Nejen srdcař Trávníček. Tohle je TOP 5 posil Ústí nad Labem

Ústí nad Labem už skládalo hvězdný tým, pak ale z plánovaného příchodu movitého sponzora vinou koronaviru sešlo... I tak se ale ve Slovanu schází zajímavé mužstvo, dorazit navíc mají posily z Mladé Boleslavi.

Jiří Drtina (O, 35 let)

Minulá sezona: Vsetín, 52 zápasů (2+14)

Bude jasným lídrem defenzivy. Uplynulá sezona se sice Drtinovi tolik nepovedla, v minulosti ale patřil k absolutní špičce Chance ligy. Stal se mimo jiné nejproduktivnějším obráncem sezony 2017/2018. Řadí se k obětavým hráčům, kteří pomůžou třeba při oslabení.

Michal Trávníček (Ú, 40 let)

Minulá sezona: Litvínov, 49 zápasů (3+10)

V Litvínově měl roli bourače: rozdával jeden hit za druhým, blokoval střely a zkrátka dělal nevděčnou práci. V nových plánech Vervy už nefiguruje. Odešel tedy do Ústí nad Labem, kde se od něj budou čekat i body. Dokáže Trávníček výrazněji přispět také produktivitou?

Aleš Furch (Ú, 22 let)

Minulá sezona: Slavia, 45 zápasů (9+6)

Na Slavii měl skromný ice time, přesto dával dost gólů a byl efektivní. Ve Slovanu může vyletět, určitě dostane víc prostoru. Bude kometou blížící se sezony? V Edenu předvedl několik úchvatných individuálních akcí, v ruce to tedy rozhodně má.

Anatolij Protasenja (Ú, 30 let)

Minulá sezona: Jihlava, 18 zápasů (2+4)

Vžilo se přízvisko běloruský tank. Protasenja měří skoro dva metry, váží přes metrák... Cestu skrz střední pásmo do útočného si dokáže probít opravdu jednoduše. Loni po návratu do Jihlavy to nebylo úplně ono, dřív ale v Chance lize platil za útočné eso. Vrátí se v Ústí nad Labem do někdejší pohody?

Jan Tlačil (Ú, 20 let)

Minulá sezona: Příbram, 33 zápasů (33+13)

Podobně jako Furch je jedním z kandidátů na objev sezony. Přestože je mu teprve dvacet, ve druhé lize si udržel bilanci jednoho gólu na zápas. Teď bude poprvé hrát mezi profesionály. Ústí nad Labem se zdá jako ideální štace k tomu, aby o sobě dal vědět.

Foto: Petr Eliáš, ihcpisek.cz

Aktuální kádr HC Slovan Ústí nad Labem

Brankáři: Petr Hamalčík.

Obránci: David Vala, Jiří Drtina, Vladimír Brož, Erik Mareš, Štěpán Havránek, Adam Zich, Jevgenij Pika.

Útočníci: Michal Trávníček, Anatolij Protasenja, Aleš Furch, Jiří Severa, Petr Eret, Štěpán Matějček, Jan Tlačil, Tomáš Čermák, Martin Tůma.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz