Balaštík se po čtyřech letech vrací do Zlína! Rozšíří realizační tým

Foto: Martin Voltr

12. srpna 2019, 15:54

Adam Bagar

Někdejší útočník Jaroslav Balaštík hlásí návrat do Zlína. V extraligovém týmu bude působit jako mentor, který bude mít na starost individuální přístup k hráčům. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Balaštík se vrací k tamnímu prvnímu týmu po čtyřech letech. „Je to pro mě výborná příležitost, skvělá zkušenost do mého života. Jsem rád, že zase uvidím kabinu i kluky zblízka a také uvidím pana Sedláka, se kterým jsem strávil mnoho let tady v kabině. Jsem za tu nabídku rád,“ hlásí stříbrný medailista z MS 2006, který doplní štáb okolo Antonína Stavjani, Martina Hamrlíka a Richarda Hrazdiry.

„Jsem velmi rád, že taková nabídka přišla a budu moct předat něco ze svých hráčských i životních zkušeností.“

„Asi před dvěma týdny mě oslovil Tonda s nabídkou, jestli bych mu nepomáhal v pozici konzultanta nebo mentora A-týmu. Mně se ta nabídka od začátku líbila a víceméně jsem si jenom doma potřeboval ujasnit, jestli to projde a můžeme to časově skloubit. Jsem velmi rád, že taková nabídka přišla a budu moct předat něco ze svých hráčských i životních zkušeností,“ těší Jaroslava Balaštíka.

Foto: hokej.zlin.cz

Nejlepší střelec v historii zlínského hokeje hrál za Berany v patnácti extraligových sezonách, slavil s nimi dva tituly a některé hráče z tamního kádru stále dobře zná. „Je to pro mě výhoda, mohu tím lépe využít jejich schopnosti. Můj úkol bude ke každému přistupovat individuálně a pomáhat jim. Tím, že každý hráč bude mít svoji nejlepší sezonu, bude se dařit celému týmu jako celku,“ líčí.

„Tím, že každý hráč bude mít svoji nejlepší sezonu, bude se dařit celému týmu jako celku.“

Když bude potřeba, bude chodit se zlínským týmem také na led. „Víceméně podle aktuální potřeby Tondy nebo podle mých pocitů, kdy bych potřeboval něco vidět zblízka na ledě a být v přímém dění tréninku,“ uzavírá bývalý útočník slavné NHL s 863 extraligovými starty. Kromě Zlína si zahrál i za Mladou Boleslav a Liberec, celkem mezi tuzemskou elitou nasbíral 570 bodů za 319 branek a 251 nahrávek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz