Hokej v číslech: Predikce předehrávky 4. kola Tipsport extraligy

Díky našemu modelu Game Score vám přinášíme kromě predikce celé sezony i predikce jednotlivých zápasů. Jaké tipy nabízíme (nejen) sázkařům před dnešními zápasy Tipsport extraligy?

Dnešní kolo

Dnes má extraliga na programu pouze jedno utkání, kdy České Budějovice přivítají v předehrávce 4. kola Litvínov. Zatímco Motor je po dvou kolech stoprocentní, Litvínov nemá na svém kontě ani bod.

Do dnešního zápasu jdou navíc domácí České Budějovice jako velice slušný favorit, když jim náš model dává šance na výhru přes 65 %. V prvních dvou kolech pak týmy, které měly šance vyšší než 60 %, neprohrály. Změní to dnes hosté z Litvínova, nebo Motor potvrdí svoji bezchybnou bilanci?

Naše tipy

Dnes se náš model víceméně shoduje se sázkovými kancelářemi a žádné tipy tak nejsou v nabídce.

Poznámka: Čísla v závorce za jménem týmu jsou vypsané kurzy sázkové kanceláře Tipsport na výhru daného týmu do rozhodnutí, pokud není řečeno jinak.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde. Před letošní sezonou doznal náš model několika změn, o kterých se můžete více dozvědět v tomto článku. Jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady. Přehled predikcí před startem sezony pak naleznete zde.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje hlavní roli aktuální soupiska týmu, která počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Faktorem je i domácí prostředí, když během posledních tří sezon vyhrály domácí celky více než 55 % zápasů.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci. V minulé sezoně náš model správně určil vítěze utkání v 64 % případů.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz