Benátkám se zranil brankář Žajdlík, na hostování vypomůže Kašpar

Foto: hokejkv.cz

Komplikace v brankovišti potkaly hokejisty Benátek nad Jizerou. Na marodce je Matěj Žajdlík, vedení klubu proto reagovalo a přivedlo náhradu. Na měsíční hostování z Karlových Varů přichází Jakub Kašpar.

Žajdlík se zranil v duelu s Přerovem, do středeční bitvy na ledě Poruby nastoupil Jakub Hrstka. Záda mu kryl člen reprezentační osmnáctky Pavel Čajan, jenž jinak pravidelně chytá za libereckou juniorku.

Nyní je výběr maskovaných mužů bohatší, v pátek se do tréninku Benátek nad Jizerou zapojí Jakub Kašpar. „Reagujeme na zranění Matěje Žajdlíka a kádr doplňujeme o mladého perspektivního brankáře, který k nám přichází na měsíční hostování z Karlových Varů," uvedl pro klubový web kouč gólmanů Jiří Stejskal.

Kašpar už okusil Tipsport extraligu, za Energii na jaře nastoupil v play out proti Chomutovu (střídal Filipa Novotného) a připsal si premiérový start mezi elitou. Pražský rodák, který v sobotu oslaví 19. narozeniny, jinak v Karlových Varech válel za juniorku. Letošní sezonu začal v prvoligovém Baníku Sokolov, ovšem do hry se ani jednou nedostal.

Po přesunu do Benátek věří v zápasové vytížení, Kašparova výpomoc by měla být přínosná pro obě strany. „Během hostování vytvoří brankářskou dvojici s Jakubem Hrstkou," doplnil Jiří Stejskal. Farmu Bílých Tygrů čeká nejbližší utkání v sobotu, kdy na svém ledě vyzve Vsetín.

Kašpar je odchovancem Zbraslavi, v mládežnických kategoriích chytal také za pražskou Spartu. Nynější kmenový gólman Karlových Varů už v minulém ročníku naskočil za Sokolov, Baníku byl k dispozici i během startu letošní Chance ligy. V konkurenci Ondřeje Kuchaře a Davida Feča ale do utkání nezasáhl.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz