Plzeň střídá Piráty v čele, Sparta přejela Tygry 7:1! Dynamo zkolabovalo

Foto: Denisa Doudová, hcsparta.cz

29. září 2017, 19:36

Martin Voltr

Tipsport extraliga má nového lídra! Ve šlágru kola vyhráli hokejisté Plzně v Chomutově 4:1, Piráti tak letos poprvé nebodovali a indiálni je vystřídali na čele tabulky. Druhý Třinec překvapivě padl s Olomoucí v nájezdech, Sparta zostudila Liberec debaklem 7:1. Obhájce titulu z Komety fantasticky otočil bitvu v Pardubicích, vítězství slaví také Mladá Boleslav, Jihlava a Zlín.

Mora jako první vykradla Třinec, bere dva body

Vůbec největším favoritem pátečního kola byl Třinec, který proti Olomouci hájil stoprocentní bilanci na domácím ledě. Ovšem Mora pod Javorovým bojovala skvěle a odměnou jí byly dva body! V první třetině dvakrát skóroval domácí obránce Roth, za hosty našli odpověď Eberle se Sundherem. Pak šli Hanáci dokonce ve vlastním oslabení po pětiminutovém faulu Strapáče do vedení, ale Třinec ještě v pokračující výhodě srovnal. Nájezdy mu však vůbec nevyšly. Za hosty mířili přesně Sundher, Burian a Ostřížek, zatímco výtečného Konráda nikdo nepřekonal a Mora získala hodně cenný skalp druhého týmu tabulky.

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Chtěli jsme vstoupit do zápasu trochu jinak, ale věděli jsme, jak nepříjemný hokej Olomouc hraje. Nedá nic zadarmo, neustále vás tlačí někam do rohu. Tušili jsme, že to bude hodně náročné hlavně po fyzické stránce. Mrzí nás především špatná produktivita v přesilovkách, kdy jsme jednou dokonce inkasovali. Takové zbytečné chyby bohužel rozhodují zápasy.“

Zdeněk Moták (asistent trenéra Olomouce): „Z naší strany to byl podařený zápas. Hráli jsme bojovně, podali jsme poctivý výkon. Do první části jsme vstoupili nějak ustrašeně, ale rozhodující vliv měla druhá třetina, kdy jsme neinkasovali v oslabení, protože Třinec má přesilovky smrtící. Připravili jsme tým na drtivou sílu soupeře a podařilo se nám to ubránit. Trochu nám vázla disciplína, ale zabojovali jsme. Jsme velmi rádi, že se nám v Třinci povedlo urvat dva body, a chlapcům děkuji za výborný výkon.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC OLOMOUC 3:4 po nájezdech (2:1, 0:1, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Roth (Dravecký, Svačina), 13. Roth (Linhart, Cienciala), 48. Martin Růžička (Marcinko, Roth) – 12. Eberle (J. Galvas), 24. Sundher (L. Galvas, J. Galvas), 47. Laš (Vyrůbalík, J. Knotek), rozh. nájezd Sundher.
Rozhodčí: Kika, Kalina – Tošenovjan, Rampír.
Vyloučení: 5:7, navíc Strapáč (Olomouc) 5 minut a do konce utkání.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 30:19.
Diváci: 4 279.
Nejlepší hráči: Vladimír Roth – Marek Laš.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Adámek, Krajíček, Roth, Linhart, D. Musil, M. Doudera – Martin Růžička, Marcinko, Rákos – Irgl, Polanský, Adamský – Dravecký, Marosz, Svačina – Hrňa, Cienciala, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa a Zadina.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek, J. Galvas, L. Galvas – Sundher, J. Knotek, Laš – Eberle, R. Vlach, Burian – Skladaný, Herman, Holec – Ostřížek, Mráz, Strapáč. Trenéři: Venera a Tomajko.

Posila úřadovala, Boleslav vynulovala Vervu

Přišel, viděl, rozhodl. Sotva se Petr Holík vrátil z Kontinentální ligy do Česka, hned se tučně podepsal pod vítězství Mladé Boleslavi nad Litvínovem! Bruslařům na domácí půdě naprosto stačila první třetina, kterou dvěma body orámoval právě Holík. Hned ve třetí minutě připravil přesilovkový gól Klepišovi, naopak tři minuty před sirénou už z pravého kruhu mířil přesně sám. Víc branek už nepadlo – Brandon Maxwell pochytal hokejistům Vervy všech 26 střel, proto dál pokračuje nulová bilance Litvínova na venkovních kluzištích.

Patrik Augusta (trenér Mladé Boleslavi): „Povedl se nám začátek utkání i první třetina, v níž jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Od druhé třetiny nám soupeř nedaroval ani metr ledu, my s tím měli trošku problémy. Hráči Litvínova nás dostali pod tlak a vytvořili si příležitosti, které naštěstí pochytal výborný Maxwell. Myslím, že třetí třetinu jsme zvládli dobře. Hráli jsme tak, jak se má hrát, když chránite vedení.“

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „Do zápasu jsme vstoupili špatně. Brzké vyloučení, soupeř nás hned potrestal v přesilovce. Od té chvíle mi náš výkon připadal ustrašený. Chyběl tomu pohyb, soupeř byl lepší. Vyplynul z toho druhý gól. Nicméně od druhé třetiny jsme se dali trochu do kupy. Byli jsme živější a vytvořili si pár situací, které jsme za trochu příznivější konstelace možná mohli proměnit. Ale jsme neproduktivní, což se projevilo i ve třetí třetině, kdy si Boleslav výsledek trošičku hlídala. Domácí hráli víc zezadu a my je nebyli schopni překonat nějakým šťastným gólem. Bohužel jsme bez bodu, budeme makat dál.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VERVA LITVÍNOV 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Klepiš (P. Holík, Stříteský), 18. P. Holík (P. Musil, Lenc).
Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Kajínek, Zavřel
Vyloučení: 5:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 27:26.
Diváci: 3 621.
Nejlepší hráči: Petr Holík – Ondřej Jurčík.
BK Mladá Boleslav: Maxwell – Eminger, Hanzlík, J. Říha, Němeček, Stříteský, Hrdinka, Knot – Lenc, P. Holík, P. Musil – Valský, T. Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Klepiš – Martin Procházka, Najman, Pacovský. Trenéři: Augusta, Ujčík a Žabka.
HC VERVA Litvínov: Petrásek – Sörvik, Baránek, Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Sklenička – Jánský, Nejezchleb, F. Lukeš – Matoušek, M. Hanzl, Černý – Jurčík, Válek, Trávníček – M. Hořava, Jícha, J. Doležal. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Dukla v euforickém finiši skolila Vítkovice

Jedenáctkrát v řadě už Vítkovice vyhrály nad Jihlavou, ale teď jejich skvostná série končí. Dukla totiž před vlastními diváky předvedla další obrat a zapsala druhé tříbodové vítězství v extralize! Na Hlinkův gól, který kvůli ofsajdu neměl platit, Ridera v závěru druhé třetiny odpověděla obratem a díky dvěma trefám kapitána Olesze vedla. Ovšem Jihlava předvedla strhující třetí třetinu: Jakmile Skořepa srovnal, hostům pro změnu nebyl uznán Květoňův gól pro postavení v brankovišti. V čase 57:50 tak rozdílovou trefu zařídil Seman a pojistku do prázdné přidal Hubáček.

František Zeman (asistent trenéra Jihlavy): „Celý týden jsme se na toto utkání připravovali a nečekali jsme nic jiného než tři body, což jsme splnili. Do utkání jsme vstoupili fantasticky, ale bohužel jsme se neprosadili. Druhé třetiny nám dělají delší dobu problémy, Vítkovice toho využily a vyhrály ji 2:1. Hráči měli před třetí třetinou velké odhodlání a ukázali svou sílu. Po právu se nám povedlo zápas otočit a nechat tři body doma. Otočili jsme další zápas ve poslední části, což ukazuje, že tým je na tom psychicky i fyzicky dobře.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Soupeř nás v průběhu utkání moc nepřekvapil. Hráče jsme připravovali na tento styl hry. Celoplošná hra Dukly nám dělala v první třetině problémy, ve druhé části jsme zrychlili hru, začali posouvat kotouče a více času jsme trávili v útočném pásmu. Ve třetí třetině se ukázala mentalita Dukly, která si vytvářela šance. Za výkon z této části jsme si body nezasloužili. Samozřejmě, byly tam taktické i individuální chyby, což zapříčinilo, že jsme dostali gól těsně před koncem.“

HC DUKLA JIHLAVA – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:2 (0:0, 1:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 25. M. Hlinka, 48. J. Skořepa (Suchánek), 58. F. Seman (Žálčík, de la Rose), 60. R. Hubáček (Jiránek) – 37. Olesz (Š. Stránský), 40. Olesz (D. Květoň, Trška).
Rozhodčí: Pražák, Souček – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 0:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 38:25.
Diváci: 3 944.
Nejlepší hráči: Josef Skořepa – Rostislav Olesz.
HC Dukla Jihlava: Škarek – de la Rose, Suchánek, Šidlík, Půža, Bryhnisveen, Ulrych, Váňa – Macík, J. Skořepa, Jiránek – T. Kubalík, Čachotský, Rys – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Protasenja, R. Hubáček, Seman. Trenéři: Vlk a Zeman.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – Szturc, Š. Stránský, Kucsera – P. Zdráhal, Kolouch, Kurovský. Trenéři: Petr, Trnka a Vůjtek.

Piráti poprvé za nula, Plzeň vede extraligu

Dva týmy se skvělou formou se utkaly pod Krušnými horami. Chomutov, který dosud v každém utkání bodoval, hájil první příčku tabulky proti Plzni, jež letos nadělila už dvě desítky a platila za nejofenzivnější tým soutěže. Dlouho to vypadalo lépe pro domácí, kteří vedli díky Růžičkovi téměř do půlky utkání. Jenže pak se letos podeváté trefil Dominik Kubalík a s domácími už se to vezlo. Povedený obrat indiánů režíroval dvoubrankový Tomáš Mertl, další gól přidal Stach a Plzeň ve šlágru kola vyhrála 4:1. Rovněž zaváhání Třince jí pomohlo do samotného čela tabulky!

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Přivítali jsme velmi dobrého soupeře. Začátek utkání nám dělal velké problémy, soupeř hodně bruslil a byl aktivní, jen díky Jánkovi Lacovi jsme neprohrávali. Oklepali jsme se a dali gól na 1:0, po čemž se hra srovnala. Klíčový moment byl, že Vojta Tomeček neproměnil nájezd. Kdybychom odskočili do dvoubrankového vedení, utkání by vypadalo jinak. Plzeň si následně vytvářela šance a dala nám lekci v zakončení. Soupeři musím pogratulovat, protože hrál výborně.“

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Do utkání jsme výborně vstoupili. I přes obdržený gól jsme byli v celém zápase lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Snažíme se hrát aktivně a v pohybu. Pokud budeme dnešní výkon opakovat, v každém zápase máme šanci na body.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC ŠKODA PLZEŇ 1:4 (1:0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 12. V. Růžička (V. Tomeček, Poletín) – 29. D. Kubalík, 39. Mertl (Čerešňák, Kindl), 51. Stach (Moravčík), 53. Mertl (Gulaš, Jones).
Rozhodčí: Hradil, Bejček – Zíka, Klouček
Vyloučení: 4:4, navíc Valach (Chomutov) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 33:28.
Diváci: 5 028.
Nejlepší hráči: Vojtěch Tomeček – Tomáš Mertl.
Piráti Chomutov: J. Laco – Flemming, Mrázek, Valach, Grman, Slovák, Szathmáry – Vondrka, Huml, Tomica – V. Tomeček, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Skokan, Poletín – Hlava, Chlouba. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Jones, Moravčík, P. Kadlec, D. Sklenička, Čerešňák, Pulpán – Gulaš, Mertl, Indrák – Kindl, Stach, D. Kubalík – Kratěna, Kracík, Schleiss – Straka, Preisinger, Kodýtek – Hollweg. Trenéři: Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák.

Hradec nezlomil prokletí zlínského ledu

Sedmkrát za sebou odjížděli hradečtí hokejisté ze Zlína s porážkou. Teď už to ale neplatí, teď už je to osmkrát. Defenzivní bitva nabídla v základní hrací době po gólu na každé straně – za hosty s uzdraveným brankářem Rybárem otevřel skóre zkraje druhé třetiny Červený, Mountfield tak vstřelil první gól utkání vůbec poprvé v sezoně. Dlouho se ale neradoval, v přesilovce bleskově odpověděl Matějíček. Východočeši promrhali výhodnou přesilovku v prodloužení a pak nezvládli nájezdy. Jako jediný se ve čtvrté sérii trefil Roberts Bukarts, což Beranům stačilo nejen k prodloužení úspěšné šňůry vzájemných zápasů, ale také ke třetí extraligové výhře v řadě.

Robert Svoboda (trenér Zlína): „První třetina byla z naší strany nervózní. Ve druhé části to začalo být zajímavější, mohli jsme využít ještě přesilovky, ale povedla se nám proměnit jenom jedna. Byl to bojovný zápas a pro nás jsou dva body velmi cenné.“

Pavel Hynek (asistent trenéra Hradce Králové): „Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale nedali jsme gól. Ve druhé třetině byli aktivnější domácí, byl to bojovný zápas. Myslím si, že bod pro oba týmy byl spravedlivý. Na obou stranách byli parádní gólmani, jenom nás trochu mrzí, že jsme v prodloužení neproměnili přesilovku.“

AUKRO BERANI ZLÍN – MOUNTFIELD HK 2:1 po nájezdech (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0)

Branky a nahrávky: 22. Matějíček (Honejsek, Freibergs), rozh. nájezd Roberts Bukarts – 21. Červený (Vopelka, Koukal)
Rozhodčí: Horák, Hejduk – Ganger, Hanzlík.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 22:35.
Diváci: 3 813.
Nejlepší hráči: Martin Matějíček – Bedřich Köhler.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Matějíček, Řezníček, Ferenc, Freibergs, Padrnos, Valenta, O. Horák – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Okál, Popelka, O. Veselý – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš – Rihards Bukarts, Fryšara, Illo. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
Mountfield HK: Rybár – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík. Graňák, Pláněk, Vydarený, Rosandič – Vopelka, Koukal, Červený – Jaroslav Bednář, Kukumberg, Cingel – Köhler, Dragoun, Šimánek – Jarůšek, Zigo, J. Dvořák. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.

Dynamu nestačil proti Kometě ani náskok 3:0!

Jak hodit desetibrankový výprask z Plzně za hlavu, ukazovaly Pardubice proti úřadujícímu mistrovi skvěle. V polovině utkání vedly nad Kometou 3:0, všechno vypadalo pro domácí růžově. Jenže pohodlný náskok jako by loňského účasníka baráže dokonale uspal, Kometa vystřihla fantastický obrat a nakonec získala všechny tři body! Na soupeře se dotáhla, ještě šest minut před koncem sice o gól prohrávala, pak ale Zohorna udeřil ve vlastním oslabení a tři minuty před koncem rozhodl Mallet. Hromadná strkanice po závěrečné siréně už nemohla hostům vzít radost.

Pavel Marek (asistent trenéra Pardubic): „Utkání jsme měli rozehrané výborně, chtěli jsme tři body urvat za každou cenu, ale výpadky v koncentraci nás stály zápas.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „První třetina byla z naší strany taková vlažná, ale soupeř také nehrál moc aktivně, takže to vypadalo na 0:0, ale bohužel jsme dostali gól v závěru první třetiny. Kdy jsme nehráli dobře, to bylo třináct minut druhé třetiny. Soupeř se dostal do tlaku a šel do tříbrankového vedení. Tam jsme byli hodně pozadu, ale zvedli jsme se a posledních šest minut jsme se nastartovali, dali na 3:2 a měli další šanci. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že to otočíme, ale nastala tam komplikace, když se Pardubice po protiútoku dostaly do dvoubrankového vedení. Nakonec jsme v závěru využili takového pardubického rozpoložení a ten zápas jsme otočili, ale byla tam spousta chyb a jsme rádi hlavně za tři body.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC KOMETA BRNO 4:5 (1:0, 2:2, 1:3)

Branky a nahrávky: 20. Vondráček (Tomášek), 26. Treille (Tomášek), 30. Quenneville (P. Sýkora, Rolinek), 42. J. Sýkora (Rolinek, Bojko) – 32. Haščák (T. Svoboda, O. Němec), 37. T. Svoboda (Zaťovič, M. Erat), 46. Zaťovič (M. Erat), 55. H. Zohorna, 58. Mallet (Nahodil, Malec).
Rozhodčí: Šír, Sýkora – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 4:5, navíc Kacetl (Pardubice) 10 minut.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 30:31.
Diváci: 7 755.
Nejlepší hráči: Tomáš Vondráček – Tomáš Svoboda.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Cardwell, Wishart, Hunkes, Trončinský, Mojžíš, Čáslava, Ščotka – Vondráček, Tomášek, Treille – J. Sýkora, Bojko, Rolinek – P. Sýkora, Poulíček, Perret – Quenneville, Dušek, M. Kaut. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
HC Kometa Brno: Čiliak – O. Němec, Barinka, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec – M. Erat, J. Hruška, Zaťovič – Haščák, V. Němec, T. Svoboda – Vincour, L. Čermák, Dočekal – H. Zohorna, Nahodil, Mallet. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Haken.

Sparta rozebrala trápící se Liberec

Liberec se v letošní sezoně dál hledá. Doma mu to ještě jde, ze čtyř zápasů prohrál jediný, zato venku se neskutečně trápí. Snad všechny černé můry se mu vyplnily na Spartě, kde inkasoval sedmičku! Pražané vykročili za jasným vítězstvím už třemi góly v první třetině, pak se do branky Tygrů postavil extraligový debutant Aleš Stezka, ale to hostům ani trochu nepomohlo. Ve druhé části inkasovali znovu třikrát, až za stavu 7:0 díky sérii přesilovek a trefě Ordoše korigovali ostudné skóre. Vysoký sparťanský triumf podepsalo sedm různých střelců.

Jaroslav Nedvěd (trenér Sparty Praha): „Předchozí dva zápasy v Hradci Králové a v Brně jsme sehráli velmi dobře, chtěli jsme na to navázat. Na Kometě jsme sice prohráli, ale podali jsme dobrý výkon. Trošku jsme změnili pár věcí a začíná nám to fungovat. Jsem strašně rád za kluky, že po takové dvouměsíční předehře to z nich konečně začalo lítat ven a měli z hokeje radost. Všichni, včetně diváků, si zápas naplno užili. Ale slavit budeme jen do půlnoci. Do Olomouce pojedeme s tím, abychom na tento výkon navázali a nebylo to jako svatba, pohřeb.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Myslím, že výsledek je pro nás krutý. Po zbytečném faulu jsme inkasovali první gól a z toho stavu 0:1 se nám od začátku sezony nedaří zvednout. Sparta pak přidala další branky, dala tři góly v přesilovkách, byla maximálně efektivní a hrála po zbytek zápasu s velkým přehledem. Ale nesložili jsme zbraně a myslím, že jsme zlobili také za toho nepříznivého, až trapného stavu. Jsem rád, že jsme aspoň vstřelili branku, což pro nás může být odraz do domácího střetnutí s Pardubicemi. Bohužel se nám zatím nedaří klíčovými hráči podpořit mladíky a nezkušené hráče. Ofenzivní lídři netáhnou tým tak, jak by měli. Všechna utkání navíc začínáme inkasovaným gólem, což nás sráží dolů.“

HC SPARTA PRAHA – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 7:1 (3:0, 3:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 13. Pech (Kalina, Forman), 17. Smejkal (Nedomlel, Pech), 20. Reichenberg, 29. Říčka (Reichenberg), 31. Kudrna (T. Pavelka), 34. Černoch (Uher), 43. Forman (Pech, Kalina) – 55. Ordoš (Pyrochta, Jašek).
Rozhodčí: Pešina, Hribik – Frodl, Špůr
Vyloučení: 7:5, navíc Nedomlel (Sparta) 10 minut.
Využití: 3:1.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 44:33.
Diváci: 8 032.
Nejlepší hráči: Lukáš Pech – Jan Ordoš.  
HC Sparta Praha: Aittokallio – Tomáš Dvořák, T. Pavelka, Zámorský, Nedomlel, Kalina, Mikuš – Forman, Reichenberg, Říčka – Klimek, P. Vrána, J. Hlinka – Smejkal, Pech, Kumstát – Kudrna, Černoch, Uher. Trenéři: Kalous a Nedvěd.
Bílí Tygři Liberec: Will (21. Stezka) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Jánošík, Kolmann, Derner, Havlín – Bakoš, Bulíř, Jašek – Lakatoš, P. Jelínek, L. Krenželok – J. Stránský, Vantuch, Ordoš – Hrabík, D. Špaček, A. Dlouhý. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Tabulka Tipsport extraligy po 8. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 8 5 1 1 1 41:18 18
2. HC Kometa Brno 8 5 1 1 1 28:19 18
3 HC Oceláři Třinec 8 5 0 2 1 28:19 17
4. Piráti Chomutov 8 4 2 1 1 23:16 17
5. HC VÍTKOVICE RIDERA 8 3 2 1 2 24:17 14
6. HC Sparta Praha 7 4 0 0 3 22:20 12
7. BK Mladá Boleslav 8 3 0 3 2 18:19 12
8. HC Dukla Jihlava 8 2 1 1 4 24:28 9
9. Aukro Berani Zlín 8 1 3 0 4 15:19 9
10. Mountfield HK 8 2 1 1 4 15:20 9
11. HC Olomouc 8 2 1 1 4 18:28 9
12. Bílí Tygři Liberec 8 3 0 0 5 13:24 9
13. HC VERVA Litvínov 7 2 0 0 5 9:18 6
14. HC Dynamo Pardubice 8 2 0 0 6 22:35 6

Další program Tipsport extraligy

Neděle 1. října – 9. kolo:
17:00 HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav
17:00 HC Olomouc – HC Sparta Praha
17:00 Aukro Berani Zlín – HC Oceláři Třinec
17:30 HC Škoda Plzeň – HC Dukla Jihlava
17:30 HC VERVA Litvínov – Piráti Chomutov
17:40 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice (ČT sport)

Úterý 3. října – předehrávka 14. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice

Pátek 6. října – 10. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha
17:20 BK Mladá Boleslav – Aukro Berani Zlín (ČT sport)
17:30 Piráti Chomutov – Mountfield HK
17:30 HC Dukla Jihlava – HC VERVA Litvínov
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Škoda Plzeň
18:00 HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz