Vítkovice prohloubily trápení Vervy. Kometa i Plzeň slaví, Zlín obral Piráty

Foto: Petr Kotala

Tipsport extraliga se blíží k závěru první čtvrtiny základní části, 12. kolo nabídlo sedmičku zajímavých hokejových bitev. Na domácím ledě se stále nedaří Chomutovu, Piráty tentokrát obral o body Zlín. Plzeňská ofenzivní letka slavila úspěch proti Liberci, další skalp si připsala také vedoucí Kometa, která zdolala Olomouc. Čekání na výhru ukončily Vítkovice, naopak poslední Litvínov se dál trápí. Pardubické Dynamo vydřelo vítězství nad Oceláři, pražská Sparta si poradila s Mladou Boleslaví. Tipsport extraliga pokračuje v neděli 15. října, kdy je na programu 13. kolo.

Piráti se doma trápí. Zlín zase slaví

Měli povedený vstup do soutěže, především díky utkáním venku. Zatímco mimo svůj led jsou Piráti nebezpeční, doma jim to nejde. Hokejisté Chomutova chtěli před svými diváky zvítězit, ale už počtvrté za sebou se jim to nepovedlo. Krušnohorci šli proti Zlínu sice do vedení, když se v 9. minutě prosadil Tomica, ovšem poté stříleli branky Berani. Ještě do první sirény otočili skóre Valenta s Robertesem Bukartsem, načež se později trefil i jeho bratr Rihards. Hráči Zlína jedou, v Chomutově vydřeli šestou výhru z posledních sedmi utkání a rázně se hlásí na pozice v první polovině pořadí.

Petr Martínek (asistent trenéra Chomutova): "Opakuje se stejný scénář. Dostaneme se do vedení, ale potom inkasujeme zbytečné góly. Šest minut na konci druhé části a celá třetí třetina byla od nás celkem dobrá, snažili jsme se s výsledkem něco udělat. Šlo od nás hodně střel, ale gólman hostů předvedl vynikající výkon. My se střelecky trochu trápíme a paradoxně se nám lépe hraje venku než doma. Snad uhrajeme nějaké body teď, kdy nastoupíme dvakrát venku."

Robert Svoboda (trenér Zlína): "Samozřejmě jsme za vítězstvím rádi. Podařil se nám vstup do utkání, měli jsme lepší pohyb a nezaskočil nás ani gól domácích, protože se nám skóre podařilo otočit. Hráli jsme to, co jsme si řekli. Rozhodlo, že se domácím nevydařily přesilovky ve třetí třetině. My jsme předvedli výborný výkon podpořený Kašíkem v bráně."

PIRÁTI CHOMUTOV – AUKRO BERANI ZLÍN 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 9. Tomica (Vondrka) – 16. Valenta (Matějíček, Roberts Bukarts), 18. Roberts Bukarts (Šťastný, Honejsek), 27. Rihards Bukarts (O. Veselý, Matějíček), 60. J. Ondráček
Rozhodčí: Bejček, Bulanov (Rusko) – Komárek, Zika.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 35:21.
Diváci: 3924.
Nejlepší hráči: Marek Tomica – Libor Kašík.
Piráti Chomutov: J. Laco – Flemming, Valach, Grman, Mrázek, Slovák, Dlapa – Vondrka, Huml, Tomica – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Lauko, Poletín, Koblasa – Chlouba, V. Tomeček, Chrpa. Trenéři: Růžička st., Martínek a J. Šťastný.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Freiberg, Ferenc, Matějíček, Gazda, Petran, Valenta – Ondráček, Sedláček, Kubiš – Honejsek, Rihards Bukarts, Roberts Bukarts – D. Šťastný, Popelka, Veselý – Okál, Klhůfek, Fryšara.. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.

Dukla mlčela, radost Mountfieldu zařídil Jarůšek

Extraligový nováček si zatím vede sympaticky, především díky výkonům na svém hřišti. Hráči Jihlavy oředtím prohráli jediné z pěti domácích utkání, po bodech lačnili také proti Mountfieldu. Zápas se proměnil ve velkou vyrovnanou bitvu se zajímavými akcemi, ale menším počtem gólů. Nakonec padly pouze dva, oba do branky Dukly. Postaral se o ně Richard Jarůšek, který ve 29. minutě otevřel skóre a ve finiši zápasu pak z přesilovky pečetil radost hostů. Jihlava před svým publikem podruhé v sezoně střelecky mlčela, hradecký Mountfield si připsal čtvrté tříbodové vítězství za sebou. A gólman Rybár druhé čisté konto v řadě.

Pavel Hynek (asistent trenéra Mountfieldu): "Jeli jsme do Jihlavy s respektem a pokorou, protože jsme věděli, že Dukla hraje doma dobře a boduje. Nechtěli jsme utkání podcenit. Během prvních deseti minut jsme měli dobrý vstup do zápasu, ale naložili jsme špatně s přesilovými hrami. Před výbornou diváckou kulisou byl hokej od druhé třetiny hodně bojovný a důležité bylo, že jsme dokázali dát první gól. Víc to podpořilo naší defenzívní taktiku. O větší klid jsme se připravili nevyužitými příležitostmi a soupeři jsme tak neodskočili. Ale i domácí měli šance a utkání bylo otevřené až do závěru, než jsme vítězství potvrdili druhým gólem."

František Zeman (asistent trenéra Jihlavy): "Diváci viděli oboustranně slušné utkání, bohužel z naší strany žádný gól do soupeřovy branky. Přijel vynikající soupeř, dle mého názoru možná zatím nejlepší, který tady byl. Dobře bruslil, bránil střední pásmo a byl organizovaný v obranném pásmu, což nám dělalo ohromné problémy. Nějakou šanci jsme měli v přesilové hře, bohužel jsme nevstřelili kýžený gól, kterým bychom získali klid na hokejky. Od toho se celé utkání odvíjelo. Hradec dal první gól a pak si zápas pohlídal. Má velice zkušené mužstvo - s hokejisty jako Bednář nebo Köhler - a pro nás bylo těžké dostat se přes soupeřovy hráče do středního pásma."

HC DUKLA JIHLAVA – MOUNTFIELD HK 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 29. Jarůšek (Vydarený), 58. Jarůšek (Cingel, F. Pavlík)
Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Brejcha, Pešek.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 13:17.
Diváci: 5026.
Nejlepší hráči: Filip Seman – Richard Jarůšek.
HC Dukla Jihlava: Škarek – de la Rose, Suchánek, Šidlík, Zdráhal, Bryhnisveen, Ulrych, Váňa – T, Kubalík, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Seman, Rys – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Macík, R. Hubáček, Protasenja. Trenéři: Vlk a Zeman.
Mountfield HK: Rybár – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený – Köhler, Dragoun, Šimánek – Bednář, Kukumberg, CIngel – Vopelka, Koukal, Červený – Jarůšek, Zigo, Látal. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.

Vítkovice si zastřílely, trápení Vervy pokračuje

Jeden tým čekal na výhru pět utkání, druhý se neradoval osmkrát. Před zápasem Vítkovic s Litvínovem bylo jasné, že jedna z nelichotivých sérií skončí, rázně v tomto směru vykročili domácí. Svěřenci trenérů Petra a Trnky měli v předchozích bitvách potíže s koncovkou, tentokrát si ovšem s chutí zastříleli. Už po úvodním dějství vedly Vítkovice o tři branky, hosté sice také dokázali skórovat, nicméně o vítězi partie nebylo pochyb. Cestu za vítkovickým vítězstvím řídili především dvojnásobní střelci Tybor s Kolouchem. Vítkovičtí brali plný zisk poprvé od pátého kola, kdy doma zdolali Pardubice, Verva se dál trápí. Poslední tým tabulky vytěžil z posledních devíti utkání jediný bodík!

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Tento výkon nebyl srovnatelný s tím, co jsme předváděli s Olomoucí, třebaže výsledek je takový, jaký je. Musíme zachovat respekt k soupeři, který předvedl kvalitu v útočném pásmu a v přesilovkách, jakou tady zatím žádné mužstvo neukázalo. Litvínov popustil ofenzivní otěže a na začátku druhé třetiny jsme byli pod tlakem. Zaplaťpánbůh jsme ale dali góly na 4:0 a 5:1, což byly rozhodující okamžiky utkání. Jsme rádi, že jsme po pěti zápasech vyhráli, ale naše kvalita nebyla až taková. Základ naší hry tam v celých šedesáti minutách zkrátka nebyl.“

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): "Do Ostravy jsme jeli se záměrem navázat na povedenou třetí třetinu na Spartě. Po první třetině to ale bylo 0:3, k tomu není co dodat. Náš záměr evidentně nevyšel. Ve zbytku utkání jsme udělali strašnou spoustu chyb a špatných rozhodnutí ve hře, proto je konečný výsledek takový. Nesmírně si ovšem vážím nemalého počtu fanoušků, kteří nás vyrazili podpořit přes celou republiku. Chtěl bych se jim omluvit, i za toho příšerného stavu nás povzbuzovali. Za to jim patří velký dík.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA LITVÍNOV 7:3 (3:0, 3:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 5. Lev (Dej), 10. Kolouch (Sloboda, Klok), 19. Tybor (Olesz, Roman), 27. Tybor (Roman, Trška), 31. Hudeček (Kolouch, Kurovský), 37. Kolouch, 55. Dej (Lev) – 29. J. Doležal (Kubát), 35. Lukeš (Kubát, M. Hanzl), 59. M. Hanzl (Baránek, Lukeš)
Rozhodčí: Lacina, Šír – Frodl, Hynek.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 1:1.
Oslabení: 1:0.
Střely na branku: 23:29.
Diváci: 4812.
Nejlepší hráči: Petr Kolouch – Karel Kubát.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk – Tybor, Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Š. Stránský, Szturc – Hudeček, Kolouch, Kurovský. Trenéři: Petr a Trnka.
HC VERVA Litvínov: Kantor (31. Petrásek) – Sörvik, Kubát, Gula, L. Doudera, Baránek, Z. Sklenička, Dietz – Nejezchleb, M. Hanzl, Lukeš – Matoušek, Gerhát, Černý – Jurčík, Válek, Trávníček – Hořava, Jícha, J. Doležal. Trenéři: Rulík a D. Stránský.

Plzeňská letka doma válí. Smetla i Liberec

Ve svém prostředí jsou vynikající. Hokejisté Plzně v minulých utkáních předváděli střelecké hody a byli téměř stoprocentní, velmi příznivá bilance platí i po utkání s Libercem. Škoda měla razantní nástup, díky trefám Moravčíka, Stacha a Gulaše vedla v 10. minutě o tři branky, takže leckoho možná napadlo, zda se i v repríze jarního čtvrtfrinále play off nebude konat další dvouciferné vítězství. Ovšem Bílí Tygři zabrali, snížili a snažili se vzdorovat. Leč nepovedlo se. Když po polovině duelu přidal čtvrtý plzeňský zásah Kracík, bylo zřejmé, že si Škoda dokráčí pro potřebnou kořist. Severočeši jsou v zápasech venku zatím neúspěšní, nezískali v nich ani bod.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): "Z naší strany to byla asi nejlepší první třetina. Od té druhé se hra srovnala, ale celou dobu jsme tahali za delší konec. I tak to bylo nadprůměrné utkání, Liberec stále hraje výborný hokej, je pro nás tak trochu vzorem. Vyzdvihl bych Jana Stránského, které se vrhl do bitky a ukázal obrovské srdce."

Filip Pešán (trenér Liberce): "Obraz našich zápasů venku je pořád stejný, z první střely jsme dostali gól. Extrémně laciné byly i další inkasované góly. Ve druhé a třetí třetině už jsme viděli vyrovnaný hokej, ale opět jsme dostali branku v přesilovce a poté jsme zase inkasovali po zbytečné oslabení tři proti pěti. Výsledkem je naše další debakl, který jsme schytali."

HC ŠKODA PLZEŇ – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 5:1 (3:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Moravčík (Schleiss, Jones), 4. Stach (Kindl, P. Kadlec), 10. Gulaš (Čerešňák, Pulpán), 35. Kracík (Indrák, Pulpán), 55. D. Kubalík (Gulaš, P. Kadlec) – 7. Ševc
Rozhodčí: Hradil, Hribík – Jelínek, Kis.
Vyloučení: 12:12, navíc Jones, Hollweg (oba Plzeň) a J. Stránský (Liberec) na 10 minut.
Využití: 2:0. 
Střely na branku: 32:25.
Diváci: 7113.
Nejlepší hráči: Milan Gulaš – Ladislav Šmíd.
HC Škoda Plzeň. M. Svoboda – Moravčík, Jones, Kadlec, Sklenička, Čerešňák, Pulpán – Gulaš, Mertl, Schleiss – Kindl, Stach, D. Kubalík – Indrák, Kracík, Straka – Hollweg, Preisinger, Kodýtek. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Jiří Hanzlík.
Bílí Tygři Liberec: Will – Jánošík, Ševc, Plutnar, Šmíd, Kolmann, Derner – Jašek, Jelínek, Krenželok – Bakoš, Bulíř, Lakatoš – Bartovič, Redenbach, Ordoš – J. Stránský, Vantuch, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Trnka.

Jasná akce! Kometa si hravě poradila s Olomoucí

Vedou tabulku a mají vynikající formu. Hokejisté Komety Brno si před vyprodanou DRFG arénou hravě poradili s Olomoucí. V minulé sezoně to Hanákům při vzájemných utkáních šlo, navíc je mohlo posílit vědomí, že letos jsou venku hodně úspěšní. Jenže obhájce titulu proměnil klání ve svoji jasnou jízdu. Střelci Barinka, Vojtěch Němec a Vincour dali Kometě klid, domácí po první třetině vedli o tři branky, načež dál zápas kontrolovali. Gólman Čiliak přispěl čistým kontem, v závěru fanoušky potěšili dalšími zásahy Haščák a také junior Horký. Kometa si připsala už sedmou výhru v řadě a dál je na čele extraligového pelotonu.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): "Měli jsme vynikající vstup do zápasu – jak co se týče pohybu, tak kombinačně. Podařilo se nám vstřelit tři branky, což je proti tak houževnatému soupeři vždy velká výhoda. Až na několik situací ve druhé třetině jsme měli utkání pod kontrolou. Olomouc už jsme do ničeho nepustili a vedení ještě navýšili. Musím kluky pochválit, protože se prezentovali opravdu kvalitním výkonem."

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): "Zápas se mi nehodnotí lehce. Odvíjel se od toho, že jsme prohráli první třetinu 0:3. Kometa byla v první části jasně lepší. Ve druhé třetině trochu polevila, vytvořili jsme si nějaké šance, ale chyběla nám produktivita. Musíme se do neděle zvednout. Samozřejmě to pro nás byl těžký duel, protože Kometa je ve formě, ale my jsme působili příliš odevzdaně."

HC KOMETA BRNO – HC OLOMOUC 5:0 (3:0, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 6. Barinka (Štencel), 12. V. Němec (Haščák, Štencel), 19. Vincour (Krejčík, M. Erat), 52. Haščák (V. Němec, Dočekal), 57. Horký (Mallet)
Rozhodčí: Mrkva, Úlehla – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 2:1.
Využití: 1:0
Střely na branku: 28:28.
Diváci: 7700 (vyprodáno)
Nejlepší hráči: Marek Čiliak – Martin Vyrůbalík.
HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, Barinka, Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec, Mlčák – M. Erat, J. Hruška, Zaťovič – Vincour, Čermák, T. Svoboda – Haščák, V. Němec, Dočekal – Horký, R. Zohorna, Mallet. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Horáček a Haken.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrubalík, Houdek, Staněk, J. Galvas, L. Galvas – Eberle, J. Knotek, Laš – Skladaný, Sundher, Burian – Ostřížek, B. Mráz, Strapáč – Holec, Herman, Rác – R. Vlach. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.

S Kloučkem další radost. Dynamo přemohlo Oceláře

Měli příznivou bilanci posledních vzájemných utkání, i lepší pozici v tabulce. Hokejisté Třince ovšem v duelu s Pardubicemi neuspěli. Ofenziva Ocelářů našla pouze jednou recept na poctivou defenzivu domácích a na gólmana Kloučka, který  znovu přispěl spolehlivými zákroky. Jako první se sice trefil třinecký obránce Krajíček, jenomže v polovině utkání srovnal domácí Starý. Napínavé drama zlomili ve svůj prospěch Východočeši, vítězný gól zaznamenal Ty Wishart. Hokejisté Pardubic v říjnu zvedli herně i výsledkově hlavu, bodovali ve čtyřech posledních utkáních. Třinec venku podruhé za sebou neuspěl.

Pavel Marek (asistent trenéra Pardubic): "Chci poděkovat celému týmu za vydřené vítězství, všichni hráči zápas poctivě odpracovali. Věděli jsme, jak výborný soupeř sem přijede, a jak dobře hrají přesilovky. Bylo důležité, že jsme dokázali jejich početní výhody ubránit. První třetinu jsme odehráli hodně zakřiknutě, ale naštěstí jsme neinkasovali. Třinecký gól ve druhé části nás paradoxně probudil. Začali jsme hrát více sebevědomě, lépe jsme bruslili a dokázali dotáhnout utkání do vítězného konce.“

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): "Často se nám stává, že se tlačíme do soupeřovy obrany a hrozně těžko se to překonává. V první třetině jsme ještě měli v nohách úterní zápas Ligy mistrů, pak jsme to rozjezdili. Dali jsme gól na 1:0, ale bohužel jsme propadli v útočném pásmu a dostali na 1:1. I přes tlak do branky jsme si vyložené šance nevytvořili, většinou jsme končili ve středním pásmu nebo v rozích. Za stavu 2:1 pro Pardubice bylo těžké se do toho dostávat, ale klukům nemůžeme upřít snahu, hráli na sto procent. Takové zápasy jsou, my se z toho poučíme a půjdeme dál.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 30. Starý (Cardwell, Dušek), 38. Wishart (J. Sýkora, Perret) – 25. Krajíček
Rozhodčí: Horák, Kika – Flégl, Polonyi.
Vyloučení: 3:3.
Bez využití.
Střely na branku: 23:23.
Diváci: 7023.
Nejlepší hráči: Ty Wishart – Lukáš Krajíček.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – Hunkes, Wishart, Cardwell, Čáslava, Mojžíš, Trončinský – Vondráček, Tomášek, Treille – Quenneville, Bojko, Rolinek – J. Sýkora, Poulíček, Perret – Beran, Dušek, Starý. Trenéři: Holaň, P. Marek a Janecký.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, M. Doudera, Linhart, Krajíček, D. Musil, Jank, Adámek – Martin Růžička, Marcinko, Rákos – Svačina, Polanský, Adamský – Irgl, Cienciala, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Snaha Boleslavi vyšla vniveč. Uspěla zase Sparta

Předvedli bojovný výkon, domácím silně vzdorovali, ale ve vzájemné bitvě zase vyšla jejich snaha vniveč. Hokejistům Mladé Boleslavi to proti Spartě nejde, bodovat nedokázali v předchozích sedmi duelech. A neuspěli ani tentokrát. Domácí chtěli potvrdit úterní výhru nad Litvínovem, v zápase dvakrát vedli, jenomže Středočeši pokaždé srovnali. Střelecky zajímavou třetí třetinu nakonec rozhodla Sparta díky trefě obránce Mikuše, který ve 48. minutě přesně mířil z pravého kruhu a Pražanům zajistil vítězství. Svěřenci trenéra Augusty si po výhrách nad Zlínem a Olomoucí tentokrát bodové konto nerozmnožili.

Jaroslav Nedvěd (trenér Sparty Praha): "Neměli jsme dobrou první třetinu. Tam jsme byli rádi, že jsme ji přežili bez inkasované branky, protože soupeř byl lepší. V kabině jsme si něco řekli, něco malinko změnili a hráči se k tomu postavili jako profíci. Zatáhli za jeden provaz a i po tak špatném začátku jsme nesložili zbraně a šli na led jako bojovníci. Druhá třetina se odbojovala, ve třetí už jsme byli herně lepší a v závěru to kontrolovali."

Patrik Augusta (trenér Mladé Boleslavi): "Dvě třetiny jsme byli lepším týmem a vytvořili si šance, které jsme však neproměnili. Utkání rozhodla závěrečná třetina, kterou jsme sehráli velmi špatně a Spartě výhru v podstatě nabídli."

HC SPARTA PRAHA – BK MLADÁ BOLESLAV 3:2 (0:0, 1:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 24. T. Pavelka (Saponari), 45. Kudrna (T. Pavelka), 48. Mikuš (Pech) – 33. T. Knotek (Valský, Lenc), 47. Valský (Kotvan, T. Knotek)
Rozhodčí: Hodek, Pešina – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 1:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 23:31.
Diváci: 6438.
Nejlepší hráči: Andrej Kudrna – Jakub Valský.
HC Sparta Praha: Honzík – Pavelka, Dvořák, Nedomlel, Zámorský, Mikuš, Kalina – Smejkal, Pech, Saponari – Forman, J. Hlinka, Klimek – Uher, Vrána, Říčka – Kudrna, Reichenberg, Kumstát.. Trenéři: Kalous a J. Nedvěd.
BK Mladá Boleslav: Maxwell – Eminger, Hanzlík, Němeček, J. Říha, Knot, Kotvan, Hrdinka – Musil, Holík, Lenc – Valský, T. Knotek, Pacovský – Orsava, Žejdl, Klepiš – M. Procházka, T. Urban, Pabiška. Trenéři: Augusta, Ujčík a Žabka.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Kometa Brno 12 8 2 1 1 50:26 29
2. HC Škoda Plzeň 12 7 2 2 1 54:25 27
3 HC Oceláři Třinec 12 6 1 2 3 37:29 22
4. Piráti Chomutov 12 5 2 2 3 32:29 21
5. Mountfield HK 12 6 1 1 4 24:23 21
6. HC Sparta Praha 13 6 1 0 6 35:36 20
7. HC VÍTKOVICE RIDERA 13 4 2 2 5 35:33 18
8. Aukro Berani Zlín 12 4 3 0 5 28:26 18
8. BK Mladá Boleslav 12 5 0 3 4 28:26 18
10. HC Dynamo Pardubice 13 4 1 1 7 30:43 15
11. HC Olomouc 13 2 3 2 6 27:43 14
12. HC Dukla Jihlava 11 3 1 2 5 29:33 13
13. Bílí Tygři Liberec 11 4 0 0 7 20:37 12
14. HC VERVA Litvínov 12 2 0 1 9 16:36 7

Další program Tipsport extraligy

Neděle 15. října – 13. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – Piráti Chomutov
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:00 HC Olomouc – HC Dukla Jihlava
17:00 Aukro Berani Zlín – HC Škoda Plzeň
17:20 Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice (ČT sport) 
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Kometa Brno
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec

Úterý 17. října – 14. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
17:20 HC Olomouc – Piráti Chomutov (ČT sport)
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Dukla Jihlava
17:30 Aukro Berani Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň
18:00 Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz