Vsetín potřebuje impuls, z Hradce proto přichází brankář Pavelka

Foto: Vojtěch Cermánek, hclitomerice.cz

Nováček WSM Ligy Vsetín, který je v tabulce na předposledním místě, angažoval na prozatím měsíční hostování hradeckého brankáře Jaroslava Pavelku.

Velké věci se ve čtvrtek děly ve WSM Lize.

České Budějovice nejprve poslaly svého prvního centra Filipa Vlčka do druholigového Písku.

Litoměřicím minimálně na měsíc pomůže juniorský reprezentant Ondřej Kachyňa.

Trápící se Havířov pak opustili tři zkušení hráči: Marek Laco, Marcel Petran a Petr Beránek.

Brzy nato přispěchal s novinkou i Vsetín.

Nováček WSM Ligy totiž získal na měsíční hostování Jaroslava Pavelku. Hradecký gólman ve Vsetíně doplní Luboše Horčičku, Michala Šurého a Daniela Bechného.

Pavelka by měl za Valachy nastoupit už v sobotu proti Kadani. „Klub tímto reaguje na prozatím nepovedený start do soutěže," řekl pro hc-vsetin.cz jednatel Daniel Tobola. „Konkurence je důležitá na všech postech. Věříme, že Jaroslav Pavelka bude tím správným impulzem pro celý tým k nastartování se k lepším výsledkům."

„Klub tímto reaguje na prozatím nepovedený start do soutěže."

Pavelka byl v minulé sezoně oporou Litoměřic – v základní části udržel třikrát čisté konto a úspěšnost zákroků měl 92,80 procent. 

V tomto ročníku dosud odchytal pouze dvacet minut za extraligový Mountfield. Tomu se uzdravuje Patrik Rybár, v Hradci navíc stále působí Jakub Sedláček a na střídavé starty mu je k dispozici slávistický talent Dominik Frodl.

Soupiska VHK ROBE Vsetín

Brankáři: Jaroslav Pavelka, Luboš Horčička, Michal Šurý, Daniel Bechný.

Obránci: Tomáš Frolo, Filip Dundáček, Ondřej Holomek, Petr Šenkeřík, Daniel Krenželok, Michal Hryciow, Radim Ostrčil, Martin Janáček, Jakub Teper, Jiří Weintritt, Michal Žák.

Útočníci: Radim Hruška, Jaroslav Markovič, David Březina, Martin Podešva, René Kajaba, Radim Kucharczyk, Vojtěch Šilhavý, Lukáš Finsterle, Ondřej Slováček, Vít Jonák, Tomáš Vávra, Dominik Pokorný, Adam Hořanský, David Vítek, Jakub Vrána, Jiří Karafiát, Daniel Klímek, Radim Toman.

Foto: Vojtěch Cermánek, hclitomerice.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz