Derby pro Liberec! Sparta zůstává první, trápení Brna se prohlubuje

Foto: Jan Beneš, hcsparta.cz

Po 44. kole Tipsport extraligy zůstává v čele tabulky Sparta, která na nájezdy porazila Pardubice. Daří se i Třinci, naopak bída Komety se prohlubuje.

Olomouc vzdorovala zbytečně

Říká se, že letos není domácí výhoda až tak velká, přesto Hradec bodoval v devátém domácím zápase v řadě. Tentokrát těsně porazil Olomouc. Ta sice až do posledních sekund doufala v bodový zisk, ale...

Nemá ani bod. A prohrála pošesté za posledních sedm kol.

Co ale kohouty může těšit je to, že v neděli nebodoval ani Zlín. To je aktuálně největší konkurent Olomouce v boji o postupovou dvanáctku. Aktuálně je mezi dvanáctým a třináctým týmem tabulky sedmibodový rozestup. Hradec Králové je šestý.

David Kočí (asistent trenéra Hradce Králové): „Byl to těžký zápas. Olomouc hraje dobrý hokej, její hráči mají dobrý pohyb, jsou neustále nebezpeční, hrají aktivně a napadají. Proti takovému soupeři je hrozně náročné hrát. Odskočili jsme na 3:1, což nám strašně pomohlo. I když jsme potom dostali na 3:2, dokázali jsme vedení pohodlně udržet.“

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Z naší strany to bylo bojovné utkání, bohužel bez bodového efektu. Naše údernická norma dvou branek na utkání nestačí. Šance si přitom vytváříme, ve druhé třetině jsme měli dvě vyložené, jedno břevno v přesilové hře… Dva góly jsou málo a z toho pramení porážky. Musím ale říct, že bojovnost byla na hraně našich možností, sráželi jsme se, chtěli jsme chodit do předbrankového prostoru. Bylo to vyrovnané utkání, ale nedosáhli jsme ani na jeden bod, což je zklamání.“

MOUNTFIELD HK – HC OLOMOUC 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Kevin Klíma (Šalda, Koukal), 23. M. Zachar, 25. Nedomlel (Smoleňák, Cingel) – 6. Ondrušek (Ostřížek), 33. Kunc (Strapáč, Vyrůbalík).
Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Gebauer, Hlavatý.
Vyloučení: 4:3, navíc Nedomlel (Mountfield) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 26:25.
Mountfield HK: Mazanec – Blain, Nedomlel, F. Pavlík, Jank, Graňák, Šalda, R. Pilař – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Orsava, V. Růžička, J. Sklenář – Smoleňák, Cingel, Lev – Jergl, J. Veselý, M. Zachar. Trenéři: Růžička, Branda a Kočí.
HC Olomouc: Lukáš – A. Rutar, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Valenta, Švrček, T. Černý – Bambula, J. Knotek, Ostřížek – Kunc, Nahodil, Klimek – Gřeš, Strapáč, Burian – Handl, Kolouch, Olesz. Trenéři: Moták a Tomajko.

Domácí bída Komety trvá

Kometa v neděli prohrála šesté domácí utkání za sebou. ŠESTÉ! Někdejší vládce českého hokeje je letos v ohromné krizi. Brno zůstává v tabulce deváté, už se na něj ale dotahuje Litvínov a právě Vítkovice. 

Proti Vítkovicím, které přitom poslední dobou měly dost špatnou formu (tři prohry v řadě a jen dva vstřelené góly v těchto třech zápasech), dokonce Kometa nedala ani gól...

Celkově Brno prohrálo páté utkání z šesti kol.

Jednu ze čtyř vítkovických branek dal paradoxně ještě nedávno obránce Komety Filip Pyrochta. Čisté konto potom vychytal Miroslav Svoboda (devatenáct zákroků). Po třech bodech získali Dominik Lakatoš (0+3) a Vladimír Svačina (1+2).

Jan Zachrla (asistent trenéra Brna): „Těžké hodnocení. Na zápas se totiž připravujeme a v některých jeho fázích pak máme situace, které špatně řešíme. Například jsme hráli přesilovku čtyři minuty, ale hned uděláme faul, pak další útočný faul a soupeř získá půdu pod nohama. Na další gól pak nahrajeme soupeři sami a za stavu 2:0 najednou honíme zajíce a soupeře s kotoučem. To je alfa a omega spousty našich zápasů. Pokud soupeř vede už 2:0, tak se to v této fázi sezóny těžko dohání. Víme, že Vítkovice hrály skvěle doma se Spartou, výborně hrály i v Třinci, takže jejich forma stoupá a jak říkám, když v zápase proti nim uděláme takové chyby, tak s tím zápasem těžko něco uděláme."

Radek Philipp (asistent trenéra Vítkovic): „Z naší strany bylo celé utkání kvalitně odehrané. Pomohli jsme si přesilovkami. Náš gólman Miroslav Svoboda předvedl výborný výkon. Jsme rádi, že jsme tu bodovali a vyhráli."

HC KOMETA BRNO – HC VÍTKOVICE RIDERA 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 14. L. Krenželok (Lakatoš, Hruška), 24. Svačina (Lakatoš), 39. Pyrochta (Svačina, Lakatoš), 51. Mallet (Irgl, Svačina).
Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Ganger, Klouček.
Vyloučení: 7:4.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 19:29.
HC Kometa Brno: Vejmelka – F. Král, Zámorský, Trška, Holland, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Vincour, P. Holík, Mueller – Zaťovič, V. Němec, Klepiš – Bondra, Kusko, Schneider – Valský, Střondala, F. Dvořák. Trenéři: Zábranský, Zachrla, Horáček a Pokorný.
HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda – Galvinš, Gewiese, Pyrochta, L. Kovář, Koch, L. Doudera – L. Krenželok, Hruška, Lakatoš – Svačina, Stach, Irgl – Mallet, Flick, M. Kalus – Fridrich, J. Mikyska, Dej. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.

Motor zase ztratil výhru v závěru

Už několikrát v této sezoně přišly České Budějovice o vítězství (nebo alespoň o bodový zisk) v posledních minutách. 

Poučily se z toho?

Očividně moc ne...

Proti Plzni sahal Motor po třech bodech, jenže v čase 59:41 vyrovnal Milan Gulaš (paradoxně očekávaná posila Motoru pro příští sezonu). V prodloužení potom o plzeňském last minute obratu rozhodl Pavel Musil.

Indiáni tak přece jen slaví už šestou výhru za posledních šest kol. Motor pro změnu zůstává přikován u dna extraligové tabulky.

Ladislav Čihák (trenér Plzně): „My jsme neměli špatný vstup do utkání, ale Budějovice se k nám do třetiny dostaly dvakrát a v obou případech nám daly gól a následně už to bylo těžké. My jsme se málo tlačili do brány a nebylo to ideální. O přestávce jsme si k tomu něco řekli a těší mě, jak jsme vstoupili do druhé třetiny, dali jsme rychlé branky, ale nakonec nás zmrazil gól třicet vteřin před koncem. I ve třetí periodě jsme prohrávali o dvě branky, opět jsme se dokázali do zápasu vrátit a klobouk dolů před hráči. V prodloužení už se k nám přiklonilo štěstí.“

Václav Prospal (trenér Českých Budějovic): „Řeknu to velice stručně. V zápase jsme nebyli lepší, ale měli jsme velkou šanci z Plzně odvést tři body, nakonec vezeme pouze jeden a tím pádem nemůžeme být spokojení.“

HC ŠKODA PLZEŇ – MADETA MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 5:4 po prodloužení (0:2, 2:1, 2:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 24. Dočekal (Čerešňák, Michnáč), 25. Kodýtek, 48. Čerešňák (P. Musil, L. Kaňák), 60. Gulaš (Čerešňák), 63. P. Musil (Pour) – 9. Toman (Vydarený, Ville), 13. Karabáček (Slováček, Z. Doležal), 40. D. Voženílek (Karabáček), 48. D. Voženílek (Z. Doležal, Slováček).
Rozhodčí: Kubičík, Vrba – Pešek, Rožánek.
Vyloučení: 4:2.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 37:32.
HC Škoda Plzeň: Frodl – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Jiříček, Kvasnička, Stříteský – M. Lang, Kodýtek, Gulaš – Suchý, P. Musil, Pour – Eberle, Kracík, Rob – Michnáč, Přikryl, Dočekal. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.
Madeta Motor České Budějovice: Strmeň – Vydarený, Plášil, Lytvynov, Kubíček, Štencel, Slováček – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, Ville – M. Novák, Gilbert, Alderson. Trenéři: Prospal a Totter.

V O2 areně rozhodly nájezdy

Sparta zůstává v čele tabulky. Po odpolední výhře Třince nad Zlínem potřebovala s Pardubicemi bodovat. To se nakonec povedlo.

I když to nebylo jednoduché.

Sparta totiž po první třetině prohrávala 1:3 a vystřídala brankáře. Ještě v 54. minutě drželi hosté vedení. Pak ale spasil Spartu obránce Adam Polášek a v nájezdech rozhodl Lukáš Pech.

Pražané tedy vyhráli už poosmé v řadě (a bodovali počtrnácté za sebou)! A hlavně zůstávají na prvním místě extraligy, kde mají nově jednobodový náskok před Oceláři. Mají ovšem o jeden odehraný zápas víc.

K nedělní výhře nad Dynamem hned dvěma góly pomohl Tomáš Dvořák, který je hlavně defenzivním specialistou. Teď ale zazářil i v ofenzivě.

Josef Jandač (trenér Sparta Praha): „Začátek utkání se nám příliš nepovedl, inkasovali jsme dvě rychle po sobě jdoucí góly. Hra nebyla z naší strany úplně optimální. Před druhou třetinou jsme zamíchali sestavou, navíc se nám podařilo vyrovnat. Myslím si, že druhá třetina byla z našeho pohledu vůbec nejlepší. Ve třetí části jsme bohužel udělali zbytečný faul ve středním pásmu, který soupeř okamžitě potrestal. Naštěstí jsme ještě před závěrečnou sirénou vyrovnali. Za druhý bod v nájezdech jsme moc rádi, jelikož se nám v nich doposud úplně nedařilo. Pardubice byly silné na puku, výhry si moc vážíme. Jedeme dál, nyní nás čeká nabitý program."

Richard Král (trenér Pardubic): „Měli jsme velice dobrý vstup do utkání, první třetina se nám celkově herně i gólově velmi povedla. V průběhu utkání jsme měli další dvě velké šance, kdy jsme mohli odskočit na rozdíl tří branek, ale soupeř pro změnu udeřil a vrátil se zpět do hry. Ke konci zápasu už to bylo hodně vyrovnané. V dovednostní soutěži se více dařilo Spartě. Bod bereme, ale musíme se ještě zlepšit."

HC SPARTA PRAHA – HC DYNAMO PARDUBICE 5:4 po samostatných nájezdech (1:3, 2:0, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Dvořák (Řepík, Forman), 33. Dvořák (Řepík), 36. Tomášek (Němeček), 54. Polášek (Řepík, Rousek), rozhodující nájezd Pech – 3. L. Horký (O. Roman, Vála), 5. Mikuš (Paulovič, Blümel), 19. T. Zohorna (R. Kousal, Camara), 50. Camara (R. Kousal, Mikuš).
Rozhodčí: Hradil, Kika – Brejcha, Gerát.
Vyloučení: 3:1, navíc Camara (Pardubice) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 32:26.
HC Sparta Praha: Machovský (od 21. Salák) – Němeček, Kalina, Polášek, Košťálek, Dvořák, M. Jandus – Forman, Horák, Řepík – Rousek, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech, Říčka – Dvořáček, Vitouch, Kudrna – Zikmund. Trenéři: Hořava a Jandač.
HC Dynamo Pardubice: Barulin – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář, Nakládal, Ďaloga, Bučko, Vála – R. Kousal, T. Zohorna, Camara – Paulovič, Poulíček, Blümel – L. Horký, O. Roman, Tybor – Štetka, Rohlík, Pochobradský. Trenéři: Král, Havíř, Sýkora a Rolinek.

Derby pro Liberec

Zápasy Mladé Boleslavi a Liberce bývají zajímavé samy o sobě, a co teprve v době, kdy vrcholí základní část a hraje se o strategické postavení v tabulce. Liberec i Mladá Boleslav totiž doufají, že nebudou muset do předkola a dostanou se do první čtyřky.

První čtyřce jsou po nedělním kole blíž Bílí Tygři.

Na první gól ale museli fanoušci u streamů čekat až do 49. minuty, kdy skóroval Adam Musil. Když to vypadlo, že zápas skončí fotbalově 1:0, poslal utkání do prodloužení David Šťastný.

A v nastaveném čase jako správný kapitán rozhodl Petr Jelínek. Liberec tak slaví osmé vítězství za posledních devět kol. Rivala z Mladé Boleslavi navíc porazil už potřetí v sezoně.

Svoje úžasné statistiky si zase o něco vylepšil Petr Kváča (21 zákroků z 22 střel).

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Viděli jsme bojovné utkání. V první třetině byl Liberec trochu živější, podle mě bylo znát, že měl o den delší odpočinek než my. Po přestávce se hra srovnala, ve třetí třetině šel soupeř do vedení po gólu v přesilovce. Jsme moc rádi, že i my jsme ji dokázali využít a dostali se zpátky do zápasu. Bylo to opravdu těsné. Stav 1:1 po základní hrací době odpovídal dění na ledě, zásluhu na tom měli oba gólmani, kteří byli výborní. V prodloužení jsme se špatně rozestavili na buly, špatně to vyhodnotili a nabídli soupeři přečíslení, které proměnil."

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Za vítězství jsme rádi. Myslím si, že jsme předvedli velmi dobrý výkon. Po celou dobu jsme byli kompaktní a disciplinovaní, co se systému hry týče. Domácí sice měli dvě šance v prodloužení, ale nebojím se říct, že jsme vyhráli zaslouženě. Oba brankáři podali dobrý výkon, ale nemyslím si, že by zápas byl vyloženě o nich. Zase tolik tutovek k vidění nebylo. Spíš jsem to viděl jako souboj dvou vyrovnaných týmů s dobrými defenzivami."

BK MLADÁ BOLESLAV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:2 po prodloužení (0:0, 0:0, 1:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 56. Šťastný (Ševc, A. Zbořil) – 49. A. Musil (Knot, Birner), 62. P. Jelínek (Bulíř, Vitásek).
Rozhodčí: Hodek, Mrkva – Lederer, Lhotský.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 22:27.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Allen, Ševc, Bernad, Dlapa, Moravec, Šidlík – Kotala, A. Zbořil, Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner, Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek, Rychlovský – D. Špaček, Šír, Průžek. Trenéři: Augusta a Kudrna.

Trápení Karlových Varů pokračuje

Osm zápasů, sedm proher. Tak vypadala bilance Energie před zápasem v Litvínově. A teď je ještě horší. Dvakrát se sice prosadil Jiří Černoch, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se k němu nepřidal. Na druhé straně se objevil také dvougólový střelec – Richard Jarůšek, který dal dokonce vítěznou branku v prodloužení.

Hráčem utkání byl ale vyhlášen brankář Denis Godla, který chytil 27 z 29 karlovarských střel.

Litvínovu se podobně jako Energii také příliš nedařilo, nyní si ale upevnil pozici v postupové dvanáctce. Karlovy Vary zůstávají osmé. Zvlášť po pátečním výbuchu s Českými Budějovicemi (1:6) ale mají nad čím přemýšlet...

Vladimír Országh (trenér Litvínova): „Dobrý zápas z obou stran, mělo to tempo. Měli jsme dobrý začátek a první polovinu zápasu, vedli jsme 2:0 a měli jsme tam ještě další šance. Soupeř byl velmi nebezpečný, hrozil z protiútoků, chodil do brejkových situací. V závěru nás trochu vytlačil. Myslím si, že ta remíza je spravedlivá. Extra bod je pro nás důležitý jak směrem do tabulky, tak směrem do play-off. Jsme rádi, že jsme přerušili sérii dvou porážek za sebou a máme důležité vítězství.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Viděli jsme kvalitní vyrovnané utkání, do kterého jsme nevstoupili špatně, ale udělali jsme dvě chyby v obraně a domácí nás z jedné potrestali. Od začátku jsme tak tahali trochu za kratší konec. Myslím ale, že jak na šance, tak herně bylo to utkání vyrovnané. Domácí si poté pomohli přesilovou hrou. My jsme i tak pokračovali v trpělivém výkonu a dokázali jsme se do zápasu vrátit, vstřelili jsme kontaktní branku a pomohli jsme si přesilovou hrou. Škoda, že jsme ještě ze závěrečného tlaku nedokázali přidat ještě jednu branku. Mrzí nás akorát to, že jsme podruhé proti Litvínovu nezvládli prodloužení. Ten extra bod je to jediné, co nám na tom výkonu chybí. Myslím ale, že jsme podali kvalitní týmový výkon, hráči odpracovali, co mohli.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:2 po prodloužení (1:0, 1:1, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 15. Jarůšek (M. Hanzl, Štich), 24. Ščotka (V. Hübl, Balinskis), 62. Jarůšek (Zdráhal, Ščotka) – 36. Černoch (Koblasa, Plutnar), 52. Černoch (Šenkeřík, Flek).
Rozhodčí: Horák, Pražák – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 2:3.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 39:30.
HC VERVA Litvínov: Godla – Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich, Irving, Ščotka, D. Zeman – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, Gerhát, Zygmunt – Jarůšek, M. Hanzl, P. Zdráhal – Helt, Žejdl, L. Stehlík. Trenéři: Országh a Sýkora.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Šenkeřík, Weinhold, Plutnar, D. Mikyska, Zábranský, Pulpán, Kowalczyk – Koblasa, Černoch, Flek – O. Beránek, Hladonik, Kohout – T. Mikúš, Skuhravý, Vondráček – Redlich, Vildumetz, Osmík. Trenéři: Pešout a Mariška.

Třinec má sedmou výhru v řadě

Třinec nezastavuje! Doma podle předpokladů hravě porazil předposlední Zlín a už v sedmém zápase po sobě neztratil ani bod. Na chvíli se tak objevil zpátky v čele tabulky. Čekal, zda Sparta nezaváhá proti Pardubicím. Což se nestalo. Oceláři tedy zůstávají druzí.

Každopádně dalším skvělým výkonem se blýskl Michael Špaček, který tak má po šesti zápasech za Oceláře fantastickou bilanci 2+9.

Zatímco Oceláři válí, Zlín dál trpí – prohrál popáté za posledních šest kol. Navíc mu stále chybí zranění Libor Kašík s Danielem Hufem, který do Třince odjel jen coby náhradník. Příležitost v brance tedy opět dostal mladíček Michal Kořének.

Proti hvězdami nabitému Třinci to měl ale těžké... 

Václav Varaďa (trenér Třince): „Výsledek mě těší. Pro nás bylo super, že jsme dali první branku. V první třetině jsme si vytvářeli spoustu šancí, Zlín hrozil převážně ojediněle. Nám se ale nepovedlo naše příležitosti proměnit a odskočit. Ve druhé třetině hosté přidali, bylo tam spoustu střel. My ale hráli velice obětavě a v důležitých momentech nás podržel Kuba Štěpánek. Ve třetí jsme přidali další dvě branky a zápas překlopili na naši stranu. Zlín nám to nijak neulehčil, myslím ale, že jsme zvítězili zaslouženě.“

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Třinec vyhrál zaslouženě, my ale neodehráli vůbec špatné utkání. Nedáváme moc branek, tím pádem body byly daleko. Dvě branky proti Třinci jsou málo, domácí si to pohlídali. Z naší strany to ale mělo kvalitu. Vytvářeli jsme si šance, hráli s velkým nasazením. Momentálně to ale na dobré týmy nestačí.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – PSG BERANI ZLÍN 5:2 (2:1, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 3. Hrehorčák (D. Musil, O. Kovařčík), 12. Kofroň (D. Musil), 22. Špaček (O. Kovařčík, Freibergs), 47. Hrňa (Špaček, M. Kovařčík), 57. Dravecký (Gernát, Roman) – 10. Fořt (Dufek, Řezníček), 59. Okál (Svoboda, Nosek).
Rozhodčí: Pešina, Obadal – Komárek, Svoboda.
Vyloučení: 5:5, navíc Karafiát (Zlín) 5 minut plus do konce zápasu a Vopelka (Zlín) 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 33:30.
HC Oceláři Třinec: Štěpánek – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Zahradníček, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána, Růžička – M. Kovařčík, Špaček, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Kofroň – Dravecký, Roman, Hrňa – Ramik. Trenéři: Varaďa a Zadina.
PSG Berani Zlín: Kořének – Řezníček, Gazda, M. Novotný, Nosek, Žižka, Ferenc, Hamrlík – Kubiš, Fořt, Dufek – Okál, Vopelka, Svoboda – Sebera, P. Sedláček, Šlahař – Václavek, Karafiát, J. Ondráček. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Sparta Praha 42

26

3 5 8 159:93 89
2. HC Oceláři Třinec

41

25 4 5 7 152:104

88

3. BK Mladá Boleslav 41 20 5 7 9 132:98 77
4. Bílí Tygři Liberec 41 20 6 4 11 122:89 76
5. HC Škoda Plzeň 42 20 5 6 11 135:107 76
6. Mountfield HK 41 20 4 3 14 116:97 71
7. HC Dynamo Pardubice 41 17 5 4 15 111:115 65
8. HC Energie Karlovy Vary 41 15

5

3 18 112:136 58
9. HC Kometa Brno 40 13 5 4 18 107:116 53
10. HC VERVA Litvínov 41 11 8 3 19 100:119 52
11. HC VÍTKOVICE RIDERA 41 12 4 6 19 92:116 50
12. HC Olomouc 41 11 3 4 23 80:122 43
13. PSG Berani Zlín 41 9 3 3 26 85:134 36
14. Madeta Motor České Budějovice 41 5 4 7 25 107:160 30

Další program Tipsport extraligy

Úterý 9. února – dohrávky 10. kola:
17:20 HC Sparta – HC Oceláři Třinec (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC VERVA Litvínov
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc
17:30 Madeta Motor České Budějovice – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK

Pondělí 15. února – 16. kolo:
17:00 Mountfield HK – PSG Berani Zlín
17:00 HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary
17:00 BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň (ČT sport)
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec
17:30 Madeta Motor České Budějovice – HC Kometa Brno
17:30 HC VERVA Litvínov – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz