Startuje prodej lístků na MS 2019! První si koupil v 9:19 brankář Laco

Foto: Roman Kučera

19. září 2018, 8:05

Adam Bagar

Organizátoři příštího MS, které se uskuteční od 10. do 26. května 2019 v Bratislavě a Košicích, spouštějí prodej vstupenek. Ty můžete zakoupit už od dnešních 9:19.

„Fanoušci se k lístkům dostanou osobně v 79 kamenných prodejnách sítě Ticketportal nebo prostřednictvím internetu na webu 2019.iihfworlds.com a hockeyslovakia.sk,“ informuje v tiskové zprávě marketingový šéf MS v Bratislavě a Košicích Vladimír Janček.

Fanoušci rozhodli. Maskotem MS 2019 bude medvěd Macejko »

Vstupenky se budou prodávat ve třech fázích. „V té úvodní je v prodeji třicet procent lístků. Fanouškům doporučujeme, aby nečekali na únor, kdy se budou prodávat samostatné lístky na jednotlivé zápasy, a koupili si je co nejdřív,“ říká prezident SZLH Martin Kohút.

Úvodní fáze startuje právě dnes. První lístek na domácí světový šampionát si zakoupil v 9:19 v prodejně Ticketportal v bratislavském OC Central slovenský reprezentační brankář Ján Laco, kterého čeští příznivci velmi dobře znají z působení v Chomutově a Spartě Praha.

Foto: Ján Súkup, 2019.iihfworlds.com

V rámci cenové politiky zohlednil organizační výbor MS mimo jiné i atraktivitu jednotlivých soupeřů, vstupenky se prodávají ve dvou cenových kategoriích a v prodeji bude hned několik druhů balíčků včetně „Follow Your Team“, který se týká zápasů vybraného týmu.

„Prvořadým kritériem pro nás bylo nastavení cen přijatelných pro široké vrstvy fanoušků. Snažili jsme se nepřekročit cenovou hladinu, kterou nastavilo sousední Česko při organizaci světového šampionátu v roce 2015,“ říká na závěr k cenám lístků Martin Kohút.

INFORMACE O VSTUPENKÁCH (včetně cen)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz