Parádní podpis pro Dynamo! Na další sezonu si pojistilo Vondrku

Foto: hcdynamo.cz

12. února 2020, 12:51

Adam Bagar

Pardubice si pojistily služby zkušeného útočníka Michala Vondrky, který bude i v příští sezoně 2020/21 hájit barvy Dynama. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

„Jsem velice spokojený, že jsme se dohodli,“ těší člena klubového představenstva Dušana Salfického nový roční kontrakt se sedmatřicetiletým hokejistou, jenž přišel na východ Čech během ledna z Mladé Boleslavi. Za Pardubice sehrál šest zápasů, pomohl v nich pěti body při bilanci 2+3.

„Rozhodování nebylo příliš složité, protože se chci podílet na vrácení Dynama tam, kam patří.”

„Michal během posledních zápasů potvrdil své kvality a výborně zapadl do kabiny. Náš zájem o něj logicky pokračoval a jsem rád, že se nám podařilo se s ním domluvit i na další sezonu. Jedná se o velmi zkušeného hráče, který by v další sezoně měl být jedním z lídrů kabiny,” ví Salfický.

„Rozhodování nebylo příliš složité, protože se chci podílet na vrácení Dynama tam, kam patří. Budu se snažit naplnit očekávání vedení klubu i fanoušků. Věřím, že tuto sezonu dotáhneme k záchraně v extralize,” hlásí Michal Vondrka, jenž vyhlíží už svou devatenáctou extraligovou sezonu.

„Na základě jednání došlo k podepsání smlouvy. Pro nás je důležité, že jsme se rychle a bez problémů dokázali s vedením Dynama domluvit a Michal je spokojený,” říká František Tausch z agentury Global Management Group, která bronzového medailistu z MS 2012 zastupuje.

Vondrka v extralize debutoval v sezoně 2000/01 za mateřské České Budějovice. Nejvíc zápasů ale odehrál za Slavii, se kterou v roce 2008 slavil titul. Zahrál si i za Chomutov a Mladou Boleslav. Celkem mezi tuzemskou elitou nastoupil už k 889 utkáním, zapsal v nich 451 bodů (202+249).

Soupiska HC Dynamo Pardubice

Brankáři:
Ondřej Kacetl, Pavel Kantor, Tomáš Vlk.

Obránci:
Rhett Holland, Michal Hrádek, Michal Ivan, Jan Kolář, Jakub Mert, Juraj Mikuš, Karel Nedbal, Jan Oliva, Tomáš Voráček, Stěpan Zacharčuk, Jan Zdráhal.

Útočníci:
Matěj Beran, Matěj Blümel, Jiří Bucek, Johan Harju, Denis Kindl, Robert Kousal, Matouš Kratochvil, Denis Kusý, Martin Látal, Michal Machač, Ondřej Machala, Jan Mandát, Ondřej Matýs, Matej Paulovič, Michal Pochobradský, Patrik Poulíček, Tomáš Rolinek, Michal Rouha, Vladimír Svačina, Radoslav Tybor, Michal Vondrka, Daniel Voženílek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz