Derby pro Liberec! Sedmý a jedenáctý tým dělí pouze tři body

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

Liberec vyhrál derby a přiblížil se zisku Prezidentského poháru. Marek Čiliak pomohl Kometě čistým kontem a Plzeň nasázela osm gólů v Pardubicích. Jaké výsledky přineslo 45. kolo Tipsport extraligy?

Derby pro Liberec

Čtvrté derby sezony začalo hodně divoce. Po čtrnácti vteřinách se mladoboleslavským fanouškům připomněl Radan Lenc, teď už v dresu rivala. Jenže Bruslaři bleskově vyrovnali – v čase 1:33 skóroval Lukáš Žejdl. Další průběh utkání už byl přece jen klidnější (co by také mohlo být divočejší?). O výsledku zápasu rozhodla především druhá třetina, v níž Liberec odskočil do dvoubrankového vedení. V závěru už jen pojistil výhru trefou do prázdné branky. Bílí Tygři zvítězili pošesté za posledních sedm kol, zůstávají na čele Tipsport extraligy a udělali další krok za triumfem v základní části. Čtyřmi body se blýskli Michal Birner (1+3) i Libor Hudáček (1+3).

Pavel Patera (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „První třetina od nás velmi slušná, když jsme v té druhé dostali gól na 1:2, na kluky to padlo. Nebyl tam takový ten šmrnc, který bychom potřebovali. Ve třetí třetině jsme dost prohrávali osobní souboje, ani jsme se nedostali do žádného tlaku. Liberec zaslouženě vyhrál."

Filip Pešán (trenér Liberce): „Myslím, že jsme viděli velice atraktivní první třetinu, v níž se asi jen třikrát nebo čtyřikrát přerušilo. My vstřelili rychlý gól, pak jsme inkasovali v oslabení. Ve druhé třetině to už začal být trošku víc taktický boj s hodně osobními souboji. Ale naprosto vyrovnaný zápas, který jsme přetlačili na svoji stranu možná větším důrazem před bránou. Zaslouženě jsme si odvezli tři body."

BK MLADÁ BOLESLAV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 2. Žejdl (Klepiš, Kotvan) – 1. Lenc (L. Hudáček, Birner), 30. L. Hudáček (Birner), 37. Valský (Birner, L. Hudáček), 59. Birner (Lenc, Hudáček).
Rozhodčí: Hodek, Lacina – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 4:4.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 23:30.
Nejlepší hráči: Michal Vondrka – Michal Birner.
Diváci: 4054.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Bernad, Pláněk, Kotvan, Kurka, Dlapa, Kovačevič, Němeček – Skalický, Klepiš, Vondrka – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Pacovský, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal. Trenéři: Hořava, Rulík a Patera.
Bílí Tygři Liberec: Will – Derner, Stříteský, Šmíd, T. Hanousek, Ševc, Doherty, Kolmann – Birner, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Valský, Redenbach, Lakatoš – D. Špaček, J. Vlach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a Augusta.

Pardubice doma schytaly osmičku

Vypadalo to, že se Pardubice zvedají. Ve středu totiž porazily Spartu a v pátek obraly o bod Kometu. Jenže teď doma schytaly osm gólů od Plzně. Až do 27. minuty přitom bylo skóre nerozhodné... Jenže v rozmezí 28. až 34. minuty utekla Plzeň ze stavu 2:2 na 6:2 a vyhnala Milana Kloučka z branky. Třemi body (2+1) se blýskl mladík Petr Kodýtek. Podruhé za sebou pak skóroval navrátilec ze zámoří Michal Moravčík. Zajímavost se váže i k pardubickému brankáři Milanu Kloučkovi, který asistoval u obou gólů Briana Ihnačáka.

Ladislav Lubina (trenér Pardubic): „Nezbývá mi nic jiného, než poblahopřát soupeři k výsledku a především k výkonu. Viděli jsme tady momentálně nejlepší mužstvo extraligy. V první třetině jsme silou vůle a dodržováním taktiky zůstávali ve hře a já jsem s ní byl spokojený. Bohužel jsme si začali myslet, že můžeme hrát s Plzní vyrovnaný hokej, a samozřejmě jsme se nestíhali vracet z útoku, kvůli čemuž jsme inkasovali několik branek z druhé vlny. V posledních zápasech se nám tohle nestávalo, teď jsme za šest a půl minuty dostali pět kusů, což je tragické.”

Ladislav Čihák (trenér Plzně): „Měli jsme dobrý vstup do utkání, vedli jsme 1:0, a přestože nám soupeř hned vyrovnal, tak první třetina byla z naší strany dobrá. Soupeř byl nepříjemný, cítil šanci. V kabině jsme si řekli, že musíme být trpělivější, lépe překonávat střední pásmo a dostávat kotouč na zadní mantinel. Druhá třetina byla velmi povedená, hlavně gólově, stejně tak i ta třetí. Jsem rád, že na rozdíl od minulého utkání se nám povedl začátek zápasu. Celých 60 minut jsme odehráli ve velmi solidním tempu.

HC DYNAMO PARDUBICE – HC ŠKODA PLZEŇ 3:8 (1:1, 1:5, 1:2)

Branky a nahrávky: 6. Ihnačák (Schaus, Klouček), 27. Ihnačák (Schaus, Klouček), 47. L. Horký (Machala) – 5. Eberle, 27. D. Kindl (Pulpán, V. Němec), 28. Kodýtek (Straka), 31. Kodýtek (Eberle, Straka), 32. Jones (V. Němec), 34. Vráblík (Pulpán, Kodýtek), 50. Indrák (Allen, Kantner), 53. Moravčík (Gulaš, Kovář).
Rozhodčí: Šír, Klouček – Komárek, Kika.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 26:30.
Nejlepší hráči: Brian Ihnačák – Milan Klouček.
Diváci: 7023.
HC Dynamo Pardubice: Klouček (od 32. Kacetl) – Eklund, Holland, Mikuš, Schaus, J. Zdráhal, Cardwell, Porseland – Rolinek, Bubela, Hovorka – P. Sýkora, Ihnačák, Marosz – Machala, Mandát, L. Horký – Dušek, J. Kloz, Poulíček. Trenéři: Lubina, Král a Čáslava.
HC Škoda Plzeň: Miltchakov – Pulpán, Vráblík, Allen, Jones, Moravčík, L. Kaňák – Pour, Jan Kovář, Gulaš – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák – Preisinger. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Kometě stačil jediný gól, Čiliak má nulu

Když se už ve druhé minutě trefil obránce Ondřej Němec, dalo se očekávat, že by to v Třinci mohlo být na góly hodně zajímavé. Jenže – nebylo. Ve zbývajících 58 minutách už totiž žádná branka nepadla. Marek Čiliak tedy při svém třetím startu po návratu z KHL vychytal nulu. Za tři zápasy celkově inkasoval pouze třikrát. Všude dobře, v Kometě, zdá se, (pro Čiliaka) nejlépe... Zato Oceláři rozhodně nejsou v ideální formě: prohráli páté utkání z posledních sedmi.

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Rozhodly přesilovky. Brno hned ze své první dalo gól, nám to teď v tom stavu nechodí. Ani přesilovky nevypadají, jak by měly. Mrzí nás hlavně ta přesilovka pět na tři, kterou jsme nedokázali proměnit. Když chceme pomýšlet na body, musíme takovou využít. Přesto bych chtěl týmu poděkovat, podpořený gólmanem celou dobu pracoval. V situaci, v jaké jsme, to byl dobrý výkon, kluci makali jeden za druhého, měli touhu vyhrát, předvedli příkladné nasazení. Byla tam spousta nahozených kotoučů do brankoviště, ale momentálně se to k nám neodrazí.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Celý tým si zaslouží velkou pochvalu, protože to od všech hráčů byl ukázkový playoffový přístup. Na 1:0 se strašně složitě hraje, ale my dali hned z první přesilovky gól a velice kvalitně bránili. Co prošlo, pochytal vynikající Čiliak. Jediné, s čím se potýkáme už delší dobu je to, že při podobném vývoji utkání máme šance pojistit to naše těsné vedení, ale neodskočíme soupeři na dva góly. Naštěstí jsme to zvládli i na ten jeden. Přístup kluků byl precizní."

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC KOMETA BRNO 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 2. O. Němec (Mueller, Köhler).
Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Hlavatý, Lučan.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 0:1.
Střely na branky: 25:23.
Nejlepší hráči: Pavel Kantor – Marek Čiliak.
Diváci: 5083.
HC Oceláři Třinec: Kantor – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Adámek, Matyáš – Svačina, P. Vrána, Martin Růžička – Hrňa, Marcinko, Novotný – Dravecký, Werek, Raška – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Peterek. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.
HC Kometa Brno: Čiliak – Barinka, O. Němec, Gulaši, Z. Michálek, Malec, Bartejs, Štencel – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Orsava, Hruška, M. Erat – Dočekal, L. Čermák, Vondráček – Mallet, Kusko, Köhler. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Oslizlo.

Chomutov obral o bod Spartu

Chomutov se zvedá! Tentokrát svedl vyrovnaný souboj se Spartou a za poslední tři zápasy získal šest bodů. Jeho ztráta na dvanáctou pozici, která zaručuje vyhnutí se baráži, se zmenšuje. Karlovy Vary mají na Piráty momentálně jen tříbodový náskok. Po prvních dvou třetinách se nicméně zdálo, že Chomutov proti Spartě neuspěje. Matěj Machovský totiž držel čisté konto. Jenže ve 41. minutě snížil Pavel Klhůfek a o chvilku později vyrovnal Petr Koblasa. Obrat už ale Piráti nedokončili, v prodloužení měli pech – rozhodl Lukáš Pech.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Do utkání jsme nevstoupili dobře a dělal nám ze začátku hrozné problémy pohyb. Nešly nám nohy, a to možná kvůli závěru utkání v Plzni, kde jsme se vydali. Postupem času, i když jsme prohrávali, jsme nohy rozhýbali a dostali se do hry. Měli jsme ve druhé třetině spoustu šancí, ale soupeř dal na konci gól na 0:2. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že chceme utkání zvrátit a bodovat. Měli jsme parádní vstup, dali jsme gól ze standardní situace a pak Petr Koblasa krásným blafákem srovnal na 2:2. Měli jsme šance, abychom dosáhli na víc než jeden bod, ale prodloužení se nám nepodařilo. Byla tam taková nešťastná situace, kdy nám skočil puk na brusli a Sparta to potrestala. Jsme zklamaní, že jsme získali jenom bod, ale na druhou stranu bod v naší situaci je zlatý a moc si ho vážíme. Chceme poděkovat hráčům, že i ze stavu 0:2 dokázali s tak dobrým soupeřem bodovat.“

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty Praha): „V předchozím zápase se nám vyplatila hodně dobrá obrana, takže jsme přijeli se stejnou taktikou. Chtěli jsme hrát dobře dozadu a naše šance potom přijdou. Přesně to se také stalo, dostali jsme se do vedení 2:0, které jsme strašně rychle na začátku třetí třetiny prohospodařili. Prvních pět minut jsme hlavou i nohama zůstali v kabině, takže to najednou bylo 2:2 a hrál se nový zápas. V takové chvíli jsme měli zase dobrou zkušenost z Boleslavi, kde jsme udeřili až v závěru. Věřili jsme, že ještě nějaký gól dáme. Měli jsme dobrou šanci, ale neproměnili jsme ji. V prodloužení jsme urvali druhý bod, což je v tom aktuálním závodě o šestku a desítku hrozně důležité.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC SPARTA PRAHA 2:3 po prodloužení (0:1, 0:1, 2:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 41. Klhůfek (Vantuch), 44. Koblasa (Knot, Dietz) – 15. Rousek (Blain, Klimek), 39. Buchtele (Forman, Sill), 62. Pech (Buchtele).
Rozhodčí: Hejduk, Bejček – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 1:4.
Využití: 0:1.
Střely na branky: 30:26.
Nejlepší hráči: Pavel Klhůfek – Jan Buchtele.
Diváci: 4542.
Piráti Chomutov: Peters – Jank, Knot, L. Kovář, Buchtela, Dietz, D. Zeman, Trefný – Sklenář, V. Růžička, Gut – Marjamäki, Vantuch, Duda – Tomica, Raška, J. Stránský – Koblasa, Chlouba, Klhůfek. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.
HC Sparta Praha: Machovský – Košťálek, Tomáš Dvořák, T. Voráček, Piskáček, Blain, Kalina, Delisle – Smejkal, Sill, Beran – Roberts Bukarts, Klimek, Jarůšek – Forman, Pech, Buchtele – Rousek, Klíma, Kudrna. Trenéři: Krupp a Nedvěd.

Důležitá bitva pro Litvínov

Byl to hodně důležitý zápas. Olomouc byla před nedělním soubojem devátá a Litvínov desátý. Vyrovnanosti v tabulce odpovídal i výsledek. O vítězi totiž muselo rozhodnout až prodloužení: v něm udeřil litvínovský obránce Jan Ščotka. Ščotkově trefě předcházely dva velmi zajímavé momenty. 1) Premiérový gól v extralize dal teprve šestnáctiletý útočník Tobiáš Handl. 2) Litvínov vyrovnal zásluhou Marka Trončinského 57 vteřin před koncem. Verva se po obratu bodově dorovnala s Morou. No, čeká nás hodně zajímavé vyvrcholení Tipsport extraligy... Do konce základní části zbývá většině týmů odehrát sedm utkání a hlavně okolo sedmého až jedenáctého místa je tabulka našlapaná.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Pro nás takové smolné utkání. V zápase jsme vedli a vždy ztratili vedení. Za stavu 4:3 jsme věřili, že to udržíme, ale bohužel jsme šli do oslabení a dostali gól. Vyloučení přišlo v zápalu boje. Nemůžeme chtít po hráčích, aby tam jezdili jen tak. Je to škoda, ale stalo se. Nedá se nic dělat, myslím si, že jsme byli hodně nervózní. Musíme bojovat v dalších zápasech, abychom se dostali do desítky. Výborný zápas odehrál Tobiáš Handl, který si gól rozhodně zasloužil a je třeba mu pogratulovat”

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „Utkání pro nás dopadlo velmi dobře, i když ze začátku to tak nevypadalo. Udělali jsme dvě technické chyby a dostali jsme se do oslabení ve třech a Olomouc nám vstřelila branku. Pak se nám podařilo snížit. Ve druhé třetině Olomouc dala dvě branky, ale nevzdali jsme to, hráli jsme dál a podařilo se nám vyrovnat. Během utkání to pro nás bylo trochu těžší, protože dva obránci základní sestavy nám pro nějaká drobnější zranění nedohráli. Hráli jsme pak jen na pět obránců. Ve třetí třetině jsme inkasovali branku, ale nesložili jsme zbraně. Kluci to parádně odmakali a myslím si, že i trošku se štěstím se nám podařilo v powerplay srovnat. V prodloužení už to je vabank. Myslím si, že jsme tam dobře sehráli tu akci. Máme dva body a podle toho vývoje utkání jsme za ně moc rádi.“

HC OLOMOUC – HC VERVA LITVÍNOV 4:5 po prodloužení (1:0, 2:3, 1:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 18. Ostřížek (J. Knotek), 25. Ostřížek (Jergl, Mráz), 26. Laš (Holec, Skladaný), 44. Handl (Vyrůbalík) – 22. Válek (Ščotka, Petružálek), 38. M. Hanzl (Kašpar), 40. Kašpar (Jurčík, J. Mikúš), 60. Trončinský (F. Lukeš, J. Mikúš), 63. Ščotka (Lukeš, Hübl).
Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Jelínek, Špringl.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 3:3.
Střely na branky: 30:32.
Nejlepší hráči: David Ostřížek – Lukáš Kašpar.
Diváci: 4177.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, J. Galvas, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík – Ostřížek, J. Knotek, Jergl – Burian, Strapáč, Holec – Laš, Skladaný, Mráz – J. Káňa, Handl, V. Tomeček. Trenéři: Tomajko a Moták.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Ščotka, Trončinský, Piché, Graborenko, L. Doudera, Hunkes, Šesták – Trávníček, M. Hanzl, Petružálek – F. Lukeš, V. Hübl, Válek – Svoboda, J. Mikúš, Kašpar – Helt, M. Havelka, Jurčík. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

Zlín už je devátý

Zlín prožívá parádní období. Vyhrál počtvrté v řadě, popáté za sebou bodoval a v tabulce už je devátý! Poté, co v pátek senzačně vyhrál na ledě Liberce, obral o všechny body i Vítkovice. Dvěma góly a jednou asistencí se blýskl Tomáš Fořt. Zato Ostravané jsou ve výsledkové krizi: prohráli počtvrté za sebou. Zajímavé je, že sedmý a jedenáctý tým od sebe dělí pouze tři body! Tak moc je vyrovnaný střed tabulky.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Díky celému mužstvu, od začátku jsme šlapali a vyhráli jsme zaslouženě. Možná se zdálo, že brankář Kašík dostal dva blbé góly, ale v kritických momentech tým podržel. Jinak jsme se drželi plánu, jsme spokojeni s předvedenou hrou a výsledkem. Kaňkou na zápase je zranění Jirky Ondráčka, který je dle prvotních prognóz na tři týdny mimo. Musíme sehnat nějakého hráče, na čtyři pětky teď nemáme.“

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „Z první střely jsme dostali gól, to nás dostalo do útlumu. Byla to ale třetina, která by měla odpovídat play off hokeji. Z obou stran super výkon. Bohužel my jsme druhou a třetí třetinu od toho ustoupili a Zlín v tom pokračoval. Ukázal aktivní výkon, který se v play off hraje. Náš výkon neměl koule, v šancích jsme byli nešikovní, pomalí. Přesilovky nás víceméně zabily, nejsme schopni si zpracovat jednoduchou nahrávku.“

PSG BERANI ZLÍN – HC VÍTKOVICE RIDERA 5:2 (2:2, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 1. J. Ondráček (Fořt), 19. Šlahař (Valenta), 36. Fořt (Fryšara, Freibergs), 51. Fořt (Honejsek, Kubiš), 60. Fryšara (Sedláček, Nosek) – 4. O. Roman (Schleiss, Tybor), 18. Olesz (P. Zdráhal, Trška).
Rozhodčí: Jeřábek, Hribik – Kis, Rampír.
Vyloučení: 7:6.
Využití: 2:1.
Střely na branky: 34:20.
Nejlepší hráči: Tomáš Fořt – Ondřej Roman.
Diváci: 3362.
PSG Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Valenta, Ferenc, Gazda – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Fryšara, P. Sedláček, Okál – Václavek, Popelka, E. Kulda. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Výtisk, Trška, Šidlík, Gregorc, Černý, Hrabal – Olesz, Lev, Dej – Schleiss, O. Roman, Tybor – D. Květoň, Poletín, Szturc – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.

Hradec Králové po pauze jede

Extraligový nováček hazarduje – prohrál popáté za sebou a jeho náskok před třináctým Chomutovem se povážlivě ztenčuje. Karlovy Vary sestřelil dvěma góly obránce Filip Pavlík a za Hradec skórovala také posila z Jihlavy Petr Štindl. Zatímco Energie bojuje o záchranu, v Hradci Králové mají opačné starosti. Mountfield může pomýšlet i na Prezidentský pohár pro vítěze základní části. Obzvlášť, když má po reprezentační pauze výbornou formu: vyhrál v Olomouci, v pátek nasázel pět gólů Třinci a teď uspěl i na ledě nevyzpytatelné Energie. Ta po první třetině vyměnila gólmana – Filipa Novotného vystřídal teprve šestnáctiletý Jan Bednář.

HC ENERGIE KARLOVY VARY – MOUNTFIELD HK 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Flek (T. Rachůnek, Šenkeřík) – 7. Paulovič (Graňák, M. Chalupa), 12. F. Pavlík (Rákos, Miškář), 30. F. Pavlík (Koukal, Rákos), 53. Štindl (Nedomlel, Kukumberg).
Rozhodčí: Pešina, Horák – Hynek, Gerát.
Vyloučení: 2:6, navíc Skuhravý (K. Vary) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branky: 28:27.
Nejlepší hráči: Jakub Flek – Filip Pavlík.
Diváci: 2931.
HC Energie Karlovy Vary: Novotný (od 20. Bednář) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák, M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý, Kohout – Stloukal, Kverka, Šik. Trenéři: Pešout a Mariška.
Mountfield HK: Pavelka – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Graňák, Štindl – M. Chalupa, Koukal, Paulovič – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Miškář, Rákos, Vopelka – Dragoun, Kukumberg. Trenéři: Martinec, Krátoška a Svoboda.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 45 27 3 4 11 151:105 91
2. HC Škoda Plzeň 45 22 7 6 10 158:102 86
3. Mountfield HK 45 23 6 4 12 131:107 85
4. HC Oceláři Třinec 45 24 3 3 15 131:104 81
5. HC Kometa Brno 45 19 6 5 15 128:118 74
6. HC VÍTKOVICE RIDERA 45 21 3 3 18 116:115 72
7. HC Sparta Praha 45 18 6 2 19 119:115 68
8. BK Mladá Boleslav 45 21 2 1 21 108:106 68
9. PSG Berani Zlín 45 18 3 5 19 126:124 65
10. HC VERVA Litvínov 45 18 5 1 21 109:120 65
11. HC Olomouc 44 18 2 7 17 107:124 65
12 HC Energie Karlovy Vary 44 12 3 4 25 111:134 46
13. Piráti Chomutov 45 11 3 4 27 103:150 43
14. HC Dynamo Pardubice 45 8 2 5 30 88:162 33

Další program Tipsport extraligy

Úterý 19. února – 46. kolo:
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Oceláři Třinec (ČT sport)
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – Piráti Chomutov
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary
18:00 HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav
18:30 HC Sparta Praha – HC Olomouc

Středa 20. února – dohrávka 46. kola:
17:30 HC Škoda Plzeň – PSG Berani Zlín (O2 TV Sport)

Pátek 22. února – 47. kolo:
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno (O2 TV Sport)
17:30 PSG Berani Zlín – HC Sparta Praha
17:30 Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice
18:00 Mountfield HK – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz