Desáté jméno pro znojemskou soupisku: Orli si pojistili gólmana

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

Ve Znojmě hlásí první podpis na brankářském postu, Orli budou i v příštím ročníku spoléhat na Dominika Groha. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

22letý gólman přišel do Znojma loni v létě z druholigových Moravských Budějovic a s finským kolegou Teemem Lassilou vytvořil parádní brankářskou dvojici. Dominik Groh zasáhl do 24 utkání a svými výkony si řekl o další porci.

„Je to jeden z kluků, kterého jsme chtěli udržet. Jsme opravdu rádi, že se rozhodl zůstat. Gólman je důležitým článkem týmu. Od něj se odvíjí celá hra.“

„Je to jeden z kluků, kterého jsme chtěli udržet. Jsme opravdu rádi, že se Dominik rozhodl zde zůstat. Gólman je důležitým článkem týmu. Od něj se odvíjí celá hra,“ hlásí hlavní trenér Orlů a sportovní manažer klubu Miroslav Fryčer.

„Spolu s ním nám tady zůstává vlastně to cele zdravé jádro loňského kádru. Dominik to už u nás zná a loni nám dokázal, že na to má. Kolikrát nás tahal z bryndy a letos si řekl o místo brankářské jedničky,“ dodává Fryčer na adresu Groha.

Ten začínal s hokejem v rodném Vrchlabí, pak se přes Pardubice a Hradec Králové vydal do Mladé Boleslavi. Tam zasáhl jen do tří extraligových zápasů, o patro níž však krátce sbíral zkušenosti v Prostějově a v Ústí nad Labem.

Mladý brankář je už desátým jménem na znojemské soupisce. Přišli Vojtěch Němec, Tomáš Svoboda i navrátilci Dominik Tejnor a Adam Havlík, pokračují Roman Čermák, Adam Sedlák, Jakub Stehlík, Radim Matuš a Vladimír Oščádal.

Aktuální kádr Orlů Znojmo pro sezonu 2020/21

Brankář:
Dominik Groh.

Obránci:
Roman Čermák, Adam Sedlák, Jakub Stehlík, Dominik Tejnor.

Útočníci:
Adam Havlík, Radim Matuš, Vojtěch Němec, Vladimír Oščádal, Tomáš Svoboda.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz