Cesty se rozcházejí! Vykoukal po osmi sezonách končí v Prostějově

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

Jiří Vykoukal už nebude sportovním manažerem prvoligového Prostějova. Jestřábi zatím tuhle zprávu oficiálně nepotvrdili, informují o ní ale regionální média.

„Ano, je to tak. S Jardou Luňákem jsme si podali ruce a poděkovali si navzájem za spolupráci,“ řekl Vykoukal pro vecernikpv.cz.

Papírování a administrativní stránku by měl převzít Ivo Peštuka, který bude u Jestřábů nově dělat i videotrenéra.

„Jiří Vykoukal už dál u Jestřábů figurovat nebude. Já bych po něm měl převzít papírovou agendu a dělat to místo něj. Mám na mysli smlouvy a zajištění těchto věcí,“ potvrdil Peštuka pro Prostějovský deník.

„S Jardou Luňákem jsme si podali ruce a poděkovali si navzájem za spolupráci.“

Vykoukal opouští Prostějov po osmi letech. V organizaci začínal jako mentální kouč, později usedl do křesla sportovního manažera a Jestřáby dokonce několik sezon vedl jako hlavní trenér. 

A na konci sezony 2019/2020 se na dva zápasy vrátil na led, ve 48 letech!

Právě Vykoukal byl symbolem prostějovského hokeje.

Teď tohle úzké spojení skončí.

Hanáci tak pokračují ve velkých změnách, ke kterým se letos odhodlali. Skončil trenér Jiří Šejba, jehož nahradil Aleš Totter. V širokém realizačním týmu budou nově také skills kouč Petr Hubáček a asistent Vlastimil Wojnar.

„Říkal mi, že osm let je majitelem. A v podstatě ty jím vynaložené peníze a investovaný čas se mu nevracely."

„Pan Luňák byl naprosto upřímný. Říkal mi, že je majitelem osm let. A v podstatě ty jím vynaložené peníze a investovaný čas se mu nevracely," uvedl Totter po svém nástupu na prostějovských stránkách.

Jestřábi za sebou mají dvě podprůměrné sezony: loni skončili dvanáctí a bez play off, letos celkově jedenáctí. „Chce nějaký úspěch, jako samozřejmě každý majitel. Byl prostě upřímný. Říkal, jaké má on úmysly a cíle s hokejem, co tam bylo špatně, co vidí," dodal Totter.

Aktuální kádr LHK Jestřábi Prostějov

Brankáři: Ondřej Bláha, Marek Micka.

Obránci: Petr Krejčí, Robin Staněk.

Útočníci: Petr Mrázek, Lukáš Motloch, Michal Janeček, Josef Podlaha.

Foto: Nela Dittrichová, hcdukla.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz