Draci hlásí ztrátu, ale zkoušejí dalšího útočníka z Chance ligy

Foto: dracisumperk.cz

30. srpna 2019, 14:17

Adam Bagar

V druholigovém Šumperku hlásí další změny v kádru. Loučí se útočník Milan Ostřanský, naopak ofenzivu doplnil Vojtěch Krejčiřík, jenž o místo zabojuje na zkoušce.

Jednadvacetiletý útočník hrál v uplynulé sezoně za Prostějov, kde přispěl třemi body za asistence ve 40 zápasech. Kromě toho vypomáhal právě Šumperku, s drakem na prsou sehrál včetně play off 11 utkání s bilancí tří branek a stejného počtu nahrávek.

Vojtěch Krejčiřík je olomouckým rodákem, prošel přes Zlín a Přerov až do Chomutova, kde v jednom duelu okusil i extraligu. V Chance lize hrál kromě Prostějova ještě za Kadaň, celkem ve druhé nejvyšší soutěži nasbíral 94 startů s bilancí osmi bodů (3+5).

Foto: lhkjestrabi.cz

Letos v létě to zkoušel ve Znojmě, ale typově do kádru Orlů nesedl. A tak se pokouší o návrat do Šumperka, který kromě něj zkouší ještě třebíčského Jakuba Čejku. Krejčiřík se představil už ve čtvrtečním klání na ledě ambiciózního Vrchlabí, kde Draci vyhráli 4:2.

Do Krkonoš odcestovali už bez Milana Ostřanského, jenž se na vlastní žádost rozhodl v klubu skončit a hledá si nové angažmá. Pětadvacetiletý útočník se rozloučil po čtyřech sezonách, ve kterých odehrál celkem 195 soutěžních utkání s bilancí 74 bodů (35+39).

Foto: dracisumperk.cz

Soupiska týmu Draci Šumperk

Brankáři:
Ondřej Haloda, Michal Wanecki, Dalibor Venouš.

Obránci:
Tomáš Drtil, Petr Gewiese, Marek Haloda, Daniel Kabelka, Jakub Plhal, Jakub Řezáč, Tomáš Sedlák.

Útočníci:
Vladimir Antonov, Denis Blecha, Jakub Čejka (zkouška), David Hauza, Vojtěch Krejčiřík (zkouška), Jan Milfait, Jakub Muller, Milan Ostřanský, Dominik Pokorný, Adam Scheuter, Daniel Spratek, Libor Šíp, Martin Urban, Daniel Vachutka, Michal Vymazal.

Změny v kádru Draci Šumperk

Příchody: Michal Wanecki (G, Opava), Daniel Kabelka (O, Moravské Budějovice), Tadeáš Jaroš, Daniel Spratek (Ú, oba Opava), Jan Milfait (Ú, Havlíčkův Brod), Michal Vymazal (Ú, Poruba), Jakub Čejka (Ú, Třebíč), Vojtěch Krejčiřík (Ú, Prostějov).

Odchody: Patrik Polívka (G, neznámo), Nikolaj Tolokonnikov (O, neznámo), Jakub Vaněk (O, Brumov-Bylnice), Pavel Mojžíš (O, neznámo), Karel Plášek starší (Ú, konec kariéry), Jakub Čuřík (Ú, neznámo), Dmitrij Vorobjev (Ú, neznámo), Lukáš Králík (Ú, Nový Jičín), Milan Ostřanský (Ú, neznámo).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz