Šoumen Konrád opět v akci! Nasadil paruku a zahrál si na rockera

Foto: Alena Zapletalová, hc-olomouc.cz

3. března 2018, 11:50

David Jahoda

Když se zdá, že lepší show brankář Olomouce Branislav Konrád už udělat nemůže, přijde s další originalitou. Studnice jeho nápadů jakoby byla bezedná. Poté, co se svými spoluhráči brilantně zvládl poslední domácí zápas v základní části, v němž Mora přejela Kometu Brno výsledkem 7:2, proměnil se v rockera a vyprodanou olomouckou plecharénu potěšil impulzivním „kytarovým sólem“.

Jako obvykle po vyhraném utkání znělo olomouckým zimákem: „Bráááňo Konrád, Bráááňo Konrád“. Když totiž Kohouti před svými fanoušky uspějí, je pravidlem, že jejich brankářská jednička pokaždé vytáhne z rukávu zábavný kousek. 

Po utkání s Kometou Brno nejprve odjel ke střídačce, následně se vrátil pod kotel olomouckých příznivců. V lapačce držel podivnou věc. Až ji po pár vteřinách začal nandávat na hlavu, všichni poznali, že jde o blonďatou paruku. Následně si Konrád vyžádal do reproduktorů hudbu. Když se najednou ozvaly tóny zběsilé písničky American Idiot od americké skupiny Green Day, začal slovenský gólman řezat do kytary. Pardon... do hokejky.

„Paruku měli kluci v šatně. Když jsem ji viděl, napadlo mě, že bych si mohl po zápase zahrát na kytaru,“ sdělil Konrád novinářům, jak se zrodil další originální nápad jeho „děkovačky“. Je mu žánr hudby, kterou na ledě předvedl, blízký? „Je mi to jedno. Mám rád všechno, co je dobré,“ usmál se.

Chvíli před Konrádovým vystoupením předvedl v zápase dvougólový Jan Knotek taneční kreaci ve stylu krále popu Michaela Jacksona a jeho proslulé „měsíční chůze“.

>> Sparta je v play off, Piráti s Bruslaři smutní. Mora zničila Brno

Na Hanácích byla vidět velká pohoda jak v zápase, tak po něm. Už před střetem s Kometou si totiž zajistili minimálně postup do předkola, páteční výhrou si udrželi naději dokonce na přímé proklouznutí do čtvrtfinále. 

Konrád a spol. doufají, že tohle nebyla letošní poslední třaskavá párty.

Sestřih utkání HC Olomouc – HC Kometa Brno 7:2

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz