V NHL 19 se z venkovních kluzišť dostanete až mezi profíky

14. září 2018, 0:05

Redakce eSports.cz

V dalším ročníku populární sportovní série EA SPORTS™ NHL se hokej vrací ke svým kořenům pod širé nebe. Zahrajete si na venkovních kluzištích a v rámci nových i staronových režimů se vydáte na cestu z místního zamrzlého rybníka až mezi profesionály. Změříte síly s více než dvěma stovkami největších hokejových legend, včetně Wayna Gretzkého, o jejichž autentické ztvárnění se stará nejmodernější technologie Real Player Motion. RPM přináší výbušné bruslení s rychlou akcelerací a vylepšenými reakcemi ovládání. Díky novému koliznímu fyzikálnímu systému se můžete také těšit na větší a drsnější hity.

NHL 19 také představí World of CHEL, což je inovované herní centrum nových a staronových režimů k přizpůsobování vlastní postavy, sjednocených pod jeden systém odměn. Navrhnete si postavu a postupným hraním budete získávat další vybavení a přes 900 nových možností vlastních úprav vzhledu, včetně oblečení, jako jsou mikiny s kapucí, bundy, pletené zimní svetry a další. Budete tam moct vyjádřit svůj styl pomocí jedinečného vzhledu a uzpůsobit si hru prostřednictvím nových hráčských tříd a unikátních vlastností, díky nimž získáte naprostou svobodu v tom, jak budete vypadat a hrát.

I v letošní edici pak nebude chybět možnost hraní hokejové sezony za některý z celků české Extraligy, která je opět přítomna v kompletní licenci. V turnajovém režimu pak budete moct poměřit síly s českým národním týmem proti dalším reprezentačním celkům světa.

NHL 19 vyjde 14. září 2018 ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4 v kompletní české textové lokalizaci. Předobjednávkou NHL 19 Legend Edition nebo NHL 19 Ultimate Edition si odemknete plnou hru s třídenním předstihem již 11. září 2018. Buďte mezi prvními, kteří se vydají na cestu z místního zamrzlého rybníku až mezi profesionály. Možnost koupit NHL 19 za výhodnou cenu a další informace najdete na https://www.easports.com/cz/nhl.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz