Týden dopravy zdarma ve Fanshopu reprezentace právě startuje

11. června 2018, 10:58

hokej.cz

Celý nadcházející týden platí pro nákupy nad 399 korun ve Fanshopu české hokejové reprezentace doprava zdarma! Akce se vztahuje i na zboží ve speciální kategorii 1+1, tak tuto skvělou příležitost určitě nepromeškejte.

Od 10. do 16. června platí na webu fanshop.hokej.cz speciální akce – všechny objednávky v hodnotě nad 399 Kč obdržíte s dopravou zdarma. Zvlášť u zlevněného zboží či dárkových balíčků ale určitě neotálejte a využijte jedinečné příležitosti dopravit si svůj nákup až k vašim dveřím zcela zdarma.

Už při letošním mistrovství světa v Dánsku mohli fanoušci najít v nabídce Fanshopu speciální akční balíčky se slevou až 50 % či speciálními dárky a tato sekce pokračuje i v červnu. Najdete v ní třeba kšiltovky nebo šály v akci dvou produktů za cenu jednoho.

Pokud máte doma nějaké malé fanoušky českého hokeje, můžete jim pořídit také dětské tričko ve slevě, ke kterému dostanete jako dárek ještě jedno v červené barvě.

V dárkovém balíčku najdete také populární pánské mikiny a polo tričko nebo dámské tričko Czech Me. Podívejte se a určitě si vyberete.

Mezi novinkami teď najdete třeba novou kolekci s logem Síně slávy českého hokeje. Ta je aktuálně rozšířená o exkluzivní výstavu k NHL a české stopě v této soutěži, která určitě stojí za návštěvu. Na místě si přímo v kamenné prodejně můžete navíc vybrat i ze suvenýrů s tématikou klubů nejlepší hokejové soutěže na světě.

Pokud jste stále nenašli, co hledáte, široký výběr zlevněného zboží najdete také ve výprodeji. Ať už jde o značková trička Reebok či nejrůznější suvenýry jako hodinky, půllitr nebo přívěsky s logem národního týmu, v této nabídce si určitě vybere i ten nejnáročnější fanoušek. 

Nezapomeňte být u všech novinek a aktualit, které se v oficiálním fanshopu české reprezentace dějí. Přihlaste se k odběru newsletteru nebo sledujte oficiální facebookový a instagramový profil.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz