Momenty 2. ligy: Kachna na ledě a koho posílili Škvrně s Beránkem?

Foto: Markéta Křížová, bkhb.cz

26. září 2019, 16:47

Pavel Mandát

Další kolo 2. ligy a další várka zajímavých momentů. Obdivuhodné individuální výkony, premiéry v nových dresech i zvířecí návštěvník na ledě...

Čtyřbodový Beránek
Výhru David Servisu nad Pískem v poměru 7:4 režíroval kmenový útočník českobudějovického Motoru Martin Beránek. Osmnáctiletý talent si při svém záskoku ve 2. lize připsal dva góly a dvě asistence. Beránek odehrál za David Servis svoje třetí utkání v sezoně (2+3).

Foto: hcmotor.cz

Novic se uvedl gólem, k bodům to však nestačilo
Hokejisté Žďáru nad Sázavou přivítali ve svém středu Radima Ferdu. Mladý třebíčský útočník má do kádru Radka Hamana vyřízeny střídavé starty. Poprvé navlékl nový dres v zápase s Havlíčkovým Brodem, kde si připsal i přesný gólový zásah. K bodům to však nevedlo.

Škvrně má za sebou premiéru
V dresu Nové Paky si odbyl svou premiéru útočník Marek Škvrně. Dvacetiletý hokejista, který loni působil kupříkladu v Třebíči, přičemž zkušenosti má i z nižších zámořských soutěží, si tak do svého hokejového životopisu připsal další položku.

Foto: Jiří Mokrý, hstrebic.cz

První čisté konto pro Mahdala
Zápas mezi Novou Pakou a Bílinou skončil příznivěji pro domácí, ti jej ovládli 3:0 Velkou zásluhu na tom přitom měl brankář Michal Mahdal, který si připsal první čisté konto v sezoně.

Trápení Žihadel a bodová série Horkého
Moravské Budějovice se trápí. Jako jediný druholigový tým nezískala Žihadla ještě ani bod. S jejich „formou“ ostře kontrastuje fazóna Davida Horkého. Dlouholetá opora Žihadel a třebíčský odchovanec dokázal bodovat ve všech letošních ostrých zápasech. Připsal si tři góly a dvě asistence.

Příbram si otevřela střelnici
Už teď můžeme říci, že se zrodila patrně jedna z nejvyšších výher letošní druholigové sezony a možná ta vůbec nejvyšší. Na svědomí ji má nováček z Příbrami, který dokázal svého čínského soka deklasovat výsledkem 19:2! Zajímavými individuálními statistikami se z tohoto utkání může pochlubit třebas Ladislav Gengel (2+5).

Foto: kozel83.rajce.idnes.cz

Probuzený Bulín jako černá ruka
Prožil těžký začátek sezony, po konci ve Znojmě našel útočník Jan Bulín azyl mezi hodonínskými Drtiči a svému novému zaměstnavateli se začíná vyplácet měrou vrchovatou. Mladý útočník zaznamenal během posledních tří zápasů sedm kanadských bodů (5+2). Tato čísla ho rázem posunula do čela klubové produktivity.

V Havlíčkově Brodě měli na ledě zvířecího návštěvníka
Nevšední zážitek si odnesli diváci z havlíčkobrodské Kotliny. Na časomíře svítil čas 52:21, když udivený komentátor onlajny.com oznámil následující: „Na ledové ploše v Kotlině přistála kachna.“ A bylo tomu skutečně tak. Nečekaný zvířecí návštěvník se patrně proti svojí vůli dostal na na hřiště mezi hokejisty. Opravdu bizarní zážitek v českých hokejových luzích a hájích.

Obránce? Pospíchal připomínal spíše útočníka
A ještě jednou Havlíčkův Brod. Domácí Bruslaři zvládli utkání proti Žďáru nad Sázavou pohodově 7:2. Velkou měrou se na tom podílel obránce Ladislav Pospíchal, ten nasbíral čtyři kanadské body za gól a tři přesné asistence.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz