Náhlý zvrat, Vincour za Raumu hrát nebude. Vrátí se do Česka?

Foto: twitter.com/teamraumanlukko

Zdálo se, že v Lukko Rauma naváže na české předchůdce Jakuba Petružálka, Josefa Straku, Zdeňka Nedvěda, Tomáše Kapustu, Jiřího Hunkese a další borce. Nakonec je ale všechno jinak a útočník Tomáš Vincour ve finském celku působit nebude. V Raumě přitom zkušený borec týden trénoval s tamním mužstvem a obě strany měly blízko k dohodě. Klub ale na Twitteru informoval, že Vincour nakonec jeho dres oblékat nebude.

„Tomáš bude s týmem trénovat, udělá si obrázek, jak to tam funguje. Obě strany si potvrdí vzájemný zájem, Vincoura čeká také vstupní lékařská prohlídka. Všechno je předběžně dohodnuté a nic by nemělo bránit následnému uzavření smlouvy,“ informoval dříve Michal Sivek ze společnosti Eurohockey Services, která hráče zastupuje.

Nakonec ale angažmá v Raumě padlo, jak klub prozradil na Twitteru. „Tomáš Vincour u nás nebude pokračovat. Lukko mu přesto děkuje za uplynulý týden a přeje mu hodně štěstí,“ píše se v krátkém oznámení.

Vincour se tak bude muset společně se svým agentem poohlédnout po jiném angažmá. Borec se zkušenostmi z NHL, KHL i české reprezentace měl na stole několik nabídek z Česka. Lákaly by ho ovšem další evropské soutěže. Kde zakotví je tak v tuto chvíli ve hvězdách.

Sedmadvacetiletý útočník v minulé sezoně odehrál v dresu Komety 39 utkání základní části Tipsport extraligy, vstřelil deset branek a přidal stejný počet asistencí. V play off pak odehrál dalších 12 duelů, v nichž skóroval čtyřikrát a nasbíral dvě nahrávky.

Zahraje si Michal Barinka v Kometě se svým synem? »

Kam nyní povedou stopy brněnského rodáka?

Foto: Michal Eger, hc-kometa.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz