Zlín trápí vedra, zápasy s Morou a Kometou přeloženy do PSG arény

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

2. srpna 2017, 16:21

Adam Bagar

Hokejisté Zlína začnou pořádně zostra, letošní přípravu odstartují na ledě Slovanu Bratislava! Vlastním fanouškům se představí už další týden, kdy vyzvou Olomouc a Kometu Brno. Ovšem proti původním plánům nebudou hrát na Zimním stadionu Luďka Čajky, nýbrž ve vedlejší PSG aréně. Na vině jsou vysoké teploty.

„Původně se měla střetnutí uskutečnit na Zimním stadionu Luďka Čajky, ale kvůli tropickým teplotám v prvním srpnovém týdnu nejde zaručit odpovídající kvalitu ledu k sehrání zápasů,“ vysvětluje tiskový mluvčí zlínského klubu Roman Ordelt.

Současné letní teploty už tradičně negativně ovlivňují kvalitu ledové plochy. „Minulý týden byl led výborný, protože nebyla taková vedra. Poslední dny však byl horší. Ale s tím nic nenaděláme,“ říká pro Zlínský deník trenér Robert Svoboda.

Utkání s Olomoucí a Brnem odehrají Berani v PSG aréně. „Její kapacita je omezena počtem míst, takže vstup na oba duely bude umožněn jen držitelům permanentních vstupenek Aukro Berani Zlín na letošní extraligovou sezonu,“ hlásí Ordelt.

Foto: hokej.zlin.cz

Ještě před dvěma domácími duely čeká na svěřence trenérů Svobody a Hamrlíka první ostrý test v podobě bitvy se Slovanem. Poprvé se v dresu Zlína představí hráči na zkoušku, obránce Ralfs Freibergs i útočníci Radoslav Illo a Marek Zagrapan.

„Pro nás to je na úvod ostrá a užitečná zkouška s týmem účastníka KHL. Slovan je v přípravě o hodně dál než my, nicméně utkání bereme jako vítaný test. Čeká nás kvalitní soupeř a dobrý zápas,“ věří Svoboda. Duel začne v Bratislavě od 18 hodin.

Program přípravných utkání před TELH

02.08. 18:00 HC Slovan Bratislava – PSG Zlín
08.08. 18:00 PSG Zlín – HC Olomouc (PSG aréna)
10.08. 18:00 PSG Zlín – HC Kometa Brno (PSG aréna)
15.08. 18:00 PSG Zlín – Orli Znojmo (ZUBR Cup)
16.08. 18:00 PSG Zlín – HC Slavia Praha (ZUBR Cup)
17.08. 18:00 HC ZUBR Přerov – PSG Zlín (ZUBR Cup)
22.08. 18:00 PSG Zlín – HC Dynamo Pardubice
24.08. 18:00 PSG Zlín – HC Dukla Jihlava
29.08. 18:00 HC Dukla Jihlava – PSG Zlín
31.08. 17:00 HC Olomouc – PSG Zlín

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz