Fanshop Českého hokeje podpoří seniory. Pošle jim 20 % z nákupů!

26. března 2020, 11:00

Tomáš Čekal

Po projektu O kapku lepší hokej, kde se díky hokeji a jeho fanouškům pomáhalo dětem s poruchami krvetvorby, přichází nová dobročinná aktivita, která bude mít za cíl pomoci osamělým seniorům. Právě oni jsou v současné době často odkázáni na pomoc jiných osob, zejména z řad nadací či dobrovolníků. Fanshop Českého hokeje se spojil s Nadací Krása pomoci a věnuje mu 20 % z každého nákupu fanpředmětů na webu fanshop.hokej.cz. Výraznou měrou tedy můžete znovu přispět i vy, hokejový fanoušci. Nadace Krása pomoci seniorům v současné chvíli rozváží nutridrinky, roušky a pomáhá se vším potřebným.

Zapojit se můžete jednoduše nákupem na webu fanshop.hokej.cz.

20% podpora z nákupů se bude Nadaci posílat ze všech objednávek v období od 26. 3. 2020 do 30. 4. 2020.

 „V těžkém období, kterým Česká republika prochází, bychom moc rádi pomohli všem seniorům, kteří to v životě nyní mají ještě složitější. Nejde nám jen o celkovou částku, kterou se nakonec podaří Nadaci Krása pomoci přispět, ale zejména o samotné šíření povědomí o těžkostech starší generace, která se bez pomoci jiných osob neobejde,“ říká ředitelka BPA Jana Obermajerová.

„Často od našich seniorských klientů slyšíme, že mají strach nebo si nejsou jistí, jak se omezení vyplývající z karantény vyvíjejí. Proto je informujeme o novinkách, uklidňujeme je a jsme jim oporou. Mohou si promluvit také s naší psycholožkou, pokud na ně současný stav nebo to, že se nemůžou vidět s blízkými, dopadá více. Také tuto službu bychom chtěli díky pomoci Fanshopu Českého hokeje podpořit,“ říká Michaela Stachová, ředitelka Nadace Krása pomoci. 

Fanshop je provozován na základě spolupráce mezi BPA sport marketing – výhradním marketingovým partnerem Českého hokeje, společnostmi Střída sport a UNITY!cx. Pro propagaci budou využity oficiální profily Národního týmu, či webové stránky hokej.cz.

O Nadaci Krása pomoci

Nadace byla založena v roce 2008. V rámci jejího vlastního projektu Doma bez obav pomohla tisícům seniorů, aby mohli žít důstojně. Za dvanáct let už rozdělila mezi neziskové organizace pomáhající seniorům více než 31 milionů korun. Nadace Krása pomoci se také pravidelně účastní mezinárodních konferencí, svoji práci prezentuje také na půdě OSN. Vize Nadace Krása pomoci si můžete prohlédnout na jejím webu. Přímo zde také najdete možnosti, jak se do chodu Nadace zapojit.

Nejrychlejší možností je poslat dárcovskou sms ve tvaru:

  • DMS FONDSENIORU 60 na číslo 87 777.

Fotocredit: Greta Blumajerová.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz