Mountfield pokračuje v budování kádru, novou smlouvu má další opora

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

3. února 2021, 9:34

Václav Jáchim

Představitelé hradeckého Mountfieldu pokračují v budování kádru do budoucna a hlásí prodloužení spolupráce s další oporou. Novou dvouletou smlouvu s klubem podepsal Lukáš Cingel, Východočeši o tom informují na svém webu.

Slovenský útočník je už pátým hráčem základní sestavy, který v uplynulých dnech uzavřel nový kontrakt. V pondělí Mountfield oznámil, že hradecký dres budou nadále oblékat Radek Smoleňák, Richard Nedomlel, Petr Koukal a francouzský reprezentant Jordann Perret.

Nyní se přidává také Lukáš Cingel. Osmadvacetiletý rodák ze Žiliny přišel do Hradce Králové v létě 2017. Tři sezony předtím strávil ve Spartě, dva roky byl hráčem pražského Lva a válel ruskou Kontinentální ligu. Teď je jasné, že zůstane v kádru Mountfieldu minimálně další dva roky.

„Lukáš patří mezi stabilní články naší sestavy. Je to velmi kvalitní centr, který podává vyrovnané výkony, a proto jsme velmi rádi, že jsme se dohodli na další spolupráci. Vážím si i skutečnosti, že přes velký zájem o Lukáše v klubech extraligy i zahraničí, měl Lukáš prioritu se domluvit s námi a setrvat v Hradci Králové,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Aleš Kmoníček.

? Stejně jako v pondělí pro vás máme dobrou zprávu: LUKÁŠ CINGEL se domluvil s vedením klubu na pokračující spolupráci, ke čtyřem sezónám v hradeckém dresu přidá další dvě ?

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Středa 3. února 2021

Cingel si v Mountfieldu udržuje stabilní výkonnost, v každé ze tří minulých sezon překonal hranici 24 bodů. V té aktuální jich má na kontě 19 a patří k nejlepším hráčům klubu. Účastník olympijských her 2018 a dvou světových šampionátů podepsal s vedením dvouletý kontrakt. V letošním ročníku zatím Cingel sehrál 39 extraligových utkání, vstřelil čtyři góly a přidal 15 asistencí.

Aktuální soupiska Mountfieldu HK 

Brankáři:
Štěpán Lukeš, Marek Mazanec, Tomáš Sajdl.

Obránci:
Jérémie Blain, Zdeněk Čáp, Michael Gaspar, Dominik Graňák, Bohumil Jank, Richard Nedomlel, Filip Pavlík, Radim Šalda, Jakub Váchal.

Útočníci:
Lukáš Cingel, Aleš Jergl, Kelly Klíma, Kevin Klíma, Petr Koukal, Jakub Lev, Matěj Morong, Jakub Orsava, Jordann Perret, Radek Pilař, Petr Poppel, Vladimír Růžička mladší, Vojtěch Síla, Jakub Sklenář, Radek Smoleňák, Marek Zachar.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz