Hokej v číslech: Predikce zápasů 29. kola extraligy

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikcí sezony i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před pátečními zápasy Tipsport extraligy?

Dnešní kolo

V první prosincový pátek má extraliga na programu šest zápasů, a to už 29. kola základní části, která se tak dostává do své poloviny. Největším favoritem dne je podle našeho modelu pražská Sparta, která v domácím utkání proti Zlínu potřebuje naplno bodovat.

Plný bodový zisk by se hodil i Litvínovu, který hostí Olomouc, a je společně s Plzní nebo Kometou také poměrně solidním favoritem. Vyrovnanější duely naopak lze čekat mezi Vítkovicemi a Mountfieldem, kde se střetnou dva ve formě hrající týmy. A šlágrem dne bude souboj Pardubic s Třincem, tedy dvou týmů okupující vysoké pozice v tabulce.

Naše tipy

Litvínov (1,72)

Litvínov v minulém utkání sice padl na ledě Hradce Králové, předvedl zde ale velice dobrý výkon a proti silnému soupeři odehrál vyrovnané utkání. Olomouc se naopak v posledních zápasech trápí, když má už tři prohry v řadě. Sázkové kanceláře i náš model tak favorizují domácí a výhoda leží právě na jejich straně.

Kladno (3,24)

Rytíři z Kladna si v posledním zápase vyšlápli na Mladou Boleslav a na tento úspěch by mohli navázat i dnes na ledě Komety, která se potýká s několika absencemi. Náš model ji sice výrazně favorizuje, na straně Kladna je ale určitě šance na překvapení.

Pardubice (1,97)

A výhodný kurz vidí náš model i ve šlágru kola, když v souboji s Třincem mírně favorizuje domácí. Sázkové kanceláře naopak vidí lehkou výhodu na straně Ocelářů. Rozhodně však půjde o velice zajímavý zápas.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Tu zde zobrazuje xWin% daného týmu. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz