<

Oceláři ukončili spor s Kleslou. Soud nebude, obránce je volný

Foto: Marian Ježowicz, hcocelari.cz

20. června 2017, 8:25

Adam Bagar

Vleklý spor mezi třineckými Oceláři a jejich bývalým kapitánem Rostislavem Kleslou končí. Slezský klub v pondělí večer vydal prohlášení, v němž oznámil, že obě strany vyřešily veškeré otázky, na kterých se dosud nedokázaly shodnout. K soudu se nepůjde, bývalý hráč NHL je volný.

Zkušený obránce přišel do Třince před třemi lety ze zámoří, s Oceláři tehdy podepsal šestiletý kontrakt a zdálo se, že má zajištěnu práci až do roku 2020. Jenže po stříbrné sezoně 2014-15 se Slezané v dalším ročníku trápili a špatné výsledky odnesl právě Rostislav Klesla.

Třinecký kapitán byl nečekaně vyřazen z kádru, ačkoli měl stále platnou smlouvu. S postupem třineckého vedení pochopitelně nesouhlasil. Vznikl spor, který ne a ne skončit. Obě strany se nedovedly dohodnout, Klesla dokonce hrozil civilním soudem. Ale ten nebude.

"Obsah dohody je důvěrný a obě strany se nebudou na toto téma dál jakkoli vyjadřovat."

Klesla se s Třincem konečně domluvil na ukončení spolupráce a stal se volným hráčem. "Spory mezi klubem HC Oceláři Třinec a Rostislavem Kleslou jsou minulostí, obě strany už definitivně vyřešily veškeré otázky, ve kterých se dřív názorově rozcházely," sdělují Oceláři.

"Vzájemná dohoda, na jejímž vzniku se podílely obě strany, definitivně řeší všechny sporné záležitosti a ukončuje také veškeré vztahy mezi třineckým klubem a hráčem. S okamžitou účinností jsou zastaveny také právní kroky všeho druhu," píše se v tiskovém prohlášení.

Jak a za jakých podmínek se obě strany dohodly? To nechtějí blíž specifikovat. "Obsah dohody je důvěrný a obě strany se už nebudou na toto téma dál jakkoli vyjadřovat," zdůrazňují v Třinci. Bývalý bek Columbusu či Phoenixu je každopádně volný, kam budou směřovat jeho další kroky?

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz