Vyhrajte s Generali zájezd na hokejovou reprezentaci!

17. září 2018, 0:05

Redakce eSports.cz

Pojišťovna Generali jako hlavní partner hokejové extraligy rozjíždí soutěž pro všechny fanoušky a hokejové nadšence. Nenechte si ujít soutěže o čtyři poukazy na prosincový zájezd s českou hokejovou reprezentací na Channel One Cup!

Generali se až do roku 2021 stává hlavním partnerem Tipsport extraligy ledního hokeje a také titulárním partnerem play off. Myslí přitom nejen na podporu hokeje, ale také na jeho fanoušky.

Soutěžní kvíz

Na webu www.vyhrajtesgenerali.cz je připravený soutěžní kvíz. Stačí správně zodpovědět pár otázek – samozřejmě s hokejovou tematikou – a pak už čekat, jestli si štěstí najde tu správnou cestu. Hlavní výherce bude mít k dispozici dva poukazy na prosincový zájezd s českou hokejovou reprezentací. Cíl? Channel One Cup v Moskvě!

A bude to pořádná jízda, protože výherci zažijí naprosto neopakovatelné chvíle – už jenom proto, že do místa dění poletí v leteckém speciále přímo s hokejisty a celým reprezentačním týmem. A během několikadenního pobytu nebudou výherci určitě sedět v koutě. Naopak pro ně bude připravený zážitkový doprovodný program. A samozřejmě rezervovaná místa ve VIP sektoru, ze kterého budou mít zápasy české reprezentace jako na dlani.

Soutěž na www.vyhrajtesgenerali.cz poběží od startu letošního ročníku extraligy, tedy od 14. 9. až do 31. 10. 2018.

Příležitost pro ranní ptáčata

Další dva poukazy na Channel One Cup si mohou fanoušci „urvat“ během ranního vysílání na Evropě 2. První říjnový týden totiž ráno co ráno bude probíhat soutěž, v níž se od pondělí do čtvrtka bude každý den hrát o celosezónní permanentku na vybraný hokejový stadion v Česku. Celé radiovo-hokejové dobrodružství pak vyvrcholí v pátek 5. října, kdy se bude soutěžit právě o poukazy na zájezd s českou hokejovou reprezentací.

Další maličkosti a příjemnosti

Na webu www.vyhrajtesgenerali.cz se v rámci hokejového kvízu ale soutěží o další ceny – třeba o stolní hokeje nebo QLED televizi.

A kdo si rád hraje, neměl by si nechat ujít ani aplikaci Generali PUK. Ta přináší virtuální zábavu, kterou si mohou hráči užít nejen o přestávkách na stadionech, ale třeba doma u televize. Díky aplikaci se mohou stát hráčem svého oblíbeného týmu a pustit se do virtuální hokejové ligy se všemi ostatními fanoušky napříč extraligou.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz