Oceláři ovládli derby, Plzeň ukázala obrat. Slaví Kometa i Sparta

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

26. ledna 2018, 19:47

Jan Šimek

Páteční 43. kolo Tipsport extraligy odstartovalo v Ostravě tradičním a třaskavým derby mezi Vítkovicemi a Třincem, které lépe zvládli Oceláři. Na vítkovickém ledě zvítězili 4:1. Stejným výsledkem skončilo utkání v Litvínově, kde bez potíží zvítězila pražská Sparta. Chemici padli podesáté v řadě. Lídr z Plzně doma obrátil zápas s Mountfieldem a Jihlava zdolala Chomutov. Kometa si poradila se Zlínem, Pardubice přetlačily Mladou Boleslav a Bílí Tygři zdolali Olomouc.

Derby ovládli Oceláři a poskočili na třetí místo

Dějištěm čtvrtého derby, které z pohledu tabulky znamenalo souboj mezi třetími Vítkovicemi a čtvrtými Oceláři, byla Ostrava. Hosté začali výtečně a po necelých třech minutách vedli po trefě Rákose. Třinci vyšel i závěr úvodní třetiny, Petružálek totiž 43 sekund před jejím koncem zařídil svému celku dvougólový náskok. Když pak na startu druhé třetiny zvýšil na 3:0 Ondřej Kovařčík, utkání se zdálo být rozhodnuté. Hra se ovšem oproti prvnímu dějství srovnala a domácí bek Baranka v přesilovce snížil. Víc ale domácí nestihli, naopak Ondřej Kovařčík svou druhou trefou pojistil třinecké vítězství.

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „O vývoji rozhodla první třetina, do zápasu jsme vstoupili trestuhodně a Třinec tam dominoval. S takovým soupeřem prohrávat 0:2 není dobré, ale další dvě části už byly z naší strany solidní. Když jsme potom ve třetím dějství dostali soupeře pod tlak, tak jsme udělali individuální chybu na útočné modré čáře a z trestného střílení jsme inkasovali počtvrté. Pak už bylo hodně těžké něco s výsledkem udělat. Chtěl bych poděkovat divákům, že vytvořili derby úžasnou kulisu.“

Marek Zadina (asistent trenéra Ocelářů): „Myslím, že jsme odehráli jedno z nejlepších utkání v sezoně. Začali jsme výborně, měli skvělý pohyb a vytvořili si spoustu šancí. Škoda, že jsme v první třetině nedali ještě víc gólů, ale s tak těžký soupeřem jsme byli rádi i za vedení 2:0. Druhá třetina byla vyrovnaná, hrála se nahoru dolů, oba gólmani chytali výborně. Ve třetí části jsme se dostali pod tlak, ale reagovali jsme na něj oddechovým časem a uklidnili tak hráče. Chtěl bych jim poděkovat za výkon, zaslouženě jsme zvítězili. Pro plný stadion to byl dobrý hokej.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC OCELÁŘI TŘINEC 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 27. Baranka (Tybor) – 3. Rákos (Petružálek, Linhart), 20. Petružálek (Rákos, M. Doudera), 25. O. Kovařčík (Hrňa), 48. O. Kovařčík.
Rozhodčí: Staňo, Štefík – Tošenovjan, Výleta.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 38:38.
Diváci: 10 004 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Ivan Baranka – Daniel Rákos.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Klok, Sloboda, Hrbas, Baranka, D. Krenželok, Trška – Olesz, Lev, Dej – Szturc, O. Roman, Tybor – Kucsera, Kolouch, P. Zdráhal – Kurovský, Hudeček, Š. Stránský. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Krajíček, M. Doudera, Linhart, Adámek, L. Kovář, D. Musil – Chmielewski, Rákos, Petružálek – Dravecký, R. Vlach, Martin Růžička – Adamský, Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa. Trenéři: Varaďa a Zadina.

Litvínov padl podesáté v řadě, nestačil na Spartu

Litvínov sice udělal změny na trenérském poli, ale ty zatím kýžený efekt nepřinesly. Chemici klesli na dno tabulky, ze kterého jim mají pomoct nové tváře – útočníci Juraj Mikúš s Markem Růžičkou a obránce Jakub Čutta. Všichni tři naskočili do hry v duelu se Spartou, na jejíž střídačce se pro změnu objevil Radim Rulík, ještě na začátku ledna kouč Litvínova. Sparta začala skvěle. V oslabení se trefil Uher, druhý gól přidal Kumstát a na začátku třetí třetiny zvýšil Buchtele na 3:0. V úvodu třetího dějství se v početní výhodě trefil litvínovský novic Mikúš, ale poslední slovo měl Forman, který zblízka prostřelil Kantora a bylo hotovo. Verva padla v desátém utkání za sebou.

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „Do první třetiny jsme měli špatný vstup, protože v přesilovce jsme dostali gól, takže jsme si na sebe v této situaci sami vytvořili psychický tlak. Nastoupilo za nás spoustu nových hráčů a postupně si to sedalo. Ve druhé části jsme z prvního protiútoku dostali gól na 0:3. Situace pro nás byla špatná, ale pak jsme dali branku na 1:3. Třetí třetina už byla klidnější. Výkon měl stoupající tendenci a doufejme, že to tak bude pokračovat dál.“

Radim Rulík (asistent trenéra Sparty): „Pro nás bylo důležité, že jsme v zápase vedli. Dobře jsme zahráli brejkovou situaci v oslabení a dali jsme první gól. První třetinu jsme odehráli dobře, vyhráli jsme ji 2:0, což pro nás bylo klíčové. Pak Litvínov přidal, a když dal gól na 1:3, bylo důležité, že jsme ubránili oslabení. Kdyby přidali druhou branku, mohl se zápas hodně zdramatizovat. Jsem rád, že jsme tohle bojovné utkání zvládli.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC SPARTA PRAHA 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 42. J. Mikúš (M. Hanzl) – 2. Uher, 13. Kumstát (J. Hlinka), 22. Buchtele (P. Vrána, Jarůšek), 59. Forman (Z. Michálek, Ďaloga).
Rozhodčí: Pražák, Bulanov – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 1:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 22:35.
Diváci: 4 748.
Nejlepší hráči: Juraj Mikúš – Dominik Uher.
HC VERVA Litvínov: Kantor – Iberer, Šesták, L. Doudera, Gula, Baránek, Čutta – F. Lukeš, V. Hübl, Gerhát – Marek Růžička, J. Mikúš, Kůs – Trávníček, Válek, Jurčík – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – M. Hanzl. Trenéři: Šlégr, Stránský, Weissmann a Skuhrovec.
HC Sparta Praha: Aittokallio – Z. Michálek, Ďaloga, Kalina, Mikuš, T. Pavelka, Švrček – Forman, Pech, Klimek – Jarůšek, P. Vrána, Buchtele – Kudrna, Černoch, Říčka – Uher, J. Hlinka, Kumstát. Trenéři: Výborný, Nedvěd, Janeček a Rulík.

Plzeň ve šlágru přetlačila Hradec, rozhodl Indrák

Druhým šlágrem pátečního kola byla bitva lídra Tipsport extraligy z Plzně, který doma vyzval hokejisty druhého Hradce Králové. Mountfield na západě Čech dvakrát vedl po trefách Bednáře s Bergerem, Kantner a po něm i Gulaš ale vždy rychle odpověděli, a pak to přišlo. V úvodu druhé dvacetiminutovky se poprvé do vedení dostali indiáni, když v přesilovce přesně pálil Indrák – 3:2. Jeho branka se nakonec ukázala jako vítězná, Hradečtí totiž srovnat nedokázali, a na vedoucí Plzeň tak ztrácí už 11 bodů.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Hradec začal lépe, vyšel mu vstup do zápasu. Od druhé třetiny už ale byl vyrovnaný duel, rozhodovaly přesilovky. My jsme využili dvě a ubránili jsme velmi silnou hradeckou přesilovku, což bylo rozhodující. Byla by škoda nechat si ujít první místo po základní části, ale samozřejmě může přijít série proher, i když si to nikdo z nás nepřeje.“

Tomáš Martinec (asistent trenéra Hradce Králové): „Začalo se ve vysokém tempu, které sneslo nejpřísnější měřítka. Bylo to nahoru dolů, dali jsme úvodní branku, ale největší chybou bylo plzeňské vyrovnání v poslední minutě první třetiny. Rozhodly přesilovky, které Plzeň dvakrát využila, my naopak ani jednu. Druhá třetina nás stála spoustu sil a přes dobrou obranu Plzně už jsme utkání nedokázali zvrátit.“

HC ŠKODA PLZEŇ – MOUNTFIELD HK 3:2 (2:2, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Kantner (Mertl, Gulaš), 20. Gulaš (Kratěna, Moravčík), 26. Indrák (Kracík, Gulaš) – 4. J. Bednář (Džerinš, Graňák), 16. Berger (Dragoun).
Rozhodčí: Fraňo, Šír – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 26:32.
Diváci: 7 401.
Nejlepší hráči: Milan Gulaš – Oskars Cibulskis.
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – D. Sklenička, Jones, J. Kindl, Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák – Kantner, Mertl, Gulaš – Schleiss, Kratěna, Pour – Kracík, Indrák (A), T. Kubalík – D. Kindl, Hollweg, Kodýtek. Trenéři: Straka, Vlasák, Hanzlík, Čihák a Špaček.
Mountfield HK: J. Pavelka (26. Rybár) – Čáp, Cibulskis, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Gregorc. – J. Bednář, Džerinš, Cingel – Vopelka, Koukal, Červený – Köhler, Dragoun, Berger – R. Pavlík, Kukumberg, Zigo. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.

Dukla udeřila v přesilovce a přemohla Piráty

Předposlední Jihlava narazila na dvanáctý Chomutov, který začal lépe a po gólu Poletína v čase 3:49 na Vysočině vedl. Pak ale Valach vyfasoval trest na pět minut a do konce utkání a Dukla trestala. Nejprve dlouhou přesilovku využil Stříteský, po něm skóroval i Suchánek a svižný obrat byl na světě. Pouhých 70 sekund po začátku druhé části ovšem Koblasa srovnal a začínalo se od nuly. Další gól přišel na řadu až v 57. minutě, kdy Dostálek šikovnou tečí vrátil Jihlavě náskok. Ten už Dukla udržela i navzdory dramatickému závěru a po třech domácích prohrách zabrala. Na Piráty v tuto chvíli ztrácí rovných deset bodů.

František Zeman (asistent trenéra Jihlavy): „Uvědomovali jsme si důležitost utkání a podle toho k němu hráči přistoupili. Udělali jsme chyby, které soupeř potrestal. Šlo o první i druhý gól Chomutova. Vůle po vítězství ovšem byla na naší straně daleko větší, a proto zůstaly tři body doma. Jsem rád, že jsme je urvali.“

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „Věděli jsme, že Jihlava je doma velmi silná, ale říkali jsme si, že pokud chceme do desítky, musíme Duklu bezpodmínečně porazit. Začali jsme slušně, byli jsme na kotouči a dali krásnou branku. Všechno bohužel zhatil nešťastný zákrok Valacha. Hráli jsme pět minut v oslabení a dostali v něm dva góly. Domácí dostali vítr, dělali nám velké problémy a my jsme si s tím nevěděli rady. Podařilo se nám srovnat, ale další branku jsme bohužel nepřidali. Jihlava byla podle mě lepší. Víc chtěla, bojovala a zarputilou hrou získala výsledek na svou stranu.“

HC DUKLA JIHLAVA – PIRÁTI CHOMUTOV 3:2 (2:1, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 15. Stříteský (Čachotský, Dostálek), 16. Suchánek (Diviš, F. Seman), 57. Dostálek (Kajínek, Zeman) – 4. Poletín (Smejkal), 22. Koblasa (Knot).
Rozhodčí: Pešina, Lacina – Gebauer, Jindra.
Vyloučení: 5:4, navíc Valach (Chomutov) 5 minut a do konce utkání.
Využití: 2:0
Střely na branku: 32:17.
Diváci: 4 002.
Nejlepší hráči: Jakub Suchánek – Jiří Smejkal.
HC Dukla Jihlava: Kořenář – Suchánek, Kajínek, J. Zdráhal, de la Rose, D. Váňa, Stříteský, Půža – Dostálek, Zeman, Čachotský – Straka, Skořepa, Hamill – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš, R. Hubáček, F. Seman. Trenéři: Vlk a Zeman.
Piráti Chomutov: Š. Lukeš – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Huml, Skokan – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – A. Dlouhý, Šťovíček, J. Havel – Lauko. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.

Kometa po třech prohrách zabrala, přehrála Zlín

Brněnská Kometa se doma střetla se Zlínem s touhou přerušit sérii tří porážek v řadě. Za svým plánem vykročila správným směrem a díky zásahu Vondráčka po deseti minutách vedla. Pak Erat v přesilovce nabil Krejčíkovi a domácí šli do dvoubrankového trháku. V závěru druhé třetiny sice snížil Okál, ale Brňané svůj náskok přesto kontrolovali. V závěru navíc Ondřej Němec propálil Kašíka a bylo jasné, že tři body zůstanou pod Špilberkem. Kometa po třech prohrách v řadě slaví vítězství.

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety Brno): „Po výsledkově nepovedeném tripu jsme potřebovali vyhrát, což se nám povedlo. Mužstvu je potřeba poděkovat, ale vítězství se nerodilo lehce. Mrzí nás zejména první třetina, kdy jsme až na únik Veselého, byli jasně lepším mužstvem a vyhráli jsme 1:0. Potřebovali bychom víc odskočit. Měli jsme spoustu šancí, dali jsme tyčku. Ve druhé třetině se hra srovnala. Gól na 2:1 nebyl příjemný, ale ve třetí třetině rozhodla ubráněná oslabení. Třikrát jsme šli do čtyř a zvládli jsme to. Za tři body jsme hodně rádi.“

Robert Svoboda (trenér Zlína): „Myslím si, že jsme viděli perfektní zápas. Pro nás bohužel bez bodového zisku, ale musíme pochválit všechny hráče, jak k utkání přistoupili. Jeden gól je málo, v tomhle se nyní trápíme. Jinak si ale myslím, že jsme pro domácí dobrým soupeřem. Kometa potvrdila své ambice. Zápas se mohl vyvíjet trochu jinak, když ujel Ondra Veselý, ale nestalo se tak. Věříme, že když takové výkony podáme v dalších zápasech, dostaneme se tam, kam chceme.“

HC KOMETA BRNO – AUKRO BERANI ZLÍN 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 11. Vondráček (Mallet), 31. J. Krejčík (M. Erat, Zaťovič), 55. O. Němec (Hruška, J. Krejčík) – 38. Okál (Šťastný, Bukarts).
Rozhodčí: Úlehla, Kubičík – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 8:9, navíc Bukarts a Žižka (oba Zlín) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 39:28.
Diváci: 7 700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Jakub Krejčík – Zdeněk Okál.
HC Kometa Brno: Čiliak – J. Krejčík, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs – Zaťovič, Hruška, M. Erat – Vincour, V. Němec, Haščák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – Dočekal, L. Čermák, Vondráček. Trenéři: Zábranský, Pokorný a Horáček.
Aukro Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Ferenc, Valenta, Nosek, Řezníček, Žižka – Bukarts, Šťastný, Okál – Klhůfek, Fořt, J. Ondráček – O. Veselý, Fryšara, Kubiš – Illo, Popelka, Václavek. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.

Bílí Tygři šlapou. Vynulovali Moru, která opustila šestku

Jedenáctý Liberec naplno bojuje o předkolo, zvítězil třikrát za sebou a na další body si brousil zuby v souboji s Olomoucí, která se sice drží na šestém místě, ale velkým bodovým náskokem zrovna neoplývá. Od Bílých Tygrů ji dělí jen pět bodů. Na první gól se pod Ještědem čekalo relativně dlouho. Až v čase 39:34 se prosadil Jelínek a domácí vedli. Hanáci nenašli na Willa recept ani jednou, naopak Konrád krátce po sobě lovil puk ze sítě po akcích Redenbacha a Kvapila, a tak Liberec zapsal čtvrté vítězství za sebou. Kohouti tak vypadli z elitní šestky soutěže.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Mrzí mě, že po třech zápasech, které se nám doma podařilo hrát s minimem vyloučení, jsme se toho nedrželi. Tentokrát se hrálo neustále ve čtyřech. Paradoxně jsme právě v přesilovkách proti velice organizovanému soupeři rozhodli, takže můžeme být spokojeni.“

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Věděli jsme, že se Liberci doma v posledních zápasech dařilo. Hráli jsme poměrně aktivně, měli jsme přesilovky i přečíslení, ale nedali jsme ani gól. Naopak Liberci se to třikrát podařilo. Byl šikovnější v předbrankovém prostoru, což rozhodlo.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC OLOMOUC 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 40. P. Jelínek (Redenbach, Bakoš), 50. Redenbach (Bakoš, Ševc), 55. M. Kvapil (Ševc, Bakoš).
Rozhodčí: Hribik, Sýkora – Zíka, Klouček.
Vyloučení: 5:8.
Využití: 3:0.
Střely na branku: 28:31.
Diváci: 5 547.
Nejlepší hráči: Martin Bakoš – David Škůrek.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, Pyrochta, Derner, Jánošík, Šmíd, Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek, Bakoš – M. Kvapil, Bližňák, Ordoš – Jašek, Redenbach, Lakatoš – J. Vlach, Vantuch, J. Stránský. Trenéři: Pešán a Mlejnek.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Houdek, Jaroměřský, L. Galvas – Burian, J. Knotek, Irgl – Laš, Strapáč, Eberle – Holec, Herman, Jergl – Ostřížek, Mráz, Skladaný. Trenéři: Venera, Moták a Tomajko.

Dynamo zastavilo Bruslaře a posunulo se do šestky

Pardubice narazily na rozjetou Mladou Boleslav a stačilo jim pouze 66 vteřin k tomu, aby se dostaly do vedení, které jim zařídil Treille. Parádní nástup do třetiny ovšem předvedli také Bruslaři, v čase 20:55 totiž v oslabení skóroval Němeček a srovnal. Vzápětí mělo Dynamo těsný náskok zpátky, když se v přesilovce prosadil Rolinek, jenže Pacovský vrátil skóre do nerozhodné podoby. Rozuzlení přinesla akce z úvodu třetí dvacetiminutovky, kdy nejprve Sýkora neproměnil trestné střílení, ale vzápětí Perret rozhodl o pardubické výhře. Východočeši tak ukončili vítězné tažení Bruslařů, které se zastavilo na sérii čtyř výher, a posunuli se na šestou pozici.

Miloš Holaň (trenér Dynama): „Zvládli jsme další těžké utkání. Hned ve druhé minutě jsme skórovali, ale spíš nás to uspokojilo. Nehráli jsme podle našich představ. Celý zápas nás provázely tyčky, nastřelili jsme čtyři, a navíc jsme neproměnili trestné střílení. Měl jsem obavu, aby se od nás neodklonilo štěstí. Ve druhé části to nebylo ono, ale vrátili jsme se k zodpovědné hře a zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce.“

Viktor Ujčík (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Zápas jsme bohužel nezvládli. Domácí měli dobrý vstup do utkání, dali rychlý gól, ale dokázali jsme se z toho oklepat. Ve druhé třetině jsme hru vyrovnali, pak jsme ale přestali hrát na puku. Pardubice byly aktivnější a měly více ze hry. Bylo to kdo s koho a chybu jsme udělali my. V závěru už nám chyběly síly na zvrat.“

HC DYNAMO PARDUBICE – BK MLADÁ BOLESLAV 3:2 (1:0, 1:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 2. Treille (T. Svoboda, Tomášek), 23. Rolinek (T. Svoboda, P. Sýkora), 44. Perret (Wishart, Poulíček) – 21. Němeček (Valský), 33. Pacovský (Lenc).
Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Ganger, Ondráček.
Vyloučení: 2:3, navíc Orsava (Mladá Boleslav) do konce utkání.
Využití: 1:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 29:26.
Diváci: 7 760.
Nejlepší hráči: Tomáš Svoboda – David Němeček.
HC Dynamo Pardubice: Kacetl – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – T. Svoboda, Tomášek, Treille – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.
BK Mladá Boleslav: Maxwell – Hrdinka, Hanzlík, Eminger, Němeček, Dlapa, Kotvan – Valský, Žejdl, Orsava – Flynn, P. Musil, Klepiš – Lenc, P. Holík, Pacovský – L. Volf, Urban, P. Kousal. Trenéři: Kýhos, Ujčík a Žabka.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Škoda Plzeň 44 25 5 9 5 148:100 94
2. Mountfield HK 44 21 7 6 10 122:84 83
3 HC Oceláři Třinec 44 21 5 6 12 123:101 79
4. HC Kometa Brno 44 20 5 8 11 129:101 78
5. HC VÍTKOVICE RIDERA 45 22 3 5 15 135:106 77
6. HC Dynamo Pardubice 44 16 5 5 18 109:122 63
7. HC Sparta Praha 44 16 5 4 19 119:124 62
8. HC Olomouc 43 13 8 7 15 102:112 62
9. Bílí Tygři Liberec 43 14 8 2 19 112:113 60
10. Aukro Berani Zlín 44 14 7 4 19 95:117 60
11. BK Mladá Boleslav 44 14 5 6 19 99:112 58
12. Piráti Chomutov 44 11 8 7 18 109:128 56
13. HC Dukla Jihlava 43 9 6 7 21 90:118 46
14. HC VERVA Litvínov 44 10 4 5 25 99:143 43

Další program Tipsport extraligy

Neděle 28. ledna – 44. kolo:
15:30 Aukro Berani Zlín – HC Dukla Jihlava
15:30 Piráti Chomutov – HC Kometa Brno
15:30 HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň (ČT sport)
16:30 BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
17:30 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK (ČT sport)

Úterý 30. ledna – 45. kolo:
17:30 HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice
17:30 HC VERVA Litvínov – Auzkro Berani Zlín
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – Piráti Chomutov
18:00 Mountfield HK – Piráti Chomutov
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec
18:30 HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz