Režim HUT v NHL™ 18

7. září 2017, 0:05

Redakce eSports.cz

EA SPORTS NHL™ 18, která vychází už 15. září, zahrnuje jako už tradičně také svůj nejpopulárnější herní režim Hockey Ultimate Team neboli HUT. Co to vlastně HUT je a jaké novinky v něm letos vývojáři připravili?

EA SPORTS™ HOCKEY ULTIMATE TEAM

Hockey Ultimate Team™ (HUT) je jedním z herních módů NHL™ 18, v němž si můžete vytvořit vysněný tým a soupeřit s ostatními hráči z celého světa on-line nebo hrát proti umělé inteligenci off-line. Troufalé kličky, zdrcující hity a nádherné góly ze strany největších hvězd minulosti i současnosti. Postavte si tým, hrajte vlastním stylem, kombinujte hráčské, týmové a trenérské synergie s jediným cílem: porazit stylově své protivníky. V Hockey Ultimate Teamu na vás vždycky čeká nějaký soupeř, s nímž můžete poměřit síly.

Podrobnější informace naleznete ve specializovaném článku, který rozebírá klíčové prvky režimu.

VÝZVY HUT

Ve výzvách Hockey Ultimate Teamu (HUT) prověříte své dovednosti na maximum. Každá výzva nabídne unikátní úkoly, a pokud se vám je podaří splnit, čekají vás odměny. Výzvy HUT můžete plnit sami, nebo kooperativně s kamarádem. Výzvy budou aktualizovány o dynamický obsah a nové odměny, takže jde o perfektní způsob, jak mít přehled o aktuálním hokejovém dění a ještě si vylepšit tým.

Zblízka rozebírá Výzvy HUT následující článek na oficiálních stránkách série EA SPORTS NHL.

SOUTĚŽNÍ SEZONY

V NHL™ 18 se opětovně objeví soutěžní sezóny režimu Hockey Ultimate Team™. Hráči v nich soupeří v kalendářním formátu o herní odměny. V každé soutěžní sezóně HUT, která má navíc jedinečné téma, se utkáte jeden na jednoho s nejlepšími hráči HUT.

Jednotlivé soutěžní sezóny HUT sestávají z několika kol. Odehráním stanoveného minimálního počtu zápasů získáte body pro dané kolo, které určí vaše postavení v žebříčcích. V hraní můžete pokračovat a získat tak další body, které vás posunou v daném kole výše! Na konci každého kola získáte odměnu, stejně jako sezónní body, které se započítají do vašeho celkového skóre.

Umístěte se v každém kole co nejvýše, abyste nashromáždili co nejvíce sezónních bodů, za něž vás na konci sezóny odměníme o to hodnotnější cenou!

S dalšími módy a herními variantami HUT se můžete seznámit v tomto přehledu.

Další podrobné informace o NHL 18 najdete na www.easports.com/cz/nhl/features. Můžete se také stát insidery série EA SPORTS NHL, aby vám neušly žádné novinky, videa a exkluzivní obsah k NHL 17 (plus aktuální informace o produktech, událostech a akcích společnosti EA). Hru si už teď můžete předobjednat.

Speciální nabídka – hru si teď můžete předobjednat v e-shopu Herní-Svět:

1. Doručení NHL 18 již v den vydání!
2. Možnost zakoupení ovladače ke konzoli za zvýhodněnou cenu!
3. Pro prvních 300 objednávek dárek s hokejovou tématikou - promo taštičky od Bilých Tygrů Liberec!

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz