Novinky z WSM Ligy: Krejčí nastoupil za Benátky. Roupec do Frýdku?

Foto: hcocelari.cz a lhkjestrabi.cz

3. srpna 2016, 20:42

Marek Hedbávný

Seznam hráčů, kteří jsou bez angažmá, by mohl v blízké době opustit obránce David Roupec. Ve WSM Lize budou možná hrát také Danielové Krejčí a Seman.

Frýdek-Místek – S hokejisty Frýdku-Místku se podle dostupných fotografií z tréninku připravuje David Roupec. Zda ofenzivní obránce posílí nováčka soutěže, nebo s ním pouze trénuje, zjišťujeme.

Benátky nad Jizerou – Zvučnou posilou Benátek nad Jizerou by se mohl stát Daniel Krejčí, který bojuje o místo v sestavě Mladé Boleslavi. Bývalý slavistický obránce hrál loni za Zvolen, kde v 63 zápasech nasbíral 33 bodů. Udrží se v nabité defenzivě Bruslařského klubu, nebo si v Benátkách připíše další starty?

Benátky nad Jizerou – Za středočeský celek nastoupili v úterním přátelském zápase také mladí mladoboleslavští útočníci Lukáš Volf, Ivan Ďurač a Kroni Musliu. S týmem se připravuje i šestnáctiletý forvard Kryštof Hrabík, který loni působil na Kladně. 

Prostějov – Na zkoušku k Jestřábům přichází zadák Michal Gutwald. Třiadvacetiletý hokejista hrál loni za Kladno. Nastoupil ke 42 duelům a zapsal deset bodů (2+8).

Havířov – Zkušený bek Daniel Seman se zapojil do tréninku s AZetem. Jeho návrat do mateřského klubu je tedy stále otevřený. Stejně tak jako případný odchod do ciziny. 

Slavia – Do přípravy Slavie naskočil brankář David Pírs. Přichází z juniorky pražské Sparty, kde měl v loňské sezoně velmi solidní statistiky. Vybojuje si místo na soupisce vedle Alexandra Hyláka a Dominika Frodla?

České Budějovice – Motor navázal spolupráci s David servisem. Ten sídlí právě v Českých Budějovicích a nově bude hrát třetí nejvyšší soutěž. 11. srpna obě mužstva sehrají městské derby. 

České Budějovice – Hlad po hokeji na jihu Čech neutuchá ani ve čtvrté prvoligové sezoně. Na konci července mělo být prodáno přes 2 800 permanentek, přičemž dalších osm set bylo zarezervováno.

Most – Zítra vyjdou najevo bližší informace o sestavě Mostu. Na Severočechy totiž čeká přípravné utkání s Kadaní. Zatím jsou oficiálně známa pouze dvě jména (vyjma litvínovských mladíků): Tomáš Divíšek a Tomáš Rod. Zůstat by měli i Vojtěch Kubinčák a Kamil Charousek. Do brankoviště se počítá s Markem Pincem. Spekuluje se pak o příchodu Kamila Piroše. 

Vrátí se Daniel Seman do Havířova, nebo ještě jednu sezonu stráví v zahraničí?

Vrátí se Daniel Seman do Havířova, nebo ještě jednu sezonu stráví v zahraničí? | Foto: Marian Ježowicz, hcocelari.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz