Chceme hrát dravý a rychlý hokej, říká Čaloun. Doplní Slovan kádr?

Foto: slovanusti.cz

Přes dvě dekády chodili fanoušci Slovanu podporovat svůj mančaft na utkání první ligy, jeden rok si dokonce užili mezi extraligovou smetánkou. Od nadcházející sezony každopádně budou hnát severočeskou družinu za comebackem ze třetí nejvyšší soutěže.

Ústecká soupiska se po pádu do druhé ligy znatelně proměnila, usilovat o bleskový návrat zpět do Chance ligy má v podstatě nový tým. 

Tradiční prvoligový účastník si může z letního kalendáře odškrtnout velkou část přípravy, tento týden konečně zamíří k prvnímu přípravnému duelu do Chebu.

„S kolegou Martinem Štěpánkem jsme s prvním týdnem přípravy na novou sezonu velice spokojeni.“

„S kolegou Martinem Štěpánkem jsme s prvním týdnem přípravy na novou sezonu velice spokojeni,“ popisuje v rozhovoru pro klubový web sportovní jednatel a trenér Jan Čaloun.

Trenérské duo může vybírat z 22 hráčů, do přípravy na ledě se zapojil téměř kompletní kádr. Chyběl pouze Kale Costa, který se po dvou letech vrátil do rodné Austrálie navštívit rodinu.

„Momentálně testujeme obránce Nerada a v příštím týdnu se k týmu připojí na zkoušku ještě jeden hráč do obraných řad. Tým, se kterým chceme pracovat v sezoně, máme téměř postavený,“ odhaluje dále Čaloun.

„V příštím týdnu se k týmu připojí na zkoušku ještě jeden hráč do obraných řad.“

Osu mužstva by měli tvořit ostřílení bardi jako Jaroslav Roubík, Jakub Trefný nebo Jiří Drtina. Nechybí ale ani střední generace a hladoví mladíci. Sportovní úsek zkrátka poskládal věkově vyvážený soubor hokejistů.

„Kádr společně tvoříme téměř tři měsíce a s jeho skladbou jsme spokojeni,“ doplňuje Čaloun pro stránky slovanusti.cz.

Třetí nejvyšší soutěž letos slibuje napínavou podívanou: ozdobí ji třeba Chomutov, Znojmo, Havířov nebo právě Ústí nad Labem.

Jak hodlá Slovan v narůstající konkurenci obstát?

„Kádr společně tvoříme téměř tři měsíce.“

„Chceme se prezentovat dravým a rychlým hokejem, který bude bavit nejen hráče, ale hlavně fanoušky, pro které se tento krásný sport hraje. Už se nemůžeme dočkat, až tato sezona začne,“ těší se ústecký lodivod.

Foto: slovanusti.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz