Hokej v číslech: Predikce zápasů 2. kola Tipsport extraligy

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikce celé sezony i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před dnešními zápasy Tipsport extraligy?

Dnešní kolo

Extraliga má dnes na programu kompletní druhé kolo, ve kterém mají favorité co napravovat. V tom prvním se totiž radovali pouze tři favorité dle našeho modelu, když všechny body ztratily Třinec se Spartou, jeden pak Pardubice a dva Mountfield. To nám ovšem vůbec nevadí, když z prvního kola odcházíme s bilancí našich tipů 3:2.

Pro dnešní den je největším favoritem na domácím ledě Liberec, který hostí Kladno, a jeho šance jsou lehce přes 70 %. Velice solidní šance pak mají i Sparta, která přivítá Litvínov, a Vítkovice, které se budou snažit proti Plzni přidat další výhru.

Solidním favoritem jsou také České Budějovice, když hostí Kometu, které bude chybět Tomáš Kundrátek. Dle hodnocení modelu nejlepší bek brněnského celku. Šlágr kola nás pak čeká v Pardubicích, které přivítají Třinec.

Naše tipy

Karlovy Vary (2,28)

Sázkové kanceláře v duelu favorizují hostující Mountfield, náš model ovšem vidí mírného favorita v Karlových Varech. Tím tak vzniká výhoda na sázku právě na straně domácích.

Litvínov (3,41)

Litvínov jde do zápasu jako outsider, Sparta se ovšem potýká na startu sezony s několika absencemi, a v prvním kole rozhodně nepodala dobrý výkon. Využije toho i Litvínov a sebere Spartě další body? Náš model vidí v daném kurzu na hosty výhodnou sázku.

České Budějovice (1,90)

Motor si přivezl z ledu Třince plný počet bodů po výhře 2:0. Zatímco sázkové kanceláře vidí duel jako vyrovnaný, náš model favorizuje domácí, a my tak sázíme na to, že České Budějovice připíší další body.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí, pokud není řečeno jinak.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady. Přehled predikcí před startem sezony pak naleznete zde.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz