Druholigový nováček už je na ledě. Jaký kádr Cheb představil?

Foto: hcstadioncheb.cz

7. srpna 2020, 18:00

Pavel Mandát

Druholigový nováček z Chebu absolvoval ve středu 5. srpna první společný trénink na ledové ploše před nadcházející sezonou. Trenérskému štábu Západočechů se hlásilo celkem 29 hokejistů.

Tři brankáři a šestadvacet hráčů do pole. Na úvod závěrečné části přípravného cyklu solidní počet, ze kterého může hlavní trenér Michal Jäger a jeho asistenti vybírat.

Avšak zdaleka ne každý z tohoto seznamu má své místo na slunci jisté. „Některé  hráče již máme podepsané, ale je tady řada kluků, kteří bojují o místo v sestavě. Jsou tady na zkoušce,“ hlásí na klubových stránkách Michal Jäger.

„Některé hráče už máme podepsané, ale je tady řada kluků, kteří o místo v sestavě bojují."

Zkušený kouč měl na prvním tréninku k dispozici i největší posily, které Chebští v letním přestupovém období přivedli.  Jsou jimi Martin Trapl či Patrik Michálek. Oba hokejisty přitom Michal Jäger dobře zná ze svého dřívějšího působení v Sokolově. Právě proto si je nyní do svých řad vybral.

Mezi devětadvaceti vyvolenými nechyběli ani David Hruška, Michal Horký, Jakub Hendrych či Petr Račanský, což jsou další známá jména, která by měla Cheb v jeho nováčkovské druholigové sezoně táhnout.

„Byla vidět touha a snaha."

S průběhem prvního dne na ledové ploše je chebský hlavní trenér spokojen. „Byla vidět touha, snaha. Myslím, že kluci odvedli velký kus práce,“ lebedí si

Právě na Michalu Jägerovi bude přitom do značné míry záležet úspěch Chebu v nové klubové éře. Ostřílený trenér už toho má za sebou hodně a jen tak něco ho nerozhodí. Své kvality naposledy ukázal v Řisutech, když po několika letech strádání dovedl Buldoky do play off.

Povede se mu podobný kousek i se Stadionem?

Aktuální kádr HC Stadion Cheb

Brankáři: 
Jan Špírek, Daniel Vecka, Kryštof Holub, Martin Halada.

Obránci: 
Adam Novák, Petr Kořán, Strýček Jan, Robert Kala, David Troška, Pavel Vápeník, Adam Šilhán, Patrik Michálek, Ondřej Pajk. 

Útočníci: 
Michal Horký, Šimon Krutina, Petr Račanský, Jakub Hendrych, Tomáš Jílek, Lukáš Olejník, Martin Trapl, Jaroslav Vašíček, Patrik Šťastný, David Holub, Daniel Černý, Michael Kuluris, Jakub Krejsa, Radim Řezníček, Michal Maydl, Pavel Hlavatý, David Hruška, Štefan Bukovina, René Štrauch.

Foto: hcstadioncheb.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz