Parádní posila pro Kadaň. Po konci v Prostějově se vrací Chlouba

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

4. září 2019, 19:07

Adam Bagar

Zkušený útočník Roman Chlouba se po nezdařilém angažmá v Prostějově vrací do Kadaně. Trhači o tom informovali na svých webových stránkách.

Osmadvacetiletý forvard po uplynulé sezoně zamířil do Prostějova, který ale nakonec vsadil na hradeckého Jana Bergra. „Roman je nesmírně hodný kluk, dobrý hokejista, ale myslíme si, že potřebujeme v útoku více důrazu. Naskytla se nám možnost angažovat Honzu – a ten nám důraz přinese," vysvětloval sportovní manažer Jestřábů Jiří Vykoukal.

„Jeden hráč nás musel opustit a volba padla na Romana. Chtěli bychom mu poděkovat za ty měsíce, co s námi byl. Přejeme mu i jeho rodině hodně štěstí, úspěchů, zdraví a ať se jim všem daří," dodal Vykoukal k překvapivému konci produktivního útočníka, po kterém hned sáhla Kadaň, za níž hrál už v předchozích osmi sezonách první ligy.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat Romana zpět. Vždy se jednalo o rozdílového hráče a věříme, že pro tým udělá maximum. Roman i klub se na spolupráci těší. Vrací se do známého prostředí, kde sehrál téměř tři stovky utkání. Jedná se o jednoho z nejproduktivnějších hráčů Kadaně,“ líčí spokojeně sportovní manažer Petr Klíma.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat Romana zpět. Vždy se jednalo o rozdílového hráče a věříme, že pro tým udělá maximum.“

Roman Chlouba v sezoně 2018/19 zazářil v kadaňském dresu 30 body (13+17) ve 27 zápasech, další starty a body sbíral v Ústí nad Labem (13 utkání, 3+5) a v extraligovém Chomutově (20 zápasů, 2+6). Celkem má útočník na kontě už 345 utkání a 214 bodů (101+113) v Chance lize a 93 duelů a 17 bodů (10+7) mezi tuzemskou hokejovou elitou.

Aktuální kádr SK Trhači Kadaň

Brankáři:
Oliver Štěpánek, Adam Wolf, Jan Mičán, Petr Galuška.

Obránci:
Jakub Trefný, Michael Foltýn, Daniel Novák, František Gajdoš, Daniel Poizl, Jan Klodner, Lukáš Popela, Filip Eliáš, Jakub Sysel, Lukáš Chalupa, Cedric Delmarche, Adam Šilhán, Jakub Mert.

Útočníci:
Lukáš Klíma, Jaroslav Kůs, Ondřej Šulek, Zdeněk Zabloudil, Jan Müller, Patrik Prymula, Dominik Řepík, Miroslav Kuba, Martin Dubský, Josef Rindoš, David Homer, Ondřej Bláha, Štěpán Čech, Jan Kanický, Matěj Zabloudil, Michal Hotěk, Michal Machač, Ondřej Matýs, Roman Chlouba.

Foto: lhkjestrabi.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz