Poslední šance! Vydražte si Gutovy hokejky a přispějte na dobrou věc

Foto: Martin Voltr

Aukce speciálních fialových hokejek Michala Guta, jejíž výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu Ivana Hlinky, vrcholí. Přihazovat můžete do čtvrtečních 20 hodin.

Mladý útočník Litvínova a české reprezentace do dvaceti let Michal Gut chtěl svým nápadem podpořit kamaráda Pavla Nováka, jemuž lékaři diagnostikovali rakovinu. Od svého výrobce hokejek si nechal Gut připravit speciální fialové hole.

Aukce hraných hokejek Michala Guta »

Nastupoval s nimi do zápasů juniorského šampionátu v Edmontonu, kde Češi přešli brány čtvrtfinále. Byť to na medaili nakonec těsně nestačilo, proti světovým velmocem se ukázali ve vynikajícím světle. Gut k tomu přispěl třemi góly v posledních čtyřech duelech.

Do dražby na webu sportovniaukce.cz umístil kadaňský odchovanec celkem šest hokejek. Fanoušci už jejich cenu zvýšili na šest až deset tisíc korun, nejvíc jde prozatím „na dračku“ hůl, s níž český útočník hrál v základní skupině proti Kanadě.

Foto: Martin Voltr

Aukce končí ve čtvrtek 1. září ve 20 hodin. Může být i prodloužena, neboť v případě příhozu vždy poběží pětiminutová lhůta na další nabídky.

Výtěžek aukce bude věnován na konto Nadačního fondu Ivana Hlinky. Ten se zaměřuje na pomoc hokejistům a dalším hokejovým činovníkům, kteří se z různých důvodů nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Jak v průběhu aukce, tak po jejím skončení mohou fanoušci podpořit fond i samostatným finančním příspěvkem na číslo účtu 195975712/0300. Pro lepší orientaci je možné uvést do zprávy pro příjemce poznámku „Pavel Novák“. Vzápětí dojde k sečtení celkového výsledku dobročinnosti Michala Guta.

Foto: Ondřej Kalát

Foto: Martin Voltr

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz