Mikulík dnes slaví 40. narozeniny. Frýdek-Místek přichystal krásné překvapení!

Foto: Jan Velčovský, hcf-m.cz

10. listopadu 2020, 12:37

Marek Hedbávný

Dnešní den na hokej.cz patří Frýdku-Místku a současně dnes slaví kulaté 40. narozeniny kapitán rysů Milan Mikulík. Klub pro něj přichystal milé překvapení.

Připravil video, kde Mikulíkovi k narozeninám přejí jeho kamarádi: třeba Jan Výtisk, Zbyněk Irgl, Dušan Salfický, David Výborný, Martin Růžička nebo Václav Varaďa.

„Čtyřicet let, to nejsi ani mladý, ani starý, ale jsi chytrý a zkušený," vzkazuje například Mikulíkův trenér z vítkovické mládeže Miloš Holaň starší.

„Samozřejmě sleduju tvoji kariéru a jak se na to tak dívám, jsi neskutečný cestovatel. Když jsem tě přitom trénoval ve třetí třídě, tak si nechtěl s hokejem nikam jezdit. Tvé mamce jsem říkal, ať tě dá na šachy. Že se to hraje doma v obýváku," dodal Holaň starší ve videu ↓ 

Mikulíkovi blahopřáli i současní, případně bývalí spoluhráči z Frýdku-Místku, kterým hodně pomohl v hokejové kariéře: Vít Christov, Jan Hladonik a David Kofroň

„Miky, vždycky jsi nám pomohl. Ať už v hokejovém nebo osobním životě. My si toho strašně moc ceníme. Všichni tě vidíme jako skvělého parťáka a výborného člověka. Co víc si můžeme přát," děkují svému mentorovi.

„Máš za sebou bohatou kariéru a s takovým přístupem máš ještě takových minimálně pět let před sebou. I když věkem už jsi skoro starej dědek, tak na ledě ti to jezdí a rube jako zamlada," dodali.

„Čtyřicet let, to nejsi ani mladý, ani starý, ale jsi chytrý a zkušený."

Mikulík patří k nejvýraznějším osobnostem prvoligové historie: vždyť ji hned pětkrát vyhrál! Třikrát s Mladou Boleslaví a dvakrát s Ústím nad Labem.

Kromě toho nastoupil do bezmála 400 utkání v nejvyšší soutěži. Poslední čtyři sezony působí ve Frýdku-Místku. Letos zatím sbírá bod na zápas.

Také hokej.cz se připojuje ke gratulantům. Všechno nejlepší, hodně zdraví a šťastné a bezpečné cesty na motorce! 

Foto: Lukáš Filipec, hcf-m.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz