Pecky pro Kadaň: přicházejí Kantor a Kevin Klíma!

Foto: Karel Dvořáček, sportyusti.cz

Trhači oznámili příchod nových posil. A nejsou to ledajaké posily: v Kadani budou působit brankář Pavel Kantor a útočník Kevin Klíma (na fotce). Na zkoušku navíc dorazil junior Radek Procházka.

Pavel Kantor byl v letošní sezoně brankářskou dvojkou v Mladé Boleslavi. Celkově nastoupil do šesti zápasů, statisticky se mu však nedařilo a úspěšnost zákroků měl pod 90 procenty. Po očekávaném návratu Jana Růžičky z marodky bude pomáhat i Kadani, kam má střídavé starty.

Jednadvacetiletý útočník Kevin Klíma hrál letos na farmách Arizony v AHL (4 zápasy, 0+1) a ECHL (7 utkání, 0+3). V předchozí sezoně zářil v juniorské QMJHL (74 zápasů, 43+51). V létě se zúčastnil kempu Coyotes a odehrál za ně tři duely.

Nyní ho čeká první evropské angažmá: v Kadani se potká se svým otcem Petrem, který je sportovním manažerem týmu a v létě se výrazně zasloužil o to, že v Kadani zůstala první liga.

Foto: sagueneens.com

Třetí novou tváří je osmnáctiletý obránce Radek Procházka, který hrál letos za mladoboleslavskou juniorku (18 zápasů, 1+8).

Trhači po hrozivém začátku zabrali a v posledních týdnech dostávají svému názvu a kousají. V tabulce jim patří čtrnácté místo, už teď ale mají skoro stejně bodů jako za celou minulou sezonu.

A nové posily ukazují, že Kadaň nevzdává ani boj o play off.

Soupiska SK Trhači Kadaň

Brankáři: Pavel Kantor, Ondřej Kuchař, Petr Hamalčík, Oliver Štěpánek, Dominik Pavlát.

Obránci: Jakub Trefný, Alexandr Grebeňuk, Radek Procházka, Lukáš Popela, Daniel Novák, Lukáš Blaha, Jan Holý, Vít Seeman.

Útočníci: Roman Chlouba, Martin Šťovíček, Lukáš Říha, David Homer, Jaroslav Kůs, Lukáš Klíma, Ondřej Šulek, Václav Rezek, Josef Rindoš, Filip Helt, Jan Svoboda, Petr Maršoun, Jan Müller, Jiří Tupý, František Wágner, Jaroslav Vašíček, Josef Rindoš, Kevin Klíma, Matěj Zabloudil.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz