Motor loupil v Brně, Sparta znovu slaví a už je třetí. Třinec – Liberec 7:2

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

28. září 2021, 18:48

Ondřej Mach

Hokejisté Mladé Boleslavi si upevnili první místo v tabulce, když před vlastními fanoušky po nájezdech porazili Litvínov. Šlágr kola mezi Třincem a Libercem pak vyzněl jasně pro úřadující šampiony. Jak vypadají všechny výsledky 9. kola TELH?

Trápení černožlutých nebere konce

Jako den a noc – tak by se dala popsat současná forma Mladé Boleslavi a Litvínova. Chemici potřebovali po pěti nezdarech nutně zabrat, Bruslaři ale před úterním kolem vedli extraligu. 

Přestože měli domácí v prvních dvou dějstvích víc ze hry, tak do kabin se šlo za smírného stavu. Verva mohla několikrát děkovat brankáři Denisovi Godlovi, který vytáhl pár skvělých zákroků.

Ve třetí části pak hosté dlouho tlačili, ale... Ale gól nedali, takže duel musel do prodloužení a nájezdů.

Druhý bod nakonec získali Středočeši, rozhodující nájezd proměnil David Šťastný.

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Přestože jsme prohrávali, myslím si, že dvě třetiny jsme nehráli vůbec špatně. Měli jsme hodně šancí, výborně chytal soupeřův gólman, držel je. Na konci druhé třetiny jsme dostali gól na 2:2, což nás nejspíš poznamenalo. Třetí třetinu jsme hráli zle, vůbec nebyla podle našich představ. Byli jsme rádi, že jsme to dotáhli do prodloužení, kde jsme měli šance a mohli rozhodnout. Bohužel se nám nepodařil proměnit samostatný nájezd, který jsme měli, a tak rozhodovaly nájezdy. Jsme rádi, že jsme uhráli dva body, protože Litvínov byl pro nás těžký soupeř, hrál houževnatě a nechal tam všechno.“

Vladimír Országh (trenér Litvínova): „Od počátku bylo vidět, že mužstva nastoupila v různém rozpoložení. Domácí byli v pohodě, my jsme měli za sebou několik proher. Myslím, že to bylo znát i v první polovině zápasu, kde měli domácí navrch, dobře bruslili a my jsme s tím měli problémy. Bylo dobré, že jsme od půlky zápasu srovnali tempo a ubojovali jsme to do konce. V situaci, které jsme, je každý bod proti kvalitnímu soupeřovi dobrý. Byly tam i šance na výhru, ale musíme být spokojení s bodem.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VERVA LITVÍNOV 3:2 po samostatných nájezdech (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 21. Pláněk (Kelemen), 33. Lunter (P. Kousal, O. Najman), rozh. náj. Šťastný – 18. V. Hübl (Straka, F. Lukeš), 39. Balinskis (V. Hübl)
Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 4:5
Bez využití.
Střely na branku: 39:40.
Diváci: 2 768.
Nejlepší hráči: Miloš Kelemen – Viktor Hübl.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Pýcha, Ševc, D. Moravec, Pláněk, Bernad, Fillman, Jánošík – Kelemen, Adam Raška I, Šťastný – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
HC VERVA Litvínov: Godla – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, D. Zeman, D. Kolář – Straka, V. Hübl, F. Lukeš – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – Pospíšil, Gerhát, Jarůšek – L. Stehlík, Jurčík, M. Havelka. Trenéři: Országh a V. Sýkora.

Zvedají se indiáni?

Sváteční bitva v Plzni byla výjimečná především pro hostujícího Ladislava Čiháka, který indiány poslední tři roky vedl jako hlavní kouč. 

Na druhé straně barikády teď mohl sledovat, jak jeho svěřenci dvakrát musí dotahovat těsnou ztrátu. Do třetice to však nevyšlo a Mountfield se tak na východ vrací bez bodu. 

Vítězný gól domácích dal Matyáš Kantner, mezi střelce se opět zapsal také Martins Dzierkals. Západočeši vyhráli podruhé za sebou a pokazili debut gólmanovi Henrimu Kiviahovi.

Václav Baďouček (trenér Plzně): „My jsme se paradoxně v prvních dvou minutách zápasu dostali po tlak, i když náš záměr byl určitě jiný. De facto ale z první šance jsme dokázali skórovat, což bylo povzbuzující, bohužel v naší přesilové hře jsme ale vedení ztratili. Následně hra byla vyrovnaná, bylo to hodně těžké utkání. Důležitým momentem bylo, že krátce po vyrovnání, jsme dokázali zvrátit stav opět v náš prospěch. Jsem rád, že tentokrát se to povedlo nám. Naše výkony mají stoupající tendenci, za což jsme samosebou rádi. Těší nás, že jsme získané tři body v Litvínově potvrdili v domácím prostředí.“

Ladislav Čihák (asistent trenéra Hradce Králové): „Narazili jsme na tým, kde se bodově zvedá. Plzeň má mladé, rychlé hráče. My jsme měli problém s pukem a bohužel z našeho optického tlaku nevyplynuly žádné šance. Hráli jsme hodně po obvodu, málo jsme se tlačili do brány a z rychlého protiútoku jsme dostali gól. Utkání se přelévalo, na obou stranách byla spousta nepřesností. Nám se nesmí stávat, že vyrovnáme na 2:2 a poté ztratí v našem pásmu lehký puk, dostaneme na 2:3 a to samozřejmě soupeře hned nakopne. Na to my jsme už nezareagovali. Nepodali jsme dnes optimální, abychom dnes v Plzni vyhráli.“

HC ŠKODA PLZEŇ – MOUNTFIELD HK 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Přikryl (Malát, Bulíř), 25. Dzierkals (Čerešňák), 35. Kantner, 60. Schleiss – 19. Cingel (Perret), 35. F. Pavlík (Blain)
Rozhodčí: Jeřábek, Micka – Frodl, Komárek. 
Vyloučení: 3:6.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 25:17.
Diváci: 2 429.
Nejlepší hráči: Matyáš Kantner – Filip Pavlík.
HC Škoda Plzeň: D. Furch – L. Kaňák, Čerešňák, Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl, V. Lang – Kantner, Kodýtek, Schleiss – Dzierkals, Mertl, M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – Malát, Přikryl, Kuťák. Trenéři: Baďouček, Říha a Vlasák
Mountfield HK: Kiviaho – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík, Kalina, Jank – Jergl, Cingel, Orsava – Smoleňák, Lev, Lamper – Perret, Lalancette, Oksanen – R. Pilař, Koukal, Kevin Klíma. Trenéři: T. Martinec, Čihák a P. Svoboda.

Obrat v poslední části = tři body pro Dynamo

Až do 45. minuty se zdálo, že by Energie mohla dokráčet k těsnému vítězství: hosté vedli po zásahu Jana Hladonika a brankář Filip Novotný dlouho deptal pardubické střelce. 

V čase 44:37 ale udeřil ve vlastním oslabení Ondřej Rohlík a za necelé dvě minuty rychlý obrat dokonal Robert Říčka. Dynamo už pak svého soka téměř k ničemu nepustilo a po dvou prohrách naplno bodovalo. 

Znovu se tak potvrdila dobrá bilance Pardubic ze vzájemných střetnutí – zvítězily v sedmi z posledních osmi.

Richard Král (trenér Pardubic): „Rozjížděli jsme se trochu pomaleji, Vary měly daleko lepší pohyb. Samozřejmě je to velice bruslivý tým, který má na tom hru založenou. Nás možná stálo hodně sil derby v Hradci, takže rozjezd měli někteří hráči pomalejší. Než začaly nohy jezdit, tak to chvíli trvalo. Nicméně od druhé třetiny jsme podávali slušný výkon, dokázali jsme si vypracovat dost šancí, bohužel bez efektu. Nebyli jsme je schopni proměnit. Ukázal se ale charakter týmu. Třetí třetinu jsme odpracovali, odbojovali a byli jsme odměněni dvěma góly, a pak v závěru, co kluci předvedli – blokovali, lehali do střel po hlavě, za to jim určitě patří dík. Vítězství si nesmírně ceníme.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Dnešní hodnocení je trochu rozporuplné, protože si myslím, že jsme odpracovali dobré utkání, bohužel jsme nebyli odměněni body, což po tom průběhu nesmírně mrzí. Podařilo se nám vstřelit první gól, na to jsme se připravovali, chtěli jsme dobře vstoupit a nepustit domácí do vedení. To se nám povedlo. Filip Novotný nás potom celou dobu držel v zápase, domácí měli několik velmi dobrých příležitostí se na nás dotáhnout. Rozhodující ale bylo, že jsme nepřidali druhou branku, protože jsme měli nějaké příležitosti a nedokázali jsme se prosadit. Na jednu branku se proti tak silnému mužstvu, jako jsou Pardubice, těžko dá vyhrát. Gratuluji Pardubicím ke třem bodům.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC ENERGIE KARLOVY VARY 2:1 (0:1, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 45. Rohlík (Anděl), 47. Říčka (Robertson, Cienciala) – 4. Hladonik (T. Havlín, Flek)
Rozhodčí: Horák, Kika – Gebauer, Hlavatý.
Vyloučení: 4:2.
Bez využití.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 40:24.
Diváci: 7 102.
Nejlepší hráči: Filip Koffer – Filip Novotný.
HC Dynamo Pardubice: Frodl – Košťálek, Robertson, Nakládal, Mikuš, J. Kolář, Vála, Hrádek – Cienciala, A. Musil, Říčka – Blümel, Poulíček, Paulovič – Camara, R. Kousal, Hecl – Rohlík, Anděl, Koffer. Trenéři: Král, Havíř a P. Sýkora.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán, T. Havlín, T. Hanousek, M. Rohan – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – Průžek, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Jiskra, Kohout – Redlich, Osmík, Šik. Trenéři: Pešout a Mariška. 

Šenkeřík se vrátil a sestřelil Kometu

Ptáte se, kdy České Budějovice naposledy vyhrály v Brně? 21. prosince 2012. Jasně, mnoho let přece nepůsobily v extralize. Tohle datum už každopádně po úterý neplatí. 

Motor na zisk tří bodů zadělal hned v první třetině, kdy se prosadil dvakrát v rozmezí 50 sekund. Kometa sice v závěru druhé periody snížila, hosté už si ale vítězství pohlídali. 

Razítko na něj dal svým druhým gólem v zápase navrátilec po zranění Petr Šenkeřík. Modrobílí vyšli naprázdno po čtyřech duelech. 

Jiří Horáček (asistent trenéra Komety): „Bohužel jsme měli špatný vstup do utkání a soupeř nám utekl co se týče skóre, ale i herně to nebylo v první třetině dobré. Druhá třetina nebyla špatná, zlepšili jsme se, ale nedokázali jsme utkání otočit, srovnat nebo s ním něco více udělat. Moc děkujeme fanouškům za skvělou atmosféru, je to super zase hrát před plnými tribunami, bohužel jsme zápas nedokázali dotáhnout do vítězství.“

Jaroslav Modrý (trenér Motoru): „Nám dala Mladá Boleslav v posledním zápase lekci z produktivity. Připravili jsme se na to a měli jsme velmi dobrý vstup do utkání. Moc dobře jsme věděli, že má Kometa dobrý tým a hlavně skvělé fanoušky, kteří je tlačili dopředu. Střídání po střídání jsme hledali cestu jak dojít pro vítězství a to se nám podařilo.“

HC KOMETA BRNO – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 37. Zaťovič (Roth, P. Holík) – 5. Šenkeřík (Abdul, Pech), 6. Valský (Šenkeřík, Piskáček), 43. Šenkeřík (Gulaš), 54. Gulaš (M. Hanzl)
Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Kis, Zíka.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 21:31.
Diváci: 6 921.
Nejlepší hráči: Vladimír Roth – Petr Šenkeřík.
HC Kometa Brno: Klimeš – Bartejs, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, D. Mikyska – Zaťovič, P. Holík, Mueller – L. Horký, Krištof, Vincour – M. Haščák, Kollár, R. Pavlík – Mallet, Rákos, Magee – Kusko. Trenéři: Kalous, Horáček a Kováčik.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Piskáček, Šenkeřík, Štich, Štencel, Bindulis, Vráblík, Percy – J. Ondráček, Pech, Gulaš – D. Voženílek, Karabáček, Venkrbec – M. Hanzl, M. Beránek, Abdul – Valský, Toman, Holec. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.

Repríza finále jasně pro Třinec

Dva nejúspěšnější tuzemské celky posledních let se proti sobě postavily poprvé od jarní finálové série play off. A po šedesáti minutách měli mnohem víc důvodů k radosti Oceláři...

Liberec přitom v úvodní dvacetiminutovce vedl, domácí ale ještě před sirénou vyrovnali a následně zcela opanovali prostřední třetinu. Tygři už se do zápasu nedokázali vrátit a vysoko padli. 

Na třinecké straně se třemi body blýskl Erik Hrňa, dvě trefy zaznamenal Martin Růžička. Severočeši se po čtvrté prohře v řadě opět propadli tabulkou. 

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Odehráli jsme jedno z nejlepších utkání sezony. Měli jsme dobrý vstup do utkání, po naší chybě ale soupeř šel do vedení. Druhá třetina ale z naší strany byla velmi dobrá. Vytvořili jsme si hodně šancí, ty jsme dokázali proměnit. Kluci se uklidnili, dostali jsme se na koně. Liberec nás na čtyři, pět minut dostal pod tlak po své druhé brance, jinak jsme ale odehráli dobré utkání. Byl to organizovaný výkon, kluci plnili to, co měli. Hráli dobře a odmakali celý zápas. Začali jsme domácí sérii zápasů dobře, teď se připravíme na pátek, kdy nás čekají Karlovy Vary, další těžký soupeř.“

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Musím pogratulovat domácím k výbornému výkonu. Za nás jsem zklamaný z druhé třetině. Odehráli jsme relativně dobrou první třetinu, kdy jsme bohužel dostali gól ke konci oslabení. Pak jsme ale dostali další branku a celá naše hra se sesypala. Byla tam spousta nezodpovědného výkonu od hráčů, to rozhodlo celé utkání. Nezbývá, než si nasadit boty a jít do práce. Takhle to prostě nejde.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 7:2 (1:1, 4:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 20. Marinčin (A. Nestrašil), 24. Martin Růžička (TS), 29. M. Kovařčík (O. Kovařčík), 31. Marcinko (Hrňa, Šedivý), 36. Martin Růžička (Hrňa), 46. Hrňa (Marcinko, Šedivý), 50. A. Nestrašil (D. Musil) – 12. Záborský (Filippi), 37. Ordoš (A. Najman)
Rozhodčí: Šír, Vrba – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 37:35.
Diváci: 3 396.
Nejlepší hráči: Erik Hrňa – Tomáš Záborský.
HC Oceláři Třinec: Mazanec – Kundrátek, D. Musil, Marinčin, M. Doudera, Zahradníček, Jaroměřský, Matyáš – Martin Růžička, P. Vrána, Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Šedivý – Kofroň, Miloš Roman, Hrehorčák. Trenéři: Varaďa a Zadina.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – Šmíd, Melancon, Vitásek, Rosandić, Derner, M. Ivan – Birner, Gríger, Ordoš – Záborský, Filippi, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek, Faško-Rudáš – Rychlovský, A. Najman, Šír – Jiruš. Trenéři: Augusta a Kudrna.

Hanáci prohloubili trápení Beranů

Berani vyrazili do Olomouce už bez hlavního trenéra Roberta Svobody, který po nedělní porážce s Kladnem rezignoval. 

Ani tento impuls je ovšem nenastartoval k výhře. Z devíti utkání tak mají na kontě pouze pět bodů a zůstávají poslední. 

Domácí nesrazila ani ojedinělá chyba Davida Krejčího, po níž padla vyrovnávací branka. Ve druhé třetině si vytvořili dvougólový náskok, na který už Zlín nezvládl zareagovat. 

Povedenou rozlučku tak zažila dlouholetá defenzivní opora Hanáků Martin Vyrůbalík.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Byl to těžký zápas. Každá pětka hrála v úvodu dobře, ale poté jsme trošku odešli. Musím pochválit Kubu Sedláčka, který výborně chytal po celé utkání. Utkání asi rozhodl náš druhý gól, který nás trochu uklidnil a poté jsme to měli v rámci možností pod kontrolou. Nicméně to bylo strašně těžké utkání, takže si zisku tří bodů nesmírně vážíme.“

Martin Hamrlík (trenér Zlína): „Musím pogratulovat soupeři k dnešnímu vítězství. Podle mě jsme ale odehráli dobrý zápas. Zlomila nás branka na začátku druhé třetiny. Byla laciná, ale to se dá říct i o třetím gólu, protože jsme před bránou nechali úplně volného hráče. Před zápasem jsme na hráče apelovali, ať se nebojí hrát, že ono to časem přijde. Když budeme předvádět podobné výkony, body sbírat začneme.“

HC OLOMOUC – PSG BERANI ZLÍN 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 1. Kucsera (Krejčí), 24. Řezníček (Kunc, J. Káňa), 34. J. Knotek (Burian, Švrček), 43. Ondrušek (Krejčí, J. Káňa) – 12. M. Novotný, 55. Trška (T. Mikúš, R. Veselý)
Rozhodčí: Pešina, Pilný – Kajínek, Axman.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 29:30.
Diváci: 5 114.
Nejlepší hráči: David Krejčí – Martin Novotný.
HC Olomouc: J. Sedláček – T. Černý, Ondrušek, Škůrek, Švrček, Dujsík, Řezníček, Rašner – Kucsera, Krejčí, J. Káňa – Burian, J. Knotek, Navrátil – Klimek, Nahodil, Kunc – Strapáč, P. Kolouch, Bambula. Trenéři: Moták a Tomajko.
PSG Berani Zlín: Huf – Trška, M. Novotný, Suhrada, Žižka, Gazda, Hamrlík, Dluhoš – Šlahař, T. Mikúš, Kubiš – Köhler, Honejsek, R. Veselý – Okál, Hejcman, Fryšara – Sebera, P. Sedláček, Karafiát. Trenéři: M. Hamrlík a Jenáček.

Sparta doma překvapení nepřipustila

Pražané mají během prvního měsíce základní části solidní formu a atakují přední příčky tabulky. Ridera oproti tomu odehrála jen čtyři utkání, v úterý jí čekala těžká prověrka. 

Svěřenci trenéra Jandače potvrdili předzápasové prognózy dvěma trefami v úvodních deseti minutách, pak se ale brankostroj zadrhl. A po kontaktním gólu Roberta Flicka to bylo drama až do konce. 

Favorizovaná Sparta si však hubený náskok vzít nenechala, na 3:1 zvýšil do prázdné branky Vladimír Sobotka. Více něž pět tisíc diváků se tak mohlo radovat z páté výhry po sobě a posunu na třetí místo.

HC SPARTA PRAHA – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Buchtele (Z. Doležal), 9. Řepík (E. Thorell, Polášek), 59. Sobotka (F. Chlapík) – 10. Flick (Gewiese)
Rozhodčí: Lacina, Sýkora – Brejcha, Votrubec.
Vyloučení: 5:9.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 40:22.
Diváci: 5 317.
Nejlepší hráči: Michal Řepík – Aleš Stezka.
HC Sparta Praha: Salák – Polášek, M. Jandus, Mikliš, Jurčina, Tomáš Dvořák, Němeček – E. Thorell, R. Horák, Řepík – Sobotka, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele, Z. Doležal, M. Forman – J. Konečný, Vitouch, Prymula – Zikmund. Trenéři: Jandač, Hamara a Hlinka.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – Gewiese, R. Polák, Galvinš, Machů, P. Koch, L. Kovář – L. Krenželok, Marosz, Roberts Bukarts – Afanasjev, J. Hruška, Svačina – R. Bondra, Flick, M. Kalus – Dej, Chlán, Fridrich – Bernovský. Trenéři: Holaň, Philipp a Šímíček.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. BK Mladá Boleslav 9 5 1 1 2 30:18 18
2. HC Oceláři Třinec 8 4 1 2 1 32:21 16
3. HC Sparta Praha 7 4 2 0 1 28:20 16
4. HC Dynamo Pardubice 8 5 0 0 3 26:23 15
5. Mountfield HK 8 4 1 0 3 21:16 14
6. HC Energie Karlovy Vary 8 4 0 1 3 25:19 13
7. HC Olomouc 7 3 2 0 2 21:16 13
8. HC Motor České Budějovice 8 4 0 1 3 26:28 13
9. HC Škoda Plzeň 9 3 1 2 3 27:31 13
10. Bílí Tygři Liberec

8

3 0 2 3 16:23 11
11. HC Kometa Brno 8 1 3 1 3 22:27 10
12. Rytíři Kladno 8 1 2 0 5 22:27 7
13. HC VERVA Litvínov 8 1 1 2 4 24:32 7
14. HC VÍTKOVICE RIDERA 5 2 0 0 3 11:15 6
15. PSG Berani Zlín 9 0 1 3 5 20:33 5

Další program Tipsport extraligy

Čtvrtek 30. září – předehrávka 10. kola:
18:00 Rytíři Kladno – HC Olomouc

Pátek 1. října – 10. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary
17:30 HC Motor České Budějovice – HC Sparta Praha
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Kometa Brno
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)
18:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

Pátek 3. října – 11. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – Mountfield HK
16:00 BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary
16:30 HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Motor České Budějovice – HC VERVA Litvínov
17:00 HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín
17:20 HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Dynamo Pardubice – Rytíři Kladno

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz