Spartu. Zlín uhájil v Jihlavě těsnou výhru, zato Litvínov doma prohospodařil dvougólové vedení. To stejné se stalo i Liberci, ten ale proti Mladé Boleslaví na rozdíl od Litvínova nájezdy zvládl. Kometa pak doma přenechala všechny body Chomutovu.

Série Vítkovic trvá! Rozhodla branka z první minuty

Vítkovice nepřibrzdila ani reprezentační pauza! O šesté tříbodové výhře za sebou rozhodla branka z 59. vteřiny utkání. Brankáře Kacetla v kleci Pardubic, které mohly poprvé využít služeb defenzivní posily Hrabala, pokořil přesnou ránou David Květoň. V dalším průběhu hry nebylo o šance nouze, ale gólmani vynikali a střelci mlčeli. Vítkovice v závěru už ani nedaly Dynamu prostor odvolat brankáře, vítězství domácích totiž v 59. minutě potvrdil Kucsera. Šňůra Vítkovic tak dál trvá, Bartošák udržel třetí čisté konto v sezoně, zato Pardubice vyšly potřetí gólově naprázdno.

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Vstup do utkání se nám podařil a byla to jedna ze stěžejních částí zápasu. V této fázi jsme Pardubicím mohli odskočit. Ve druhé třetině však Pardubice začaly vyhrávat osobní souboje a při hře pět na pět byla spousta situací, které jsme sice zvládli, ale na hraně rizika. Třetí třetina z naší strany moc hokejovosti nepobrala. Někteří hráči zasáhli do utkání po delší pauze, prostor dostali i mladší kluci. Rozhodla síla kolektivu a snaha si pomoci. Ocenil bych výkony obou gólmanů, to byla jistota. Vítězství sice nebylo krásné, ale je důležité.“

Pavel Marek (asistent trenéra Pardubic): „Vstup do utkání jsme neměli dobrý. Zaostávali jsme v pohybu, Vítkovice nás přebruslovaly a přečíslovaly. Měly řadu šancí a jen díky výbornému výkonu Kacetla jsme dostali jen gól. Hráče jsme burcovali, aby se zvedli. Postupně jsme se zlepšovali. Ve třetí třetině už to bylo vyrovnané, ale nedokázali jsme se prosadit v koncovce. Měli jsme přesilovky, jenže jsme nedokázali dát gól. Bez branek se body získávají těžko.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC DYNAMO PARDUBICE 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. D. Květoň (O. Roman, Szturc), 59. Kucsera (Bartovič).
Rozhodčí: Hodek, Hradil – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 3:3.
Bez využití.
Střely na branku: 33:32.
Diváci: 6342.
Nejlepší hráči: Patrik Bartošák – Ondřej Kacetl.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Sloboda, Hrbas, Baranka, Trška, D. Krenželok – Bartovič, Lev, Olesz – Szturc, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Š. Stránský, T. Jáchym, Hudeček. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Mojžíš, Holland – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – Perret, Tomášek, Beran – J. Sýkora, Poulíček, Starý – Bojko, Dušek, Vondráček. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.

Zlín poprvé v sezoně přehrál Jihlavu

Jihlava se sice krčí na posledním místě tabulky, jenže před reprezentační pauzou vyhrála tři z posledních čtyř zápasů a Zlín navíc dokázala v obou letošních předchozích případech porazit. Jenže netrvalo dlouho a z Brna vypůjčený brankář Vejmelka inkasoval po střele Okála. Dukla se dostala ke snížení v 25. minutě, ale její radost vydržela jen něco málo přes minutu. Vedení totiž Zlínu bleskově vrátil Šťastný. Jihlavští se o vyrovnání snažili, seč jim síly stačili. Svého soka v poslední části jasně přestříleli (17:3), ale Zlín v čele se skvělým Kašíkem obstál. Berani zdolali Jihlavu poprvé v sezoně.

Robert Svoboda (trenér Zlína): „Odehráli jsme první utkání po reprezentační pauze. První třetina byla ve špatném tempu, domácí měli navrch. Dali jsme šťastný gól v přesilovce, což nám pomohlo. Pak jsme si něco řekli a druhá třetina byla už lepší v našem pohybu, byli jsme lépe schopni eliminovat rychlé útoky domácích. Komplikovaná byla třetí třetina, kdy jsme měli strašně moc vyloučených, ale výsledek jsme ubojovali. Bylo to bojovné utkání a po reprezentační přestávce bereme vítězství všemi deseti.“

Petr Vlk (trenér Jihlavy): „Do utkání jsme nevstoupili špatně, měli jsme aktivitu v pohybu, ale bohužel žádné branky tam nepadly. Soupeř dal hodně šťastný gól, přestože tam byl z naší strany v tom oslabení špatný posun a vlastně jsme jim to umožnili. Dostaneme se do zápasu vyrovnávající brankou a bohužel taková naivnost ve fázi, kdy máme po závaru jasný kotouč na červené čáře. Místo aby to letělo na zadní mantinel a šlo se střídat, tak chceme ještě vytvářet něco, co tam hrát ani nelze a soupeř z toho odjel a dal druhou branku. Potom ve třetí třetině jsme bojovnost, nasazení a vůli měli, ale bohužel šance, které jsme si vytvořili, jsme neproměnili. Kotouč skáče po brankové lajně, ale do brány bohužel nepadne. Když takovéto příležitosti neproměníme, tak samozřejmě z toho soupeř potom těží.“

HC DUKLA JIHLAVA – AUKRO BERANI ZLÍN 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 24. Seman (Suchánek, Hubáček) – 9. Okál (Honejsek, Freibergs), 25. Šťastný (J. Ondráček).
Rozhodčí: Pražák, Kika – Flégl, Polonyi.
Vyloučení: 3:7.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 39:18.
Diváci: 4012.
Nejlepší hráči: Jakub Suchánek – David Šťastný.
HC Dukla Jihlava: Vejmelka – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, Šidlík, Bryhnisveen, Ulrych – Jiránek, Skořepa, T. Kubalík – Zeman, Hamill, Čachotský – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – F. Seman, R. Hubáček, Rabbit. Trenéři: Vlk a Zeman.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Žižka, Řezníček, Valenta, M. Novotný, Nosek, Gazda – O. Veselý, Fořt, Kubiš – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – J. Ondráček, P. Sedláček, Šťastný – Illo, Fryšara, Klhůfek. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.

Litvínov ztratil dvougólové vedení, Moru spasil Knotek

Poslední dva zápasy v Litvínově zvládli Hanáci vyhrát bez obdržené branky. Jenže o neprůstřelnost tentokrát přišli, aniž se stihli rozkoukat. Domácí už po 25 vteřinách dostal do vedení Hübl, na kterého v závěru úvodního dějství navázal přesnou střelou Kubát. Kohouti se ve druhé třetině vzepjali, ale z dobré hry víc než snížení zkraje části vytěžit nedokázali. Vyrovnat se Olomouci povedlo až za pět minut dvanáct. Velkou snahu o vyrovnání přetavil v kýžený gól Jan Knotek. O extra bodu navíc nakonec rozhodovaly nájezdy, v nichž o výhře a obratu Mory rozhodl druhým gólem v zápase Knotek. 

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „Rychlý gól z naší strany, hra byla v první třetině ještě jakž takž, měli jsme štěstí v produktivitě, vysloužili jsme si i druhý gól. Zápas byl dobře rozehraný. Druhá třetina byla z naší strany hodně nepovedená. Soupeř nás přehrával, hned zkraje jsme dostali gól a pak nebyli schopní se udržet na puku, být nebezpeční, byli jsme dlouho pod tlakem. Vyústilo to pak ve vyrovnávací branku ve třetí třetině, i tam jsme se nezlepšili a dovolili jsme nakonec soupeři těsně před koncem srovnat. V nájezdech se nám bohužel ten druhý bod nepodařilo urvat.“

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Začali jsme tak, že jsme hned z první střely dostali gól, a pak jsme se z toho trochu dávali dohromady. Litvínov poté zvýšil na 2:0. Herně první třetina nebyla úplně špatná, ale produktivita byla na straně Litvínova. Ve druhé třetině jsme se o hodně zlepšili a vyrovnání jsme si potom za ten výkon zasloužili. Nájezdy už jsou loterie, jednou vyhraješ, jednou prohraješ. Za dva body jsme maximálně rádi.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC OLOMOUC 2:3 po nájezdech (2:0, 0:1, 0:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 1. V. Hübl (Lukeš, Hunkes), 16. Kubát – 21. Burian (R. Vlach), 58. J. Knotek (Laš, Vyrůbalík), rozhodující nájezd Knotek.
Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Blümel, Klouček.
Vyloučení: 4:3.
Bez využití.
Střely na branku: 18:28.
Diváci: 4028.
Nejlepší hráči: Karel Kubát – Vilém Burian.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Kubát, Hunkes, Baránek, Sörvik, Z. Sklenička, Gula, K. Pilař – Matoušek, F. Lukeš, V. Hübl – Gerhát, Nejezchleb, Ihnačák – Vandas, Trávníček, M. Hanzl – Jánský, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek Houdek, Dujsík, Staněk, Čáp – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Jergl, Mráz, Holec. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.

Plzeň řádila na startu druhé části, Sparta opět padla

Plzeňskou bodovou šňůru, která trvala třináct zápasů, před reprezentační pauzou rázně uťal Hradec Králové (vyhrál 6:0), proti utrápené Spartě si ale lídr soutěže napravil reputaci. Svou aktivitu z první části se Škodovce podařilo převést v góly na začátku druhé třetiny, kdy se během úvodních pěti minut prosadili Gulaš, Indrák a podvacáté v sezoně Mertl. Ve třetí třetině se Pražané už zmohli jen na zkorigování výsledku, které zařídil Vrána. Sparta padla dohromady počtvrté za sebou, zato Západočeši odpověděli na porážku od Mountfieldu ideálně. Zajímavostí utkání je, že sudí rozdali celkem 99 trestných minut.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Viděli jsme skutečně dobré utkání, hráče musím pochválit. Mělo to nasazení a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Skvěle zachytal opět Míra Svoboda. Měli jsme trochu obavy, když nám nevyšlo poslední utkání před přestávkou, ale dnes jsme si spravili chuť.“

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty): „Přijeli jsme na led sebevědomého prvního celku. První třetina byla z naší strany dobrá. Nechtěli jsme dostat gól a čekali jsme na přesilovku, ta však nepřišla. Naopak domácí jich měli dost a z jedné ve druhé části udeřili. Poté nás opustila sebedůvěra a vzápětí jsme dostali další góly. Pak už jsme se vrátili k naší hře. Byl to dobrý zápas, zejména pro diváky, spousta šancí a soubojů. Nebyli jsme akorát důrazní před bránou, naopak soupeře jsme minimálně dvakrát nechali dorážet z předbrankového prostoru a dostali jsme z toho zbytečné góly.“

HC ŠKODA PLZEŇ – HC SPARTA PRAHA 3:1 (0:0, 3:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 21. Gulaš (Čerešňák, Indrák), 22. Indrák (Kracík), 25. Mertl (Kratěna, P. Kadlec) – 51. P. Vrána (T. Pavelka).
Rozhodčí: Šír, Mrkva – Gebauer, Zavřel.
Vyloučení: 7:11, navíc Mertl (Plzeň) 5 minut + do konce utkání, Forman (Sparta) 10 minut a Švrček (Sparta) 10 minut + do konce utkání.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 41:26.
Diváci: 7333.
Nejlepší hráči: Miroslav Indrák – Tomáš Pavelka.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Moravčík, Jones, D. Sklenička, P. Kadlec, Pulpán, Čerešňák, L. Kaňák – Schleiss, Mertl, Gulaš – Stach, Kracík, Indrák – Straka, Kratěna, M. Chalupa – Rubner, Hollweg. Trenéři: Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák.
HC Sparta Praha: Aittokallio – Nedomlel, T. Pavelka, Mikuš, Kalina, Švrček, Piskáček, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, J. Hlinka, Reichenberg – Kumstát, Pech, Forman – Smejkal, Klimek, Uher. Trenéři: F. Výborný, J. Nedvěd a Janeček.

Piráti loupili v Brně! Tři body vystřelil Vondrka

Minulá reprezentační přestávka obhájci titulu nesvědčila a ani vstup po prosincové pauze Kometě nevyšel. Domácí mohli počítat s navrátilcem z Mladé Boleslavi Vojtěchem Němcem, brankář Langhamer byl jen na střídačce. Piráti zase poprvé využili Knota. Nejlepší hokej nabídla první část, v níž se oba týmy trefily dvakrát, navíc ani jeden druhého nenechal příliš dlouho ve vedení. Když se ale v 51. minutě prosadil Vondrka, odpověď z brněnské strany už nepřišla. Chomutov tak zvítězil podruhé za sebou, naopak Kometa padla pooosmé z předešlých deseti duelů. 

Petr Haken (asistent trenéra Brna): „Na soupeře jsme hodně tlačili, ale chybí nám góly i více střel. I když šance jsme si dokázali vytvořit. Nepovedla se nám dlouhá přesilovka pět na tři. Souvisí to s tím, že jsme měli málo střel a výborně zachytal brankář Chomutova Laco. Museli jsme se vypořádat s tou nepříjemnou obranou, což asi rozhodlo. Soupeř dal navíc na konec hodně šťastný gól.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova)„Viděli jsme vyrovnané utkání. Celý zápas rozhodl fantastický zákrok Jána Laca ve třetí třetině a nevyužitá přesilovka Komety pět na tři. Mužstvo ukázalo charakter, utkání dokázalo vybojovat a jsme nesmírně rádi, že bereme tři body.“

HC KOMETA BRNO – PIRÁTI CHOMUTOV 2:3 (2:2, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. H. Zohorna (Malec, Štencel), 12. V. Němec (Haščák, J. Krejčík) – 4. Sklenář (V. Růžička, J. Havel), 12. V. Růžička, 52. Vondrka.
Rozhodčí: Bejček, Lacina – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 3:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 21:17.
Diváci: 7054.
Nejlepší hráči: Hynek Zohorna – Vladimír Růžička.
HC Kometa Brno: Čiliak – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – T. Svoboda, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – Dočekal R. Zohorna, Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Horáček a Haken.
Piráti Chomutov: J. Laco – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, J. Havel – Poletín, Chlouba, Koblasa – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.

Liberec přišel v derby o tři body 7 vteřin před koncem

Liberec už sice byl bez trenéra Filipa Pešána, ale minimálně na startu utkání to nebylo vůbec znát. V páté minutě v rozmezí pouhých 23 vteřin totiž Bílí Tygři odskočili díky Lakatošovi a Kvapilovi na rozdíl dvou branek. Obě branky padly v přesilovkách. Ve stejné herní situaci však snížil Kotvan a ještě před přestávkou srovnal Pacovský. Druhá část sice branky nenabídla, ale o nervy drásající chvíle nouze nebylo. Ve třetí třetině šli domácí zásluhou Krenželoka opět do vedení, a když už to vypadalo, že bude Liberec po šesti zápasech konečně brát tři body, srovnal sedm vteřin před třetí sirénou Žejdl. Tygři ale nakonec přece jen slavili, díky Redenbachovi brali výhru po nájezdech.

Karel Mlejnek (asistent trenéra Liberce): „Atributy našeho dnešního dvoubodového vítězství byly skvěle sehrané přesilovky, ve kterých jsme vstřelili tři branky a dobře odbráněné přesilovky, tedy kromě první třetiny. Důvodem, proč jsme nezískali tři body, byla naše nedisciplinovanost. Prodloužení sehrál lépe soupeř, ale my jsme zvládli nájezdy a dva získané body bereme, i když vzhledem k průběhu utkání je to pro nás vítězství s pachutí hořkosti.“

Viktor Ujčík (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Do zápasu jsme nevstoupili vůbec šťastně. Dostali jsme dva rychlé góly v oslabení, přičemž na oslabení jsme se dopředu připravovali. Od toho se odvíjel celý začátek utkání, domácí byli na koni. Naštěstí se nám pak podařilo snížit a následně i vyrovnat v přesilovce. Celá druhá třetina byla vyrovnaná, byly tam šance na obou stranách. V té třetí jsme inkasovali, ale bojovností jsme si za tím vyrovnávacím gólem šli a nakonec ho i vstřelili. Prodloužení jsme sehráli dobře, jen nám mrzí ty nevyužité šance. Nájezdy jsou už loterie a nám se v nich letos moc nedaří.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – BK MLADÁ BOLESLAV 3:2 (2:2, 0:0, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Lakatoš (Redenbach, Jánošík), 5. M. Kvapil, 52. L. Krenželok (M. Kvapil), rozh. náj. Redenbach – 7. Kotvan (P. Holík), 13. Pacovský, 60. Žejdl.
Rozhodčí: Hejduk, Souček – Kajínek, Hynek.
Vyloučení: 9:7, navíc Švec (Liberec) 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 41:35.
Diváci: 4795.
Nejlepší hráči: Marek Kvapil – Oldrich Kotvan.
Bílí Tygři Liberec: Janus (41. Will) – Pyrochta, Ševc, Kolmann, Šmíd, Havlín, Jánošík – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Bakoš, Bulíř, M. Kvapil – J. Stránský, Redenbach, Ordoš – D. Špaček, Vantuch, J. Vlach. Trenér: Mlejnek.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Kurka, Hanzlík, Eminger, Němeček, Dlapa, Kotvan – Klepiš, P. Holík, Valský – Orsava, Žejdl, Pacovský – Lenc, P. Musil, Pabiška – L. Volf, Urban, Martin Procházka. Trenéři: Kýhos, Ujčík a Žabka.

Mountfield dohnal manko, ve šlágru ale slavil Třinec

Šlágr kola? Souboj druhého proti čtvrtému! Třinec stále nemohl počítat se zraněnými Rothem, Hrňou či Svačinou, o volno navíc požádal Dravecký. Zato Mountfieldu se po dlouhé absenci vrátil Šimánek. V atraktivním duelu se čekalo na první gól až do 24. minuty, kdy se prosadil třinecký Michal Kovařčík. Stejný hráč pak o šest minut pozdě navýšil vedení Ocelářů na dvě branky. Dvougólový náskok ale hostům nevydržel. Královéhradečtí se nevzdali a dvěma trefami ve třetí části srovnali. Přesně pálili Kukumberg a necelé čtyři minuty ped koncem Červený. Víc než bod ale Východočeši nakonec vytěžit nedokázali, o výhře Třince v prodloužení totiž rozhodl Petružálek. Mountfield tak přišel o svou sérii výher, ta se zastavila na čísle pět.

Pavel Hynek (asistent trenéra Hradce Králové): „Gratuluju Třinci k vítězství. Neodehráli jsme dobré utkání, nemohli jsme se do toho dostat. Soupeř byl padesát minut lepší v pohybu, v naší hře jsme postrádali větší nasazení, bojovnost a emoce. Prostě to k nám dneska nepřišlo. Strašně málo jsme stříleli a s tím minimem šancí, co jsme měli, jsme špatně naložili. Začali jsme to honit v posledních deseti minutách. Jsme rádi za ten bod, víc jsme si nezasloužili. V prodloužení jsme každé střídání vyrobili nějakou hrubku, až to soupeř napotřetí nebo napočtvrté potrestal a získal prémiový bod.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „Jsme samozřejmě velmi rádi za vítězství, které se nerodilo vůbec snadno. Myslím, že od začátku jsme si za ním šli. Vytvořili jsme si spoustu šancí a i když naše branky byly z těch šťastnějších, tak pohybem a skvěle sehraným středním pásmem jsme dělali domácím velké problémy. Vedení jsme si zasloužili. Mrzí nás závěr s trochu zbytečným faulem, domácí tam zaslouženě srovnali. Jsme rádi za vítěznou branku v prodloužení, po třech prodlouženích za sebou je to taková třešinka na dortu a vzpruha do pátečního zápasu.“

MOUNTFIELD HK – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:3 po prodloužení (0:0, 0:2, 2:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 50. Kukumberg (Cibulskis), 57. Červený (Bednář, Zámorský) – 24. M. Kovařčík (Linhart, Růžička), 30. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Chmielewski), 62. Petružálek.
Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Lhotský, Výleta.
Vyloučení: 1:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:25.
Diváci: 4501.
Nejlepší hráči: Rudolf Červený – Michal Kovařčík.
Mountfield HK: Rybár – F. Pavlík, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, Zámorský, Graňák – Köhler, Dragoun, Berger – Bednář, Džerinš, Smoleňák – Látal, Koukal, Červený – Cingel, Kukumberg, Šimánek. Trenér: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, M. Doudera, Linhart, D. Musil, Jank, Adámek – Rákos, Marcinko, Růžička – Cienciala, Mikulík, Irgl – Adamský, Polanský, Petružálek – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 31 18 5 5 3 111:65 69
2. Mountfield HK 33 16 6 4 7 91:60 64
3 HC VÍTKOVICE RIDERA 31 16 2 4 9 95:73 56
4. HC Oceláři Třinec 31 14 4 4 9 84:74 54
5. HC Kometa Brno 30 12 3 7 8 91:71 49
6. HC Olomouc 31 9 7 6 9 74:78 47
7. Aukro Berani Zlín 31 10 6 4 11 74:83 46
8. BK Mladá Boleslav 32 10 3 5 14 74:81 41
9. HC Sparta Praha 31 10 3 4 14 82:95 40
10. HC Dynamo Pardubice 31 9 4 4 14 74:91 39
11. Piráti Chomutov 31 8 4 7 12 76:94 39
12. Bílí Tygři Liberec 30 8 7 1 14 74:95 39
13. HC VERVA Litvínov 31 8 4 4 15 70:92 36
14. HC Dukla Jihlava 30 6 5 4 15 64:82 32

Další program Tipsport extraligy

Pátek 22. prosince – 32. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – Bílí Tygři Liberec
17:20 BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
17:30 Aukro Berani Zlín – HC VERVA Litvínov
17:30 Piráti Chomutov – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava
18:00 Mountfield HK – HC Olomouc
18:30 HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

Úterý 26. prosince – 33. kolo:
15:10 HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava (ČT sport)
15:30 HC VERVA Litvínov – HC Oceláři Třinec
16:00 Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov
16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – BK Mladá Boleslav
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Dynamo Pardubice
17:00 HC Olomouc – Aukro Berani Zlín

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz