NOVINKY V NHL™ 18

4. září 2017, 0:01

Redakce eSports.cz

EA SPORTS NHL™ 18, která vychází už 15. září, nabídne opět řadu novinek a vylepšení. Vyzkoušejte rychlý arkádový hokej tři na tři v režimu EA SPORTS™ NHL™ THREES nebo si vytvořte vlastní 32. tým NHL, zúčastněte se nového rozšiřovacího draftu a kompletně změňte tvář celé ligy. Tuzemské fanoušky jistě potěší opětovná přítomnost české textové lokalizace, českého národního týmu a kompletní Extraligy.

EA SPORTS™ NHL™ THREES

NHL™ THREES přináší zcela nový hokej 3 na 3 s tvrdými hity, rychlou akcí a větším prostorem na ledě, který vybízí k ukázkovým akcím, parádním fintám a většímu počtu gólů. „Trojky “ jsou inspirovány zábavou a jednoduchostí arkádových sportovních her, navíc můžete hrát jakýmkoli způsobem – on-line/off-line, kooperativně/soutěžně.

Těšte se na nový osobitý komentář a nové stadiony pro NHL™ THREES, které nabídnou více barev, další speciální zvuky a zcela jedinečné designy ledu, díky čemuž vás dění na hrací ploše nikdy neomrzí.

V režimu NHL™ THREES vy rozhodujete o způsobu vítězství v zápase. Hodem mincí určíte pravidla a vítěz si vybere, kolik třetin se bude hrát a jaký gólový limit rozhodne o vítězi. Bude nutné vyhrát o dvě branky? Záleží jen na vás. Pomocí MoneyPucks™ s různými bodovými hodnotami změňte dynamiku zápasu a dokráčejte k velkému vítězství.

Po úvodním vhození puku se NHL™ THREES ponesou ve znamení opravdu rychlé akce. Nepískají se ofsajdy ani zakázaná uvolnění, tudíž zábavu nic nezpomaluje. Pokud soupeře podrazíte nebo zahákujete, nepůjdete na trestnou lavici. Protivník místo toho zamíří rovnou do středového kruhu k samostatnému nájezdu.

ROZŠIŘOVACÍ DRAFT

Změňte tvář celé NHL díky novince režimu Organizace v podobě rozšiřovacího draftu, v jehož rámci si můžete vytvořit 32. tým NHL a kompletně tak přetvořit ligu. Zapojte se do autentického rozšiřovacího draftu, v němž bude vaším úkolem vybrat si nejlepší hokejisty z ligy, dejte dohromady unikátní soupisku hráčů a ujměte se manažerské pozice a postarejte se o vše kolem týmu, obchodů a zápasů. Nebo se ujměte existující organizace a ochraňte své klíčové hráče v nadcházejícím rozšiřovacím draftu tím, že je zařadíte na seznam chráněných hokejistů.

Vyberte pro svůj 32. tým sídlo z měst napříč Severní Amerikou a dokonce i Evropou – od Stockholmu přes Helsinky a Berlín po Petrohrad. Vy zvolíte místo a tým. Jestli dokážete přivést Stanley Cup zpět do rodného města, to už záleží na vašich hráčích.

Jakmile draftujete nový tým NHL, prostřednictvím bohatých nástrojů v Tvůrčí zóně si zvolte město, postavte stadion, navrhněte dres a logo a vůbec poprvé si můžete navrhnout i vlastního maskota.

Zahrajte si za Vegas Golden Knights dřív, než odehrají svůj první zápas v novém ročníku NHL. Vyrazte na led coby oficiální tým Vegas Golden Knights včetně autentické hráčské soupisky, dresů a loga a nenechte si ujít šanci zahrát si ve zcela nové T-Mobile Areně.

Další podrobné informace o NHL 18 najdete na www.easports.com/cz/nhl/features. Můžete se také stát insidery série EA SPORTS NHL, aby vám neušly žádné novinky, videa a exkluzivní obsah k NHL 17 (plus aktuální informace o produktech, událostech a akcích společnosti EA). Hru si už teď můžete předobjednat.

Speciální nabídka – hru si teď můžete předobjednat v e-shopu Herní-Svět:

1. Doručení NHL 18 již v den vydání!
2. Možnost zakoupení ovladače ke konzoli za zvýhodněnou cenu!
3. Pro prvních 300 objednávek dárek s hokejovou tématikou - promo taštičky od Bilých Tygrů Liberec!

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz