Matouš Venkrbec vítězem ankety Sympaťák WSM Ligy

Foto: lhkjestrabi.cz

První ročník ankety Sympaťák WSM Ligy je za námi. Ve finiši nakonec uspěli podporovatelé Matouše Venkrbce. Celkově se do ankety zapojilo 7 076 hlasujících.

Inspirativní příběh: Venkrbec o víře, spiritualitě hráčů a tříleté pauze

17. prosince v 11:02 se začalo, 5. února o půlnoci se anketa uzavřela. Mezitím dorazilo přes sedm tisíc hlasů. Více než polovinu z nich si rozdělili Radek Prokeš (ČEZ Motor České Budějovice) a Matouš Venkrbec (LHK Jestřábi Prostějov). O jedenáct více jich získal druhý jmenovaný, jenž se tak stává historicky prvním Sympaťákem WSM Ligy. Okolnosti a podrobnosti předání cen jsou v řešení.

A na co se vlastně Venkrbec může těšit?

Od firmy eSports.cz obdrží pamětní plaketu. „Snažil jsem se vymyslet něco originálního, ale zároveň vkusného a decentního. Vzniklo několik prototypů - nakonec se dřevo stalo nejen dominantním, ale i jediným materiálem použitým k výrobě plakety. Základní deska je vyrobena z třešňového dřeva původem z České republiky. Na ostatní komponenty bylo použito dřevo z buku, javoru a anegré,“ uvedl autor plakety Martin Skála, jenž pro tvorbu využil software, který sám vyvinul.

Hlavní sponzor soutěže World Systems Market, Inc. věnuje let balonem a společnost BPA sport marketing, a.s. předá vítězi věcnou cenu. Více ZDE. V jednání je navíc i jedno překvapení.

Celkové pořadí ankety:

1. Matouš Venkrbec (LHK Jestřábi Prostějov), 1 864 hlasů
2. Radek Prokeš (ČEZ Motor České Budějovice), 1 853
3. Jan Maruna (AZ Havířov), 605
4. David Stach (Rytíři Kladno), 507
5. Vlastimil Dostálek (HC ZUBR Přerov), 421
6. Roman Erat (SK Horácká Slavia Třebíč), 353
7. Jaroslav Roubík (HC Slovan Ústí nad Labem), 310
8. Jiří Dobrovolný (HC Dukla Jihlava), 279
9. Nathan Robinson (HC Slavia Praha), 276
10. Karel Plášek (Salith Šumperk), 239
11. Jan Alinč (HC Most), 105
12. Aleš Pavlas (HC Stadion Litoměřice), 103
13. Jan Plodek (HC Benátky nad Jizerou), 96
14. Kamil Charousek (nominován za SK Kadaň, dnes HC Most), 65

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz