Kometa přemohla Vervu, druhá už je Plzeň. Výhry mají Vítkovice i Energie

Foto: hc-kometa.cz

Tipsport extraliga vstoupila do poslední čtvrtiny základní části a nabídla parádní bitvy. V boji o záchranu bralo jen bod Dynamo, ačkoli proti Mladé Boleslavi sahalo po třech. O vedení v normální době přišel také Litvínov, vítězství Komety zařídil Luboš Horký. Dramatický duel v Olomouci určil až nájezd vítkovického Ondřeje Romana. Na svém ledě neuspěly Zlín ani Kladno, Liberec zdolal Mountfield, po výhře nad Spartou patří druhá příčka Plzni.

Obrat Komety korunoval nájezd Horkého

Hokejisté Komety chtěli napravit předchozí porážku z Pardubic, jenže proti jinému týmu z dolní části tabulky začali špatně. Verva přijela posílena skalpem Rytířů a vybudovala si vedení, když se prosadili Lukáš Válek a Tomáš Pavelka. Brňané museli dotahovat, dvoubrankovou ztrátu smazali – dvěma góly se o to postaral Martin Zaťovič. Jelikož nerozhodlo ani prodloužení, následovaly nájezdy, v nichž vítězný pokus zaznamenal Luboš Horký. Kometa tedy otočila vývoj zápasu, Vervu může mrzet promarněné vedení, nakonec má jen bod.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „Kdyby to byl fotbal, tak řeknu, že to byl zápas dvou naprosto odlišných poločasů. Změna hry po našem velmi špatném začátku přišla s gólem Lukáše Kucsery, který 11 sekund po zvýšení hostů na 0:3 snížil na 1:3. Myslím, že tam nastal ten zásadní obrat. Začali jsme víc bruslit, vynutili si fauly, dostávali jsme se do tlaku. Dali jsme kontaktní gól, v závěru druhé třetiny jsme mohli dokonce srovnat. Vyrovnat se nám povedlo v závěru další přesilovky ve třetí třetině, za což jsme samozřejmě rádi. Díky nájezdům, v nichž jsme dnes byli šťastnější, jsme zápas otočili."

Jindřich Kotrla (asistent trenéra Litvínova): „Do poloviny utkání jsme byli lepším týmem. Plnili jsme věci, které jsme si řekli. Dostali jsme Brno pod tlak. Využili jsme své šance a dali góly. Zhruba v polovině zápasu jsme začali hrát nedisciplinovaně, udělali jsme zbytečné fauly. Brnu jsme dali přesilovky, které využili. Zápas skončil 3:3. Prodloužení a nájezdy, to už je vabank. Bohužel si odvážíme jenom bod."

HC KOMETA BRNO – HC VERVA LITVÍNOV 4:3 po nájezdech (0:2, 2:1, 1:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 27. Kucsera (Orsava, Kusko), 36. Zaťovič (Mueller, Erat), 52. Zaťovič (Mueller, Orsava), rozhodující nájezd Horký – 8. Válek (Aliu, Zygmunt), 13. Pavelka (Lukeš), 27. Ščotka (Stříbrný, Válek)
Rozhodčí: Hradil, Šindel – Rožánek, Špůr.  
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:27.
Diváci: 7203.
Nejlepší hráči: Peter Mueller – Lukáš Válek.
HC| Kometa Brno: Vejmelka – O. Němec, Bartejs, Baranka, D. Krenželok, Svozil, Gulaši, Malec – Erat, Plekanec, Zaťovič – Mueller, Rákos, Š. Stránský – Kucsera, Kusko, Orsava – Horký, Střondala, Plášek. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Bělohlav a Horáček.
HC VERVA Litvínov: Honzík – Říha, Moravčík, Ščotka, Aliu, Baránek, Pavelka, L. Doudera – Petružálek, Hübl, Lukeš – Žolobov, M. Hanzl, Jarůšek – Stříbrný, Gerhát, Válek – Zygmunt, Jurčík, Trávníček. Trenéři: Kýhos, Kotrla a Skuhrovec.

Dynamo sahalo po třech bodech, má jen jeden

Pardubické Dynamo dělá maximum, aby opustilo pásmo sestupu, s Mladou Boleslaví svedlo dramatickou bitvu. Hosty poslal do vedení David Šťastný, jenže během druhého dějství Východočeši otočili skóre, kdy se trefil obránce Michal Ivan a donedávna ještě hráč Boleslavi Michal Vondrka. Už se zdálo, že Pardubice bitvu zvládnou, jenže v čase 58:04 vyrovnal druhým gólem v utkání David Šťastný. Také finiš prodloužení vyšel hostům, devět vteřin před sirénou rozhodl Martin Ševc. Dynamo sahali po třech bodech, ovšem bralo pouze jeden.

Michal Mikeska (asistent trenéra Pardubic): „V úvodu zápasu jsme hráli velmi pomalu a neměli pohyb, vše nám trvalo dlouho. Věděli jsme, že Boleslav je bruslivý soupeř, ale neuzpůsobili jsme k tomu naši hru. Ve druhé třetině se vše otočilo, zlepšili jsme pohyb, hráli jednoduše. Potřebujeme body a naučit se vyhrávat těžká a těsná utkání. Bohužel nám v posledních minutách odešel pohyb, stali jsme se pasivními a soupeř trestal. V prodloužení jsme šťastnějším týmem my nebyli. Věřili jsme, ale nedopadlo to.“

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „První třetinu jsme zvládli velice dobře. Hlavně v tom, že jsme domácí nepustili do výrazného tlaku. Po pauze jsme si zkomplikovali situaci, protože jsme prakticky v první a poslední minutě inkasovali. Hlavně první gól mě mrzí, protože jsme situaci mohli zvládnout lépe. V posledním dějství nás Pardubice k ničemu nepustily, hrály výborně defenzívu středního pásma a my jsme v podstatě nic neměli. Těsně před koncem se to šťastně k nám odrazilo a dali jsme gól. Přáli jsme si, abychom neodjeli poraženi a to se podařilo. Byli jsme šťastnějším mužstvem.“

HC DYNAMO PARDUBICE – BK MLADÁ BOLESLAV 2:3 po prodloužení (0:1, 2:0, 0:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 22. Ivan (Kusý, Harju), 39. Vondrka (Rolinek, Zacharčuk) – 18. Šťastný (Ševc), 59. Šťastný (Dlapa), 65. Ševc.
Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 2:2.
Bez využití.
Střely na branku: 29:31.
Diváci: 7602.
Nejlepší hráči: Tomáš Rolinek – David Šťastný.
HC Dynamo Pardubice: Kantor – Mikuš, J. Zdráhal, Zacharčuk, Kolář, Ivan, Holland, Voráček – Mandát, R. Kousal, Vondrka – Svačina, Harju, Machala – Kusý, Poulíček, Látal – Blümel, Rolinek, Paulovič. Trenéři: Razým, Mikeska a Čáslava.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Hrdinka, Ševc, Dlapa, Pláněk, Hrbas, Fillman, Hes – Skalický, Zbořil, Lunter – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – G. Szturc, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal. Trenéři: Rulík a Patera.

Rytíři doma znovu selhali, radují se Oceláři

Hokejisté Kladna dlouho těžili z dobrých výsledků na domácím ledě, tento víkend to ale neplatilo. Po páteční prohře s Litvínovem vzali Rytířům všechny body také Oceláři, kterým přišla vhod povedená první třetina. Hosté si vybudovali náskok díky brankám Guntise Galvinše a Erika Hrni. Kladenští sice bojovali, znovu se prosadil produktivní bek Brady Austin, nicméně obhájce titulu odolal. Třinec absolvoval třetí ze čtyř utkání venku v řadě a slavil druhé vítězství, Kladno prohrálo potřetí za sebou.

David Čermák (trenér Kladna): „Dnes jsme prospali první třetinu, ještě jsme zbytečnými fauly a nedisciplinovaností darovali Třinci tři přesilovky, které je dostaly do tlaku. Vstřelili dvě branky, my jsme neměli pohyb. Tam jsme zaostávali opravdu hodně. Od druhé třetiny se to zlepšilo, hra se trochu vyrovnala, ve třetí třetině už jsme byli lepší. Bohužel – vyrovnávací gól se nám vstřelit nepovedlo a můžeme jen pogratulovat Třinci ke třem bodům."

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Do zápasu jsme vstoupili podle našich představ, dobře jsme bruslili. Výhrou 2:0 v první třetině jsme položili dobrý základ pro celý zápas. Od druhé třetiny tam bylo hodně přesilovek a oslabení, přesilové hry nám v poslední době hodně váznou, nepomůžeme si, zbytečně se dostaneme dolů. Soupeř začal hrát velmi dobře a poslední třetinu měl dokonce víc šancí, přestřílel nás, měl hodně vyložených příležitostí. Třetí třetinu jsme ale uhráli srdcem, bojovností a obětavostí, za což hráčům děkuji. Jsme rádi, že jsme splnili cíl, který jsme si před zápasem dali – vyhrát za tři body."

RYTÍŘI KLADNO – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:2 (0:2, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 25. Austin (Jágr, Zikmund) – 7. Galvinš (Martin Růžička), 10. Hrňa (M. Kovařčík, M. Doudera)
Rozhodčí: Hodek, Obadal – Komárek, Malý.
Vyloučení: 6:5, navíc 
Využití: 1:0.
Střely na branku: 23:33.
Diváci: 3713.
Nejlepší hráči: Brady Austin – Guntis Galvinš.
Rytíři Kladno: Godla – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Barinka, Romančík – Jágr, Vampola, Zikmund – Strnad, Melka, Redlich – Hovorka, Machač, Valský – O'Donnell, Kaut, Š. Bláha – Stach. Trenéři: Čermák, Lidický a Kregl.
HC Oceláři Třinec: Kváča – Zahradníček, M. Doudera, Galvinš, Haman, Gernát, Roth – Wolski, Vrána, Růžička – Hrehorčák, Marcinko, M. Stránský – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Polanský, Dravecký – Hrňa. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Bílí Tygři zabrali, odnesl to Mountfield

V pátek hokejisté Liberce padli s Energií a přišli o dlouhou domácí neporazitelnost, proti Mountfieldu ale zase zabrali. Bílí Tygři měli lepší vstup do utkání, trefili se Libor Hudáček a Adam Musil. Vedoucí tým tabulky získal klid, v prostředním dějství navýšil vedení Radan Lenc. Později sice snížil Michal Dragoun, nicméně svěřenci trenérů Augusty a Kudrny soupeři nedovolil žádné drama. Liberec potvrdil první příčku v tabulce, Mountfield po výhrách nad Zlínem a Vítkovicemi tentokrát nezískal nic.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Myslím si, že jsme odehráli velice dobré utkání. Celých šedesát minut jsme hráli koncentrovaně a týmově. Drželi jsme se našeho systému, dokázali jsme vyhrávat osobní souboje a myslím si, že jsme utkání měli pod kontrolou. Týmový výkon byl asi hlavním klíčem k vítězství."

Tomáš Martinec (asistent trenéra Mountfieldu): „Liberec zaslouženě vyhrál a předčil nás v nasazení, agresivitě, pohybu a osobních soubojích. Všude jsme byli o krok později a z toho pramenily fauly. Liberec nás v nich trestal, dostali jsme v oslabeních tři góly. Měli jsme jen pár světlých momentů, kdy jsme na konci druhé třetiny snížili na 3:1. Zápas jsme mohli poté trošku zdramatizovat, ale osud určila čtvrtá branka Liberce na začátku třetí třetiny."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – MOUNTFIELD HK 5:1 (2:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 12. Hudáček (Šmíd, Birner), 19. A. Musil (Zachar, Derner), 30. Lenc (Birner), 42. Jelínek, 60. Ordoš (Šmíd, Birner) – 39. Dragoun (Žejdl).
Rozhodčí: Horák, Šír – Klouček, Špringl.
Vyloučení: 7:10, navíc J. Vlach na 10 minut, 5 minut a do konce utkání (Liberec), F. Pavlík (Mountfield HK) na 10 minut.
Využití: 3:0.
Střely na branku: 35:23.
Diváci: 7331.
Nejlepší hráči: Libor Hudáček – Michal Dragoun.
Bílí Tygři Liberec: Hrachovina – Knot, Šmíd, Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan – Lenc, Hudáček, Birner – Zachar, Marosz, A. Musil – Ordoš, Jelínek, L. Krenželok – D. Špaček, A. Najman, J. Vlach – Rychlovský. Trenéři: Augusta a Kudrna.
Mountfield HK: Mazanec – Nedomlel, Eklund, Cibulskis, Šidlík, F. Pavlík, Šalda, Čáp – Smoleňák, Koukal, Perret – Klíma, Lev, M. Chalupa – Žejdl, Cingel, R. Pavlík – Jergl, Dragoun, Miškář. Trenéři: Růžička, T. Martinec, Krátoška a P. Svoboda.

Plzeň přemohla Spartu a už je druhá

Když se utkají Plzeň se Spartou, většinou bývá k vidění dramatický hokej s mnoha góly. Dnešní bitva to potvrdila. Západočeši minule srazili Oceláře a také tentokrát začali lépe, ovšem hosté dokázali odpovědět – Sparta celkem třikrát smazala náskok Škody. Když se ve 38. minutě prosadil Patrik Zdráhal, drželi svěřenci Čiháka a Hanzlíka těsné vedení a odolávali atakům soupeře. Spartě se v minulých utkání nedařilo, v Plzni ale bojovala. Nakonec v emotivním klání vyšla naprázdno, přesně mířili Peter Čerešňák s Vojtěchem Němcem a Západočechy nasměrovali k vítězství. Škoda přeskočila dnešního soka a je druhá. Sparta prohrála čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Ladislav Čihák (trenér Plzně): „Do utkání jsme vstoupili dobře. Úvodní perioda byla nahoru-dolů. Byla tam spousta emocí, přišlo hodně lidí a jsem rád, že takový duel byl. Oba soupeři chtěli hrát hokej a toužili po výhře. Prostřední část jsme začali tragicky. Soupeře jsme dostali na koně, tahali jsme za kratší konec. Pomohly jsme si však v přesilových hrách, tím jsme se uklidnili. Máme za víkend dvě cenná vítězství."

Uwe Krupp (trenér Sparty Praha): „Viděli jsme zápas, který měl parametry play off. Líbil se mi výkon mého týmu, když se hrál hokej. Rozdílové dnes byly přesilové hry a oslabení. Ve druhé části jsme měli více šancí, přesto Plzeň dala dvě branky. I za stavu 3:4 jsme sahali po bodech, ale hloupými vyloučeními jsme duel ztratili."

HC ŠKODA PLZEŇ – HC SPARTA PRAHA 6:3 (2:1, 2:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 9. Kracík (P. Zdráhal, Rob), 15. Kantner (Gulaš, Mertl), 37. Pour (Kaňák, Kantner), 38. P. Zdráhal (Gulaš, Pulpán), 50. Čerešňák (Kantner), 57. V. Němec (Rob, Kracík) – 13. V. Růžička (Říčka), 22. Pech (Rousek), 40. Buchtele (Pech, Forman)
Rozhodčí: Kika, Pražák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 8:12, navíc Jánošík (Plzeň) a Buchtele na 10 minut, Kosťálek (oba Sparta) na 5 minut a do konce utkání.
Využití: 3:1.
Střely na branku: 25:48.
Diváci: 7536 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Dominik Frodl – Lukáš Pech.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Budík, Čerešňák, Pulpán, Jánošík, Kaňák, Vráblík, Jiříček – P. Zdráhal, Mertl, Gulaš – Kantner, Kracík, Pour – V. Němec, Kodýtek, Rob – Malát, Přikryl, Vracovský. Trenéři: Čihák a Jiří Hantlík.
HC Sparta Praha: Machovský – Kalina, Blain, Koistinen, Piskáček, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Tomášek, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – T. Pšenička, Sukeľ, Dvořáček. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.

Přestřelka pro Energii. Rozhodl Graňák

Už první minuty naznačily, že tenhle zápas bude bohatý na góly: domácí Zdeněk Okál otevřel skóre, Dominik Graňák vzápětí srovnal. Hosté si později dvakrát vybudovali dvoubrankový náskok, jenomže Berani pokaždé odpověděli. Poslední stíhačku stihli přesně střílející beci Dalibor Řezníček s Martinem Novotným během 34 vteřin, zápas musel do prodloužení. V něm nakonec bitvu přece jen zlomila Energie, vítěznou trefu zaznamenal Dominik Graňák.

Robert Svoboda (trenér Zlína): „Karlovy Vary potvrdily dobrou formu. Rychle jsme ztratili vedení, brzdí nás fauly. Tým ale zaslouží pochvalu, že utkání nezabalil. Pro diváky to byla pěkná podívaná, dvakrát jsme smazali dvoubrankové manko. Bylo to napínavé až do konce, získaný bod se počítá."

Tomáš Mariška (asistent Karlových Varů): „Máme za sebou třetí nesmírně těžký venkovní zápas. Na Zlínu bylo znát, že hraje v neskutečné pohodě, jeho síla je obrovská. Snažili jsme se být aktivní, po rychle inkasované první brance jsme se dokázali vrátit do zápasu. Bylo to nahoru dolů, děkuji týmu za vybojované dva body."

PSG BERANI ZLÍN – HC ENERGIE KARLOVY VARY 5:6 po prodloužení (1:3, 2:2, 2:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 1. Okál (Honejsek, Freibergs), 22. Dufek (Fryšara), 25. P. Sedláček (Ondráček), 44. Řezníček (Šlahař, Honejsek), 44. M. Novotný (Claireaux, Dufek) – 2. Graňák (Skuhravý), 6. Plutnar (Koblasa, Černoch), 12. O. Beránek (Vildumetz, M. Rohan), 37. Černoch (Kohout), 39. O. Beránek (M. Rohan, T. Mikúš), 64. Graňák (Koblasa)
Rozhodčí: Lacina, Mrkva – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 27:36.
Diváci: 4056.
Nejlepší hráči: Zdeněk Okál – Ondřej Beránek.
PSG Berani Zlín: Kašík (12. Huf)– Žižka, Nosek, Freibergs, Ferenc, Novotný, Řezníček, Hamrlík – Herman, Fořt, Claireaux – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš, P. Sedláček, Ondráček. Trenéři: R. Svoboda a Martin Hamrlík.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, Šafář – T. Rachůnek, Polák, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Šik, Skuhravý, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.

Vítkovice přišly o náskok, nakonec ale slaví

Vyhráli jediné z posledních sedmi utkání, hokejisté Vítkovic zapadli do pásma ohrožení sestupu. Po čtyřech bitvách na domácím ledě vyrazili svěřenci trenérů Trličíka, Svozila a Klesly do Olomouce, kde působí řada bývalých vítkovických hráčů v čele s Rostislavem Oleszem a Zbyňkem Irglem, a dlouho byli blíž k vítězství. Hosté vedli už 4:1, jenže Hanáci jsou bojovníci a ve třetí třetině dokázali vyrovnat – postarali se o to Vilem Burian a z trestného střílení Lukáš Nahodil. Vítkovičtí ale přece jen slaví, i když jen za dva body. Klíčový nájezd předvedl Ondřej Roman.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Věděli jsme že to bude těžký zápas, protože Vítkovice hrají o všechno. Vítkovice dobře bruslily, bránily, bojovaly a my jsme se přes ně nemohli dostat. První 2 třetiny z naší strany nebyly dobré, neměli jsme takovou touhu jako soupeř. To až v té 3. třetině, kdy jsme pohrávali 1:4. Pozitivní je, že jsme srovnali. Bod navíc si ale zasloužily Vítkovice."

Rostislav Klesla (asistent trenéra Vítkovic): „Jsme rádi za dva body, ale utkání bylo pro nás velmi emotivní. Chtěli jsme hrát dobře, vyhrát. To se nám podařilo. Kluci makali, dřeli. Dostali jsme se do výrazného vedení na začátku 3. třetiny. Ale slepenými, nebo zbytečnými, góly jsme se sráželi dolů. Olomouc tlačila a vyrovnala. Bylo to pro nás velmi těžké. Kluci zabojovali, zvedli hlavu. Přečkali jme konec zápasu, toužili jsme získat bod. V prodloužení jsme měli hodně šancí. Bereme jeden bod a jdeme dál. Musíme se soustředit na další zápasy."

HC OLOMOUC – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:5 po sam. nájezdech (0:0, 1:3, 3:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 38. Dujsík (Irgl), 47. Burian (Irgl), 50. Nahodil (trestné střílení), 56. Irgl – 24. Mallet, 24. Dej (Trška), 31. Lakatoš (Schleiss), 42. Trška (Hruška), rozhodující nájezd Roman..
Rozhodčí: Stano (Slovensko), Pešina – Kajínek, Rampír.
Vyloučení: 7:7.
Využití: 1:3.
Oslabení: 0:1.
Střely na branku: 41:35.
Diváci: 4104.
Nejlepší hráči: Zbyněk Irgl – Peter Trška.
HC Olomouc: Konrád – Švrček, Valenta, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Jaroměřský – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Knotek, Olesz – Laš, Kolouch, Skladaný. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC VÍTKOVICE RIDERA: M. Svoboda – Rosandić, Gregorc, Trška, Kovář, R. Černý, Výtisk, Kvasnička – Roberts Bukarts, Hruška, Lakatoš – Schleiss, Dočekal, Indrák – Dej, Roman, Mallet – T. Kubalík, R. Veselý, Werbik. Trenéři: Trličík, Svozil a Klesla.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 39 24 4 1 10 139:95 81
2. HC Škoda Plzeň 39 22 2 8 9 134:104 76
3. HC Sparta Praha 41 17 11 1 12 137:113 74
4. HC Oceláři Třinec 39 20 3 4 12 122:100 70
5. BK Mladá Boleslav 40 17 6 5 12 118:98 68
6. HC Kometa Brno 40 17 4 5 14 119:120 64
7. HC Energie Karlovy Vary 40 15 7 3 15 134:115 62
8. PSG Berani Zlín 40 16 3 4 17 127:118 58
9. Mountfield HK 39 15 4 4 16 99:96 57
10. HC Olomouc 41 13 5 6 17 96:111 55
11. Rytíři Kladno 40 13 3 5 19 101:129 50
12. HC VÍTKOVICE RIDERA 40 8 7 4 21 100:146

42

13. HC VERVA Litvínov 39 10 2 6 21 106:138 40
14. HC Dynamo Pardubice 41 9 2 9 21 90:137 40

Další program Tipsport extraligy

Úterý 28. ledna – 41. kolo:
17:00 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň (ČT sport)
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Olomouc
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín
18:00 Mountfield HK – Rytíři Kladno

Středa 29. ledna – dohrávka 41. kola:
18:30 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)

Pátek 31. ledna – 42. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha
17:30 HC Škoda Plzeň – Mountfield HK
18:00 Rytíři Kladno – HC Energie Karlovy Vary
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav (O2 TV Sport)
18:00 HC Olomouc – PSG Berani Zlín
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC VÍTKOVICE RIDERA

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz