Jestřábi dál loví v Chomutově. Bek Mrázek mění Vítkovice za Prostějov

Foto: Jan Pidrman, piratichomutov.cz

Prostějov představil už čtvrtou posilu z Chomutova, po útočnících Romanu Chloubovi, Kryštofu Ouřadovi a Petru Chlánovi získal do svých řad zkušeného zadáka Jaroslava Mrázka! Jestřábi o tom informovali na svých webových stránkách.

Vytáhlý obránce sice přichází z Chomutova, ale minulý extraligový ročník končil ve Vítkovicích, za které sehrál 35 zápasů. Celkem Jaroslav Mrázek mezi tuzemskou elitou nasbíral 464 startů s bilancí 81 bodů za 25 branek a 56 nahrávek, zahrál si také za Spartu Praha, Kladno a Znojmo.

„Hledali jsme zkušeného a kvalitního beka, který doplní naši mladou obranu. Jako na jednoho z nejstarších hráčů v týmu na něj budeme klást i odpovídající nároky, očekáváme od něj nadstandardní výkony a předávání zkušeností mladším," hlásí sportovní manažer Jestřábů Jiří Vykoukal.

Třiatřicetiletý zadák už má zkušenosti i s druhou nejvyšší soutěží, ve které nastoupil k 193 zápasům. Zapsal v nich 19 gólů, 36 asistencí a skvělých 31 kladných bodů v bilanci +/-. První ligu si zahrál za Beroun, Ústí nad Labem, Kometu Brno, Porubu, Olomouc, Chomutov, Kadaň a Kladno.

Příchody do LHK Jestřábi Prostějov

Dominik Hrníčko (Ú, Jihlava)
Daniel Dvořák (G, Hradec Králové)
Jakub Muška (O, Vrchlabí)
Martin Novotný (O, Přerov)
Kryštof Ouřada (Ú, Chomutov)
Petr Chlán (Ú, Chomutov)
Roman Chlouba (Ú, Chomutov)
Lukáš Krejčík (Ú, Slavia)
Tomáš Jandus (Ú, Ústí nad Labem)
Jaroslav Mrázek (O, Chomutov)

Odchody z LHK Jestřábi Prostějov

Daniel Kolář (O, Jihlava)
David Dvořáček (Ú, Sparta)
Radek Prokeš (Ú, České Budějovice)
Zdeněk Čáp (O, Hradec Králové)
Lukáš Volf (Ú, Vsetín)
Ondřej Mikliš (O, Znojmo)
Matouš Venkrbec (Ú, České Budějovice)
Jan Starý (Ú, neznámo)

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

Aktuální kádr LHK Jestřábi Prostějov

Brankáři:
Jakub Neužil, Daniel Dvořák, Kryštof Rochla.

Obránci:
Jaroslav Mrázek, Jakub Husa, Martin Novotný, Petr Krejčí, Jakub Muška, David Chujac.

Útočníci:
Tomáš Nouza, Tomáš Divíšek, Lukáš Krejčík, Lukáš Žálčík, Marek Račuk, Roman Chlouba, Dominik Hrníčko, Tomáš Jandus, Kryštof Ouřada, Petr Chlán.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz