Kadaň chystá spolupráci s Bílinou. Získá posily z Ruska?

Foto: Dalibor Kachlík, skkadan.cz

Trhači budou nově spolupracovat s druholigovou Bílinou. „Jsme domluvení. Příští týden už budeme s jejím manažerem Mírou Kanisem řešit, co a jak bude probíhat,“ prozrazuje kadaňský trenér Petr Klíma.

Trhači za sebou mají dva týdny na ledě i úvodní přípravné utkání. Na zkoušce je hned dvacítka hráčů. První řez kádrem ale přijde později, než se původně plánovalo. Tým totiž postihla marodka. „Momentálně máme sedm hráčů, kteří se potýkají se zdravotními problémy," říká Klíma pro web skkadan.cz.

„Právě z důvodu marodky zatím nedojde k výraznému zúžení kádru. Stále u nás tedy zůstávají hráči na zkoušce. Příští týden nás čekají dvě utkání a nemůžeme vědět, co se do té doby stane," přibližuje Klíma aktuální situaci.

„Každému chceme dát šanci, aby se ukázal. Maximálně se z aktuálního počtu vyřadí dva, tři hráči, kteří budou posláni do druhé ligy, kde budou začínat,“ dodal legendární útočník v rozhovoru na klubovém webu.

„Někteří hráči Sachalinu mají zájem působit v české lize."

Ve středu a v pátek čeká Kadaň dvojzápas s ruským Sachalinem, účastníkem Asijské hokejové ligy. „I tady máme nabídku na spolupráci, někteří jeho hráči totiž mají zájem působit v české lize. Tím se nám naskýtá možnost podívat se na jejich hru a techniku. Pak vyhodnotíme, jestli si některé z nich vybereme,“ uvedl Klíma.

Oživí Chance ligu ruští hokejisté? 

Aktuální kádr SK Trhači Kadaň

Brankáři: Oliver Štěpánek, Adam Wolf, Jan Mičán, Petr Galuška.

Obránci: Jakub Trefný, Michael Foltýn, Daniel Novák, František Gajdoš, Daniel Poizl, Jan Klodner, Lukáš Popela, Filip Eliáš, Tomáš Hajič, Jakub Sysel, Adam Studený, Lukáš Chalupa, Cedric Delmarche, Adam Spálovský.

Útočníci: Lukáš Klíma, Jaroslav Kůs, Ondřej Šulek, Zdeněk Zabloudil, Jan Müller, Patrik Prymula, Dominik Řepík, Miroslav Kuba, Martin Dubský, Josef Rindoš, Jakub Planý, Jan Bárta, Matěj Dejdar, Daniel Seniov, David Homer, Ondřej Bláha.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Petr Maršoun poškádlil bývalého spoluhráče Jakuba Trefného ? #hokej #chanceliga ? Dalibor Kachlík, skkadan.cz

Příspěvek sdílený CHANCE LIGA (@chanceligacz),Srp 5, 2019 v 8:56 PDT

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz