Hradec po turnajích zúžil kádr, první škrty odnesli tři útočníci

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

20. srpna 2019, 14:49

Adam Bagar

Po Mountfield Cupu a Memoriálu Zbyňka Kusého sáhli v Hradci Králové k prvnímu zúžení kádru, tým opustili útočníci Matěj Zabloudil, Jaroslav Dvořák a Štěpán Matějček.

Matěj Zabloudil, který v Mountfieldu bojoval o smlouvu, pomůže Kadani, Jaroslav Dvořák to zkouší v Litoměřicích a Štěpán Matějček se přesunul do Vrchlabí, které s Hradcem Králové spolupracuje.

„V pátek jsme udělali první škrty a v kádru jsme si nechali 28 hráčů. Vlivem nějakých zranění jsme si jich raději ponechali ještě trochu víc,“ prozrazuje na klubovém webu asistent trenéra Petr Svoboda.

Mountfield čekají už jen dvě přípravná utkání, v úterý doma vyzve Vídeň a na konci týdne Berlín. „Tyhle dva zápasy už bereme jako přípravu na Ligu mistrů. Sestava se pomalu krystalizuje,“ doplňuje.

Aktuální soupiska Mountfield HK

Brankáři:
Marek Mazanec, Štěpán Lukeš, Daniel Dvořák.

Obránci:
Oskars Cibulskis, Zdeněk Čáp, Michael Gaspar, Tomáš Linhart, Richard Nedomlel, Filip Pavlík, Mislav Rosandič, Radim Šalda, Petr Zámorský, David Váňa (zkouška).

Útočníci:
Jan Berger, Maris Bičevskis, Lukáš Cingel, Rudolf Červený, Michal Dragoun, Matěj Chalupa, Aleš Jergl, Petr Koukal, Adam Kubík, Patrik Miškář, Matej Paulovič, Radovan Pavlík, Jordann Perret, Radek Pilař, Daniel Rákos, Radek Smoleňák, Tomáš Vincour, Lukáš Vopelka.

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

Změny v Mountfield HK

Příchody:

Rudolf Červený (Ú, Brynäs)
Marek Mazanec (G, Utica)
Adam Kubík (Ú, Kladno)
Jordann Perret (Ú, Pardubice)
Aleš Jergl (Ú, Olomouc)
Štěpán Lukeš (G, Chomutov)
Zdeněk Čáp (O, Prostějov)
Radim Šalda (O, Rimouski)
David Váňa (O, Jihlava, zkouška)

Odchody:

Dominik Graňák (O, Karlovy Vary)
Lucas Lessio (Ú, neznámo)
Brandon Maxwell (G, neznámo)
Jaroslav Pavelka (G, Plzeň)
Sébastien Piché (O, Pardubice, zkouška)
Juraj Bezúch (Ú, Košice)
Roman Kukumberg (Ú, Slovan Bratislava)
Petr Štindl (O, neznámo)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz