Chomutov přivedl velké jméno! K Pirátům se vrací Chlouba

Roman Chlouba (na fotce vlevo) patřil díky svému ofenzivnímu talentu k nejvýraznějším postavám Chance ligy, teď se z Kadaně překvapivě vrací do rodného Chomutova.

Piráti se snaží získat licenci na druhou ligu, zatím ale zůstávají v kraji. Tak či tak, staví velmi zajímavý tým s jasně určenými ambicemi.

Už dříve oznámili návraty brankáře Miroslava Hanuljaka a útočníka Františka Mály, pokračuje také útočník Jaroslav Kůs a obránce Michal Žižka.

No a teď Piráti představili další dvě zvučná jména pro tvořící se soupisku. Kromě zmíněného Chlouby se s Chomutovem dohodl také zkušený útočník Jakub Chrpa, který měl za Piráty nastupovat už loni, jenže vinou předčasně ukončených amatérských soutěží se toho moc nestihlo.

„Věřím, že Kuba naváže na předchozí sezonu, i když byla krátká,“ hlásí na webu Pirátů jejich sportovní manažer Petr Jíra. Naráží tím na to, že Chrpa ve dvou zápasech v kraji získal hned pět bodů (4+1).

Chomutov se i v krajské lize snaží zachovat profesionální servis pro fanoušky, zřejmé je to z klubové prezentace na webu a sociálních sítích.

Piráti navíc budou lákat na známá jména.

Roman Chlouba v kraji? To je něco!

Třicetiletý útočník, co může hrát na křídle i centru, byl v uplynulé sezoně nejproduktivnějším hráčem prvoligové Kadaně: ve 33 zápasech dal jedenáct branek a u šestnácti asistoval.

Chlouba je chomutovským odchovancem, v dresu Pirátů si zahrál extraligu a slavil s nimi i juniorský titul. „Věřím, že v Romanovi jsme získali dalšího hráče, který potáhne naši ofenzivu," říká Jíra.

Tvořící se kádr Pirátů Chomutov

Brankáři: Miroslav Hanuljak.

Obránci: Michal Žižka.

Útočníci: Roman Chlouba, Jaroslav Kůs, Jakub Chrpa, František Mála.

Foto: Markéta Křížová, hcdukla.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz