Jihlava zatápí Kladnu. I bez těchto pěti zraněných hráčů

Foto: hcdukla.cz

Kladno vstupovalo do finálové série jako favorit – i vzhledem k rozsáhlé marodce, se kterou se Dukla potýká. Jenže navzdory ní se Jihlava blíží k postupu...

Tomáš Černý (O, 23 let)

Poctivý bek se zkušenostmi z KHL a extraligy se zranil ve třetím semifinálovém zápase proti Vsetínu. Dukla má štěstí, že má v obraně stále kam sáhnout: opravdu se jí povedlo, jak poskládala defenzivu: co do kvality i počtu.

Zápasy v letošní sezoně: 40
Body v letošní sezoně: 8 (1+7)

Daniel Krenželok (O, 23 let)

Daniel Krenželok byl v základní části možná nejlepším obráncem týmu, hodně vidět byl v přesilovkách a nebál se střílet. Dost smolně se zranil v půlce ledna – v průběhu play off se do sestavy vrátil, byť se skromným ice timem, teď už nehraje vůbec.

Zápasy v letošní sezoně: 26
Body v letošní sezoně: 9 (3+6)

Filip Eliáš (O, 22 let)

Jihlava chtěla Eliáše už loni během přestupové uzávěrky, nakonec jeho příchod z Kadaně dotáhla až po sezoně. Eliáš patřil u Trhačů k jedním z mála, na koho bylo spolehnutí. V Jihlavě sice letos tolik vytížený není, ale když byl na ledě, Dukla nedostávala góly. Jeho přínos byl tedy značný. 

Zápasy v letošní sezoně: 40
Body v letošní sezoně: 7 (2+5)

Josef Skořepa (Ú, 39 let)

Kapitán a hrdina čtvrtfinálové série s Litoměřicemi. Céčko místo něj nyní nosí Tomáš Čachotský a v pozici dvorního centra Čachotského ho zastupuje (nutno dodat, že velmi dobře) Peter Lichanec. Je obdivuhodné, že Jihlava vede nad Kladnem 2:0, byť ofenzivními hvězdami nabití Rytíři až takové problémy s marodkou nemají...

Zápasy v letošní sezoně: 37
Body v letošní sezoně: 23 (14+9)

Joshua James Mácha (Ú, 19 let)

Na rozdíl od výše jmenovaných hráčů není zraněný, ani nemocný. Do finále nemůže zasáhnout proto, že nesplnil požadovaný limit startů pro účast v boji o postup. Většinu sezony totiž strávil v Olomouci. Podobně je na tom mladík Richard Cachnín, ani on do finále zasáhnout nemůže.

Zápasy v letošní sezoně: 13
Body v letošní sezoně: 5 (3+2)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz