Kometa expres znovu v akci! Mistr vyrazí z Králova Pole do Vítkovic

Foto: hc-kometa.cz

17. ledna 2019, 16:45

Adam Bagar

Už v pátek 18. ledna se speciální modrobílý vlak vydá na další cestu! Po pražské O2 areně má s hráči a fanoušky Komety namířeno do vítkovické Ostravar Arény, šlágr kola startuje v 17:30.

Kometa expres má stejně jako před třinácti měsíci patnáct vagónů, které pojmou víc než tisíc cestujících. Po jízdenkách se jen zaprášilo. Z nádraží v Králově Poli vyrazí krátce po poledni kromě hráčů a realizačního týmu také fanoušci, kluboví partneři, legendy a dvě sta dětí.

Foto: hc-kometa.cz

Na palubě vlaku nebude chybět ani Tomáš Plekanec. „Je to skvělá myšlenka, která přitáhne spoustu pozornosti. Není to jenom sportovní téma, ale i společenské. Navíc může ke sportu přitáhnout další děti. Je vidět, že to v Kometě funguje správným směrem,“ těší útočníka.

„Takový zážitek si bude každý z nás pamatovat do konce života.“

„Jsem moc rád, že jsem součástí organizace, která je schopna takovou akci uspořádat dva roky po sobě. Myslím, že pro nás i pro fanoušky je to obrovské zpestření. Takový zážitek si bude každý z nás pamatovat do konce života,“ doplňuje brněnský brankář Karel Vejmelka.

Foto: hc-kometa.cz

Zatímco Plekanec s Vejmelkou se modrobílým vlakem projedou poprvé, Martin Zaťovič už v uplynulé sezoně absolvoval trip na Spartu. „Bylo to famózní. Jen jsme bohužel nebodovali, což byla obrovská škoda. Kdybychom vyhráli, byla by cesta domů daleko veselejší,“ hlásí.

„Musíme udělat vše pro to, abychom vyhráli a vlak se vracel rozradostněný zpátky do Brna.“

Letos už si chce mistr při zpáteční cestě užít vítězné oslavy. „Musíme to napravit a udělat vše pro to, abychom vyhráli a vlak se vracel rozradostněný zpátky do Brna,“ přeje si Zaťovič. Z vítkovického nádraží vyrazí expres ve 21:31, v Králově Poli bude krátce před půlnocí.

Foto: hc-kometa.cz

Výjezdy Kometa expresu do Prahy a Ostravy nejsou náhodné. Obě města disponují moderními multifunkčními halami, vysočanská O2 arena pojme 17 360 fanoušků a vítkovická Ostravar Aréna má kapacitu 9 833 diváků. Ve druhém největším městě podobný stánek chybí.

Zábranský: Je jasné, že Brno takovou halu potřebuje

„Smutný podtext tohoto jinak nádherného projektu zní – proč máme brněnské děti vozit do multifunkčních arén v Praze a v Ostravě, když bychom ji mohli mít tady? Je jasné, že Brno takovou halu potřebuje,“ uvedl při premiérové jízdě brněnský majitel Libor Zábranský.

Harmonogram cesty do Vítkovic a zpět:

12:00 Přistavení vlaku k nástupišti na nádraží Brno-Královo Pole
12:30 Odjezd Kometa Expresu do Vítkovic
15:05 Příjezd na nádraží Ostrava-Vítkovice, pak přesun do Ostravar Arény
15:30 Otevření Ostravar Arény
17:30 Začátek utkání HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Kometa Brno
21:31 Odjezd Kometa Expresu z Ostravy-Vítkovic do Brna
23:52 Návrat vlaku do Brna-Králova Pole

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz