Muellerovi došla trpělivost, letí domů! Jak zní dohoda s Brnem?

Foto: Ivo Dostál, hc-kometa.cz

28. října 2020, 10:01

Adam Bagar

Snajprovi Komety Peteru Muellerovi už došla trpělivost, opustil Brno a společně s rodinou se vydal domů do Spojených států amerických. Informoval o tom server iSport.cz.

Americký útočník se v letě připojil k týmu později. Sehrál čtyři zápasy letního poháru a vítězná přípravná utkání ve Zlíně a s Třincem, na další boje pak ale dlouho čekal. Kometa se začátkem soutěže musela do karantény a nový ročník otevřela až v říjnu.

Sotva naskočila do extraligového kolotoče, český sport dostal od vlády tvrdou stopku, včetně tréninků ve vnitřních prostorech. Peter Mueller stihl jediný mač, byl u vydřeného domácího vítězství 4:3 po nájezdech nad nováčkem z Českých Budějovic.

Aktuálně už elitní tuzemská liga stojí kvůli koronavirové krizi už třetí týden a řadě hráčů dochází trpělivost. Přitom nebýt kauzy ministra Romana Prymuly, možná by už bylo v klubech o něco veseleji. Chystaný comeback se však zatím stále nekoná.

„Peter měl odlétat již v sobotu. Měl koupené letenky, ale poté, co svitla naděje, že se liga v tomto týdnu rozjede, vše stornoval. Nyní je všechno opět na mrtvém bodě a rozjezd extraligy v nedohlednu,“ řekl pro iSport Muellerův agent Tomáš Krejčí.

„Nyní je všechno opět na mrtvém bodě a rozjezd extraligy v nedohlednu.“

„Požádali jsme pana Zábranského, zda by Peter nemohl odletět domů a připravovat se individuálně s hráči z NHL a AHL na ledě. Byl tomuto řešení vstřícný, neboť předpokládá, že se mu tam hráč dobře připraví na opětovný start,“ doplnil Krejčí.

„Jakmile se extraliga rozjede, je domluveno, že se Peter opět připojí k týmu. Má stále platnou smlouvu na tuto i příští sezonu,“ uvedl dále ve středečním rozhovoru pro iSport Premium agent Tomáš Krejčí ze společnosti Unlimited Sports Management.

Foto: Vít Golda, Facebook HC Kometa Brno

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz