Bod jsme ztratili, ale máme dva, říká Rohan. Mrzely ho neproměněné šance

Foto: Roman Turovský, hokejkv.cz

Dlouholetý člen zadních řad Energie Martin Rohan byl jedním ze střelců v utkání svého celku s Berany Zlín. Pro rodáka ze Sokolova to navíc byl vůbec první zásah v letošní sezoně. Karlovarská devadesátka přispěla k vítězství 4:3 po nájezdech, které bylo vzhledem k postavení obou celků v tabulce důležité.

Jeho chvíle přišla ve 47. minutě. Adam Lapšanský našel svého spoluhráče bekhendovým pasem a Martin Rohan se u levého kruhu opřel do rány a přesně trefil svůj cíl. „Bylo to v přesilovce, nějak to vyplynulo ze hry. Adam Lapšanský mi to dal výborně a já to trefil. Jsem rád, že jsem mohl přispět,“ těší svátečního střelce.

Energetici měli většinu hrací doby utkání pod kontrolou a soupeře přehrávali. Navíc měli nespočet tutovek, které nedokázali Karlovarští proměnit. „Asi nás to i ve finále mrzelo. Těch šancí tam bylo spousta, musíme to v příštím zápase dávat a soustředit se na to,“ zpytuje svědomí Rohan.

Inspirovali se MMA? Beránek se Sedláčkem se nešetřili

„Myslím, že jsme dominovali celý zápas, bohužel po tom nešťastném druhém gólu jsme posadili soupeře na koně a oni nás válcovali. Možná jsme trošku přestali hrát dopředu a soustředili se na obranu,“ přiznává bek s devadesátkou na zádech. Toho hosté využili a necelých pět minut před koncem třetí části stačili dvoubrankové manko smazat.

Západočeši nakonec hektický duel ukočírovat zvládli, bonusový bod jim v nájezdech vystřelil kapitán Václav Skuhravý. „Samozřejmě jsme ztratili bod, ale máme dva a jedeme dál,“ burcuje Rohan. „Teď jsme dva zápasy nehráli, tak se může zdát, že nám ta tabulka trochu utekla. Ale tak dva zápasy nám ještě chybí, takže tam můžeme něco urvat,“ dodává.

Dvě karlovarské trefy padly v početních výhodách, které v posledních zápasech energetikům příliš nevycházely. „Musím říct, že jsme to v pauze trénovali. Určitě jsme si všimli, že nedáváme tolik gólů z přesilovek,“ přiznává.osmadvacetiletý zadák.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz