Hráči Motoru jsou podruhé v karanténě, trénovat ale mohou

Foto: hcmotor.cz

Hokejisté českobudějovického Motoru museli podruhé během přípravy na Tipsport extraligu do karantény, jeden z hráčů měl totiž pozitivní test na covid-19. Klub o tom informuje na svém webu.

Na rozdíl od minulé karantény ovšem Jihočeši mohou pokračovat v přípravě, po dohodě se zástupci krajské hygienické stanice budou trénovat ve zvláštním režimu.

„V týmu českobudějovického Motoru se bohužel objevil další případ nemoci covid-19, kdy byl pozitivně testován jeden z hráčů. Do karantény tak musí nastoupit celé mužstvo, včetně trenérů," uvedl klub v prohlášení na svých stránkách.

Jihočeši sice mohou trénovat ve speciálním režimu, v příštím týdnu ale nezasáhnou do žádného zápasu. Extraligový nováček ve čtvrtek podlehl v Plzni 3:5, což znamenalo, že ze základní skupiny Generali Česká Cupu nepostoupil do play off.

Vedení klubu bylo připraveno jednat s potenciálními soupeři o termínech dalších přípravných klání, teď je ale záměr odsunut. Hokejisté Českých Budějovic už letos přerušili přípravu jednou, konkrétně 24. července. Tehdy byla nákaza potvrzena u jednoho člena mužstva. Tým následně musel do dvoutýdenní karantény.

Aktuální kádr Motoru

Brankáři:
Marek Čiliak, Jiří Patera, Jan Strmeň.

Obránci:
Conor Allen, Ondřej Kachyňa, Ivan Lytvynov, Niklas Pavel, Karel Plášil, Pavel Pýcha, Ondřej Slováček, Jakub Suchánek, Václav Svach, René Vydarený.

Útočníci:
Martin Beránek, Zdeněk Doležal, David Gilbert, Miroslav Holec, Vít Christov, Miroslav Indrák, Vít Jonák, Václav Karabáček, Albert Michnáč, Martin Novák, Radek Prokeš, Roman Přikryl, Adam Raška, Matouš Venkrbec, Daniel Voženílek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz